הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר שצריך להוריד במשקל

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
יש לי חבר ממש שמן שצריך להוריד לפי דעתי משהו כמו 40 קילו, אני ועוד חבר שאיתי במכון מנסים לשכנע אותו שיבוא איתנו למכון, אבל השאלה שלי האם מכון יעזור לו בשלב הראשוני, ואם כן מה מומלץ בשבילו לעשות?

זה לא משנה אם הוא צריך להוריד 3 קילו 40 קילו או 800 קילו, הנוסחא היא אותה נוסחא, להתאמן נכון ולאכול נכון, וכן, מכון יעזור לו ומאוד.

שאלה אחרונה מבחינת הסקוואט נראה לך שהוא יסתדר, מהבחינה של לשבור מקביל לפתוח ברכיים לצדדים וכל זה?
לדעתי סקואט לבנאדם מתחיל זה לא כדאי, תן לו להתחיל קודם כל עד שיכיר את התרגילים הבסיסים, שיתמקד בהורדת אחוזי שומן שזה אומר להשקיע באירובי ותזונה נכונה, לאחר מכן תלמד אותו לעשות את התרגילים המורכבים זו דעתי האישית למה?? כי אם תתן לו לעשות סקואט מהאימון הראשון או מהחודש הראשון אפילו הוא יברח לך כי זה תרגיל מאוד קשה לביצוע, ואני מכיר הרבה אנשים וותיקים ששונאים את התרגיל הזה ולא עושים אותו בכלל, אז תאר לעצמך מה תהיה ההרגשה של מתאמן מתחיל ובהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי סקואט לבנאדם מתחיל זה לא כדאי, תן לו להתחיל קודם כל עד שיכיר את התרגילים הבסיסים, שיתמקד בהורדת אחוזי שומן שזה אומר להשקיע באירובי ותזונה נכונה, לאחר מכן תלמד אותו לעשות את התרגילים המורכבים זו דעתי האישית למה?? כי אם תתן לו לעשות סקואט מהאימון הראשון או מהחודש הראשון אפילו הוא יברח לך כי זה תרגיל מאוד קשה לביצוע, ואני מכיר הרבה אנשים וותיקים ששונאים את התרגיל הזה ולא עושים אותו בכלל, אז תאר לעצמך מה תהיה ההרגשה של מתאמן מתחיל ובהצלחה.
על איזה תרגילים בסיסיים כדאי להתמקד, בנץ ופרס?

עדין הפנץ והפרס בישיבה יותר קלים לביצוע מאשר סקואט לבנאדם מתחיל, אני אישית לא סבלתי את התרגיל הזה בהתחלה עד שהבנתי עד כמה זה חשוב ורק אז התחלתי לעשות אותו, תרגילים בסיסים זה התרגיל שכל אחד מאיתנו עשה ברגע שנכנס לחדר כושר אני בטוח שלא אני ולא אתה ואף מתחיל לא עשה סקואט באימון הראשון שלו ואם כן אז בטוח בודדים מאוד.

בד"כ אנשים שמנים, ואם אתה אומר 40 קילו אז בהחלט יש שומן יש פלטפוס שפוגע בגב ברכיים וכו'.. אז לא יודע אם כדאי להעמיס על הרגליים מלבד את משקל הגוף ובונוס של 40 קילו גם כמה עשרות קילוגרמים נוספים, שיבדוק את הפלג גוף תחתון אצל אורטופד לראות שהכל בסדר לפני שהוא מנסה תרגילים כאלו, שיעבור בעיקר על מכשירים של ישיבה/שכיבה ושירביץ אירובי אפילו הליכה אם קשה לו וכמובן תזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית