עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה אותו דבר בשעות שונות.? נגיד אני ברגיל אוכל ארוחה ראשונה בשבע ואחרונה בעשר מה אני עושה אם אני קם פתאום ב12? הרי אני בכול זאת ילך לישון בעשר באותו יום.אותו דבר בשעות שונות?
אבל גם אם אני ידחוס את כול האוכל באותו יום אני עדיין טכנית שרפתי באותו יום פחות קלוריות כי אתה שורף פחות קלוריות בשינה מאשר בפעילות יום יומית.אז תדחוס ת כל האוכל בפחות זמן או שתפסיק לישון 12 שעות ביממה.
מה עוד אפשר לעשות?
מסכים.אז תדחוס ת כל האוכל בפחות זמן או שתפסיק לישון 12 שעות ביממה.
מה עוד אפשר לעשות?
זניח... אתה לא ברמה של מר אולימפיה בשביל להתחשב בדברים האלה.אבל גם אם אני ידחוס את כול האוכל באותו יום אני עדיין טכנית שרפתי באותו יום פחות קלוריות כי אתה שורף פחות קלוריות בשינה מאשר בפעילות יום יומית.
זה להתעסק בבולשיט, אבל אם זה כל כך מפריע לך, תפסיק לישון 12 שעות ביום...אבל גם אם אני ידחוס את כול האוכל באותו יום אני עדיין טכנית שרפתי באותו יום פחות קלוריות כי אתה שורף פחות קלוריות בשינה מאשר בפעילות יום יומית.
זה לא שיוצא לי כולכך הרבה לישון עד מאוחר רק בסופשים אבל סתם רציתי לדעת אם עקרונית זה דופק איכשהוא את התפריט אם אני רק מתי שאני קם ממש לאכול כאילו אני הייתי רק עד השעה המסויימת הזאת מהבוקר.זה להתעסק בבולשיט, אבל אם זה כל כך מפריע לך, תפסיק לישון 12 שעות ביום...
ובכל מקרה, למה אתה כל כך בטוח שאתה שורף פחות קלוריות בשינה?
אם יש לך כל כך הרבה זמן לישון, כנראה שבמקום לישון לא היית יוצא לחטוב עצים, אלא יושב מול המחשב או רואה טלוויזיה. וההבדל בניצול הקלוריות בין צפייה בטלוויזיה לבין שינה לא עובד לטובת הטלוויזיה, להנחתי.
ושוב, זו התעסקות בשטויות. הרי חישובים קלוריים גם ככה רחוקים מלהיות מדויקים, לכן מעקב אחרי תזוזות במשקל הוא הכרחי. אם אתה רואה שאתה עולה/יורד יותר מדי, שנה את התפריט בהתאם.
כנראה יש פה משהו שאני לא מבין, איך התגובה הזאת קשורה לאשכול ולמה לעזאזל הקפצת אותו אחרי חודש O: ?מקורי אתה
תתעלם הילד גאון.כנראה יש פה משהו שאני לא מבין, איך התגובה הזאת קשורה לאשכול ולמה לעזאזל הקפצת אותו אחרי חודש O: ?
הוא סתם טרול יערות.כנראה יש פה משהו שאני לא מבין, איך התגובה הזאת קשורה לאשכול ולמה לעזאזל הקפצת אותו אחרי חודש O: ?
כי אין שום קשר בין האשכול הזה לבין מציאותכנראה יש פה משהו שאני לא מבין, איך התגובה הזאת קשורה לאשכול ולמה לעזאזל הקפצת אותו אחרי חודש O: ?
התעסקות בקקי מוטי,אני חיי ככה כבר כמה שנים,כל חופש גדול בזמן ביה"ס הייתי בתקופת חיטוב וככה הייתי חי -זה בסדר גמור,גם ככה ההבדל הוא זניחאבל גם אם אני ידחוס את כול האוכל באותו יום אני עדיין טכנית שרפתי באותו יום פחות קלוריות כי אתה שורף פחות קלוריות בשינה מאשר בפעילות יום יומית.
א. זה מתי 😃התעסקות בקקי מוטי,אני חיי ככה כבר כמה שנים,כל חופש גדול בזמן ביה"ס הייתי בתקופת חיטוב וככה הייתי חי -זה בסדר גמור,גם ככה ההבדל הוא זניח