עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואיזה תכנית תתאים לו, fbw זה טוב?זה לא משנה אם הוא צריך להוריד 3 קילו 40 קילו או 800 קילו, הנוסחא היא אותה נוסחא, להתאמן נכון ולאכול נכון, וכן, מכון יעזור לו ומאוד.
כהואיזה תכנית תתאים לו, fbw זה טוב?
שאלה אחרונה מבחינת הסקוואט נראה לך שהוא יסתדר, מהבחינה של לשבור מקביל לפתוח ברכיים לצדדים וכל זה?
לדעתי סקואט לבנאדם מתחיל זה לא כדאי, תן לו להתחיל קודם כל עד שיכיר את התרגילים הבסיסים, שיתמקד בהורדת אחוזי שומן שזה אומר להשקיע באירובי ותזונה נכונה, לאחר מכן תלמד אותו לעשות את התרגילים המורכבים זו דעתי האישית למה?? כי אם תתן לו לעשות סקואט מהאימון הראשון או מהחודש הראשון אפילו הוא יברח לך כי זה תרגיל מאוד קשה לביצוע, ואני מכיר הרבה אנשים וותיקים ששונאים את התרגיל הזה ולא עושים אותו בכלל, אז תאר לעצמך מה תהיה ההרגשה של מתאמן מתחיל ובהצלחה.שאלה אחרונה מבחינת הסקוואט נראה לך שהוא יסתדר, מהבחינה של לשבור מקביל לפתוח ברכיים לצדדים וכל זה?
על איזה תרגילים בסיסיים כדאי להתמקד, בנץ ופרס?לדעתי סקואט לבנאדם מתחיל זה לא כדאי, תן לו להתחיל קודם כל עד שיכיר את התרגילים הבסיסים, שיתמקד בהורדת אחוזי שומן שזה אומר להשקיע באירובי ותזונה נכונה, לאחר מכן תלמד אותו לעשות את התרגילים המורכבים זו דעתי האישית למה?? כי אם תתן לו לעשות סקואט מהאימון הראשון או מהחודש הראשון אפילו הוא יברח לך כי זה תרגיל מאוד קשה לביצוע, ואני מכיר הרבה אנשים וותיקים ששונאים את התרגיל הזה ולא עושים אותו בכלל, אז תאר לעצמך מה תהיה ההרגשה של מתאמן מתחיל ובהצלחה.
אני לא מכיר אותו, אולי כן אולי לא. תנסה תראה ותעדכן 😃שאלה אחרונה מבחינת הסקוואט נראה לך שהוא יסתדר, מהבחינה של לשבור מקביל לפתוח ברכיים לצדדים וכל זה?