הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתב מצרי התחפש ליהודי בקהיר

הבאתי את הערך של המושג ושאלתי שאלה - איך זה בא בעוכרי?
יכלת לענות "לא" לשאלתי וזהו.
אה מצטער הבנתי אותך לא נכון... בכל מקרה אני לקחתי את המושג "מדינת אוייב" והשתמשתי בו באופן שרירותי בלי להיכנס להגדרות(שבל מקרה לא חד משמעיות) כדי לתאר מדינה שברור שלא רוצה אותך פה ופשוט מקבלת את המצב הנוכחי. ההסכמי שלום לא קשורים באופן ישיר להגדרתם של מדינות האוייב ולכן סביר להניח שלאחר הסכם שלום עם מדינת אוייב היא תשאר מדינת אוייב ללא מעט שנים עד שיהיה בטוח שהיא לא מהווה איום והיא ידידותית. ברגע שהמדינה לא תהווה סכנה ותחשב ידידותית היא כבר לא תחשב למדינת אוייב.
עוד פעם הלוגיקה ההזויה שלך.
אגב לא יודע מה רשום לויקיפדיה אבל ממה שלמדתי כרגע לבגרות מדינת אויב היא מדינה שמתקיימת איתה מלחמה/התקיימה מלחמה ולא נחתם איתה הסכם שלום אחריה.
אנשים הרבה הרבה יותר גדולים ממך עם לוגיקה כשלי. "שלום עושים עם אויבים" - יצחק רבין.

כנראה לא הבנת טוב את החומר, מעניין כמה תקבל בבגרות. (בלי להתייחס לזה שהרבה ממה שלומדים לבגרות לא נכון בשביל לפשט את העניינים או פשוט מחוסר אכפתיות של משרד החינוך שמודע לכך)

אנשים הרבה הרבה יותר גדולים ממך עם לוגיקה כשלי. "שלום עושים עם אויבים" - יצחק רבין.

עושים. אחרי שעשית, זו כבר לא מדינת אויב.

וכן, אני יודע שהתשובה לזה תהיה משפט אקראי כלשהו.

למעשה אפילו הלוגיקה שלך פה לא נכונה (בלי התייחסות למה שאתה מנסה להגיד). עושים זה בהווה כלומר זה מצב מתמשך שלא נגמר.

אה מצטער הבנתי אותך לא נכון... בכל מקרה אני לקחתי את המושג "מדינת אוייב" והשתמשתי בו באופן שרירותי בלי להיכנס להגדרות(שבל מקרה לא חד משמעיות) כדי לתאר מדינה שברור שלא רוצה אותך פה ופשוט מקבלת את המצב הנוכחי. ההסכמי שלום לא קשורים באופן ישיר להגדרתם של מדינות האוייב ולכן סביר להניח שלאחר הסכם שלום עם מדינת אוייב היא תשאר מדינת אוייב ללא מעט שנים עד שיהיה בטוח שהיא לא מהווה איום והיא ידידותית. ברגע שהמדינה לא תהווה סכנה ותחשב ידידותית היא כבר לא תחשב למדינת אוייב.

כנראה לא הבנת טוב את החומר, מעניין כמה תקבל בבגרות. (בלי להתייחס לזה שהרבה ממה שלומדים לבגרות לא נכון בשביל לפשט את העניינים או פשוט מחוסר אכפתיות של משרד החינוך שמודע לכך)

אם זה לא עונה לך אז אני לא יודע מה כן.. לקרוא את התגובה הזאת שלך פשוט גרם לי לmind fuck רציני אתה הזוי
ודווקא אני מעולה במקצוע אפילו מרמת הידע הכללי.

אם זה לא עונה לך אז אני לא יודע מה כן.. לקרוא את התגובה הזאת שלך פשוט גרם לי לmind fuck רציני אתה הזוי
ודווקא אני מעולה במקצוע אפילו מרמת הידע הכללי.
איך זה בדיוק ענה לי? גם הלוגיקה שלו לא נכונה וגם מה שהוא אמר לי במימד התוכן לא נכון.

איך זה בדיוק ענה לי? גם הלוגיקה שלו לא נכונה וגם מה שהוא אמר לי במימד התוכן לא נכון.
שלום עושים עם אויבים.
מי שאויב צריך לעשות איתו שלום.
מי שיש איתו שלום הוא לא אויב כי יש איתו שלום.
עשינו עם מצרים שלום. לכן היא הייתה מדינת אויב.
לאחר הסכם השלום היא לא מדינת אויב כי יש איתה שלום.

מקווה שזה יזיז משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית