הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה במשקל עבודה

ilanmk11

מושעה
336
4
נק' מוניטין:
-4
336
4
קנטרי גן עברון בנהרי
ירדתי ככה ב איזה 5 קילו יכול להיות בגלל שאתמול עשיתי את אימון b שזה רגליים גב ויד קדמית אצלי והיום עשיתי את הלחיצת חזה כתפיים ויד אחורית ?

כי היד קדמית עוזרת בלחיצת חזה?

שריר הגב הוא שריר גדול ומסיבי שעוזר קצת בלחיצת חזה, כך שגם אם תתיש אותו מאוד זה עדיין לא ישפיע על הלחיצת חזה, אם כבר משהו הגיוני זה שבאימון גב החזה הגיעה לתשישות אבל קשה לי להאמין ששריר סינרגיסט גדול שעוזר לגב יגיעה לתשישות כה גדולה יום למחרת

אין קשר.
יכולות להיות הרבה סיבות.

חוסר שינה\שינה לא טובה, מחסור בקלוריות והתאוששות לא טובה, טכניקה לא טובה
האם זו פעם ראשונה שאתה יורד במשקל העבודה בתרגיל זה?
אתה שומר על תזונה נכונה? (פלוס קלורי?)
או שאתה בכלל בחיטוב?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הלכתי לישון נגיד ב 2 וחצי בלילה אבל קמתי די מאוחר ב 12 ככה אכלתי ארוחת צהריים ולא חלבית

לא ענית לי על השאלות.
אתה בפלוס קלורי? זה לא משנה לי מה אכלת בצהריים..
מה הם הערכים? כמה חלבון\שומן\פחמימה?

שינה של לפחות 7 שעות רצופות זה בסדר.

היד קדמית לא עוזרת בלחיצת חזה, אין קשר בין הדברים
אין קשר.
יכולות להיות הרבה סיבות.
זה נכון - אבל זאת לא התמונה השלמה. אם היד הקדמית עדיין כואבת (doms) מהאימון, היא יכולה להפריע לבנץ' בכך שבנקודה הנמוכה ביותר שלו תרגיש כאב מסוים ולא תוכל להשלים את התנועה.

זה נכון - אבל זאת לא התמונה השלמה. אם היד הקדמית עדיין כואבת (doms) מהאימון, היא יכולה להפריע לבנץ' בכך שבנקודה הנמוכה ביותר שלו תרגיש כאב מסוים ולא תוכל להשלים את התנועה.
צריך הרבה נפח כדי להגיע לדומס ביד הקדמית, לא? 😃

צריך הרבה נפח כדי להגיע לדומס ביד הקדמית, לא? 😃
נו, אתה יודע איך אני מתאמן! חצי אימון בייספס, חצי אימון שאר הגוף!!
ברצינות - תעשה היי פולס קשים, תתיש את הגב ואת הטרפזים מהר, תתעקש להמשיך - ולמחרת תרגיש את הבייספס צועקים.

• פותח/ת השרשור
ויש לי שאלה בקשר לפורטל אומרים שב ab 9 10 סטים לשריר גדול 8 7 לבינוני ו 5 6 לקטן למה בפורטל יש פחות סטים

נו, אתה יודע איך אני מתאמן! חצי אימון בייספס, חצי אימון שאר הגוף!!
ברצינות - תעשה היי פולס קשים, תתיש את הגב ואת הטרפזים מהר, תתעקש להמשיך - ולמחרת תרגיש את הבייספס צועקים.
מה אחוז עושי ההיי פולס כאן בפורום......😉

אבל סבבה, אקח את מה שאתה אומר בחשבון מכיוון שאני לא עושה את התרגיל ולא יודע איך הוא משפיע.
אצלי היו כאבים בבייספס עקב טכניקה לקויה בלחיצת החזה, נוצר עומס גדול מידיי על האמות והמרפקים וזה פשוט המשיך הלאה אל היד הקדמית.

• פותח/ת השרשור
Shestak וכל המאמנים כמעט ואם לא אז כמה צריך לעשות לכל שריר
מי שיודע בוודאות כמה צריך שיאמר

Shestak וכל המאמנים כמעט ואם לא אז כמה צריך לעשות לכל שריר
מי שיודע בוודאות כמה צריך שיאמר
אין לי מושג מי זה shestak ו "כל המאמנים כמעט" זאת לא תשובה.

אם אתה עובד ב AB אז הייתי אומר 16-19 סטים שבועיים לשריר גדול ו- 6-9 לשריר קטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית