עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היד קדמית לא עוזרת בלחיצת חזה, אין קשר בין הדבריםכי היד קדמית עוזרת בלחיצת חזה?
היד קדמית לא עוזרת בלחיצת חזה, אין קשר בין הדברים
זה נכון - אבל זאת לא התמונה השלמה. אם היד הקדמית עדיין כואבת (doms) מהאימון, היא יכולה להפריע לבנץ' בכך שבנקודה הנמוכה ביותר שלו תרגיש כאב מסוים ולא תוכל להשלים את התנועה.אין קשר.
יכולות להיות הרבה סיבות.
צריך הרבה נפח כדי להגיע לדומס ביד הקדמית, לא? 😃זה נכון - אבל זאת לא התמונה השלמה. אם היד הקדמית עדיין כואבת (doms) מהאימון, היא יכולה להפריע לבנץ' בכך שבנקודה הנמוכה ביותר שלו תרגיש כאב מסוים ולא תוכל להשלים את התנועה.
נו, אתה יודע איך אני מתאמן! חצי אימון בייספס, חצי אימון שאר הגוף!!צריך הרבה נפח כדי להגיע לדומס ביד הקדמית, לא? 😃
מה אחוז עושי ההיי פולס כאן בפורום......😉נו, אתה יודע איך אני מתאמן! חצי אימון בייספס, חצי אימון שאר הגוף!!
ברצינות - תעשה היי פולס קשים, תתיש את הגב ואת הטרפזים מהר, תתעקש להמשיך - ולמחרת תרגיש את הבייספס צועקים.
מבין המתאמנים שמעניינים אותי? 50. כי אתה לא עושה 😘מה אחוז עושי ההיי פולס כאן בפורום......😉
אומרים שב ab 9 10 סטים לשריר גדול 8 7 לבינוני ו 5 6 לקטן למה בפורטל יש פחות סטים
אין לי מושג מי זה shestak ו "כל המאמנים כמעט" זאת לא תשובה.Shestak וכל המאמנים כמעט ואם לא אז כמה צריך לעשות לכל שריר
מי שיודע בוודאות כמה צריך שיאמר
הייתה לך תגובה כפולה שבטעות נמחקה. תגיב שוב..Shestak וכל המאמנים כמעט ואם לא אז כמה צריך לעשות לכל שריר
מי שיודע בוודאות כמה צריך שיאמר