אני עושה FBW לקחתי את התוכנית מהפורטל ושיניתי את התרגיל לגב לבטן וליד אחורית.
בסקוואט בדדליפט ובבנץ' פרס- כל שבוע פחות או יותר מעלה 5.
יש לי כמה שאלות...
1. לגבי הפרס אני אמור להעלות משקל כל שבוע? וכמה חזרות אני אמור לעשות כי הבנתי שגם הוא תרגיל מורכב....
2. ליד אחורית החלפתי את התרגיל, זה לא טוב? כי אין לי אופצייה למקבילים וזה אחלה תרגיל(ניראה לי חח )
3. לגבי המתח- מאוד חשוב לי לעשות מתח ואני רוצה לשפר את העליות כוח, השאלה אם זה ייפגע באימון?
4.איך בכל מקרה כדאי לי להשתפר את המתח - לעלות משקל או להשאיר על 10 חזרות ופשוט להתחיל לעשות אותם נקיות כמה שיותר ?
5.כנ"ל לעליות כוח- כדאי לעלות חזרות כל שבוע/להוריד סטים ולהעלות חזרות/... משו אחר? ..
טוב אני יודע שזאת חפירה רצינית אבל אני מעדיף לשאול מאשר לעשות על עיוור ... תודה לעונים:)
בסקוואט בדדליפט ובבנץ' פרס- כל שבוע פחות או יותר מעלה 5.
תוכנית אימונים 3 פעמים בשבוע
רגליים-סקוואט-שלוש סטים של שש חזרות
גב-דדליפט- במקום חתירה- שלוש סטים של שש חזרות
חזה- בנץ' פרס-שלוש סטים של שש חזרות
כתפיים- פרס -שני סטים של עשר חזרות
יד קדמית- כפיפת מרפקים - שני סטים של 10 חזרות
יד אחורית-פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט ארוך- במקום מקבילים - שני סטים של 10 חזרות
בטן- plank- שלוש סטים של 12 חזרות במקום שני סטים
הוספתי מעצמי - עזר- מתח- שלוש סטים של 10 חזרות- עליתי מ3 חזרות לסט עד ל-10 ..(אני רוצה עכשיו להישאר על 10 בגלל העליות כוח)
לאחרונה הכנסתי עליות כוח 3 סטים של חזרה אחת- (התכנון זה לעלות כל שבוע עוד חזרה לכל סט עד 10)
יש לי כמה שאלות...
1. לגבי הפרס אני אמור להעלות משקל כל שבוע? וכמה חזרות אני אמור לעשות כי הבנתי שגם הוא תרגיל מורכב....
2. ליד אחורית החלפתי את התרגיל, זה לא טוב? כי אין לי אופצייה למקבילים וזה אחלה תרגיל(ניראה לי חח )
3. לגבי המתח- מאוד חשוב לי לעשות מתח ואני רוצה לשפר את העליות כוח, השאלה אם זה ייפגע באימון?
4.איך בכל מקרה כדאי לי להשתפר את המתח - לעלות משקל או להשאיר על 10 חזרות ופשוט להתחיל לעשות אותם נקיות כמה שיותר ?
5.כנ"ל לעליות כוח- כדאי לעלות חזרות כל שבוע/להוריד סטים ולהעלות חזרות/... משו אחר? ..
טוב אני יודע שזאת חפירה רצינית אבל אני מעדיף לשאול מאשר לעשות על עיוור ... תודה לעונים:)