עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אני נתקע כבר הרבה זמן בחיטוב הזה וכל פעם אני מפסיק אז אני מעדיף לסיים את זה באיזה חודשיים את החיטוב ולאבד קצת שריר מאשר 4 חודשים +/- עם מיליון הפסקות...נתחיל בזה שהגירעון שלך גדול מידיי, למה לא 500?
כמה א.ש אתה? כמה זמן אתה בחיטוב כבר?כי אני נתקע כבר הרבה זמן בחיטוב הזה וכל פעם אני מפסיק אז אני מעדיף לסיים את זה באיזה חודשיים את החיטוב ולאבד קצת שריר מאשר 4 חודשים +/- עם מיליון הפסקות...
אני מעריך שאני באיזור 16-18, שוקל 81-82 ורוצה להגיע לכמה שיותר א.ש נמוך, רוצה להגיע למשקל של 75 ככה להיות מאוד חטוב ואז להתחיל סוג של בילדינג מבוסס על התרגילים המורכבים.... אני בחיטוב מדצמבר בערך והתחלתי 89, היו לי מלא תקיעות ואני לא בטוח שאני אסיים בכלל, בגלל זה אני מעדיף לסיים את זה כמה שיותר מהר שלא יהיו הרבה תקיעות..כמה א.ש אתה? כמה זמן אתה בחיטוב כבר?
חשבתי על זה אבל פתאום אין לי כוח לצאת לעשות משהו או שאני עושה וזה לא מחושב, זה לא תמידי.. זה בעיהשווה לך לנסות לפני שאתה מוריד את הקלוריות לעלות את רמת הפעילות שלך, ככה תוכל לאכול אותה כמות ועדיין לרדת במשקל
כשאהיה בבית אענה לך.חשבתי על זה אבל פתאום אין לי כוח לצאת לעשות משהו או שאני עושה וזה לא מחושב, זה לא תמידי.. זה בעיה
@White Walker
אז אפשר לפחות תשובה...?
@White Walker חי עכשיו את הסרט "בדרך לחתונה עוצרים בלאס וגאס" ואתה מטריד אותו עם השטויות שלך?חשבתי על זה אבל פתאום אין לי כוח לצאת לעשות משהו או שאני עושה וזה לא מחושב, זה לא תמידי.. זה בעיה
@White Walker
אז אפשר לפחות תשובה...?
@White Walker חי עכשיו את הסרט "בדרך לחתונה עוצרים בלאס וגאס" ואתה מטריד אותו עם השטויות שלך?
ככה:
אתה כבר חצי בשנה בחיטוב. תצא דחוף לנייטרלי. לפחות שבועיים, אני הייתי עושה אפילו חודש.
דבר שני, גירעון כזה הוא דבר רע. דבילי. אידיוטי. השיקולים שהצגת רעים מאד.
דבר שלישי - למה לעזאזל אתה מנסה דל פחמימה על אחוז שומן כזה? גם 100 גרם פחמימה זה מעט מדי בשבילך.
לפני איזה חודש כבר יצאתי לנייטרלי.. אז אתם אומרים שכדאי לי לעשות נייטרלי עוד פעם ? גרעון של 800 עם 100 + פחמימה גם יהיה טוב ? אני מת לסיים עם זה כבר...נטרלי שבועיים חישוב מחדש של הbmr עד 10 אחוז תשלב 150 גרם פחמימה משם אתה יכול לרדת ל 60 וכמובן לפחות 170 דקות אירובי בשבוע בהצלחה
העמסות זה יציאה מחיטוב בקטנה. מדי פעם צריך יציאה אמיתית מחיטוב.שאלה..
למה הוא צריך לצאת לנייטרלי
עם הוא בחיטוב תקופה?!
הרי עושים העמסות פעם בx זמן אז מה ההבדל?
בין העמסה של יום אחד לשבועייחם נייטרליי
אל תעשה שום דבר בערך, תספור כל דבר, אל תעשה דל פחמימה, אירובי זה כלי נהדר אבל לא הכרחי. אין שום סיבה שחיטוב ייכשל אם אתה עובד לפי הספר, אלא אם יש לך גנטיקה של חייזר.@stitch @Gifted @White Walker
תגידו, בגלל שאני תמיד מפסיק את התהליך בגלל שקשה לי להיות תלוי בתפריט ובא לי לאכול מה שבא לי באותו הרגע, תמיד החיטוב נכשל בגלל זה. רציתי לדעת, אם אני מחשב הכל בערך אבל בעיקרון אוכל *יחסית* קצת, לא הרבה ועושה אירובי ( הליכות אימונים וכו ) עם אימוני משקולות
האם זה בסדר ויביא לי תוצאות מספקות ?
דל-פחמימה יכול להיות גם 80-100, לא חייבים להיות קיצוניים 😉העמסות זה יציאה מחיטוב בקטנה. מדי פעם צריך יציאה אמיתית מחיטוב.
אל תעשה שום דבר בערך, תספור כל דבר, אל תעשה דל פחמימה, אירובי זה כלי נהדר אבל לא הכרחי. אין שום סיבה שחיטוב ייכשל אם אתה עובד לפי הספר, אלא אם יש לך גנטיקה של חייזר.
ייכשל מהבחינה שאני לא אוכל לפי התפריט ואז נמאס לי ואני מפסיק לכמה ימים. אני מדבר על זה שאני אוכל מה שאני רוצה, חלבון/פחמימה/שומן אבל לא סופר קלוריות, אוכל יחסית קצת, ועושה הרבה אירובי, האם זה יהיה בסדר?העמסות זה יציאה מחיטוב בקטנה. מדי פעם צריך יציאה אמיתית מחיטוב.
אל תעשה שום דבר בערך, תספור כל דבר, אל תעשה דל פחמימה, אירובי זה כלי נהדר אבל לא הכרחי. אין שום סיבה שחיטוב ייכשל אם אתה עובד לפי הספר, אלא אם יש לך גנטיקה של חייזר.
בנאדם עם אחוז שומן כזה, תסכים איתי שאין סיבה לשום סוג של דל. להפך, עם אורך החיטוב שעוד מחכה לו, זה רק יוציא לו את החשק לחיות.דל-פחמימה יכול להיות גם 80-100, לא חייבים להיות קיצוניים 😉
נו, לא יכול להיות שאתה באמת שואל את זה. אין דבר כזה לא לספור! תספור הכל! ה-כ-ל! הכל!!!!!!!!!!!!! 🤬ייכשל מהבחינה שאני לא אוכל לפי התפריט ואז נמאס לי ואני מפסיק לכמה ימים. אני מדבר על זה שאני אוכל מה שאני רוצה, חלבון/פחמימה/שומן אבל לא סופר קלוריות, אוכל יחסית קצת, ועושה הרבה אירובי, האם זה יהיה בסדר?
16-18 ?בנאדם עם אחוז שומן כזה, תסכים איתי שאין סיבה לשום סוג של דל. להפך, עם אורך החיטוב שעוד מחכה לו, זה רק יוציא לו את החשק לחיות.
נו, ולך יש חשק לחיות? אתה רואה? 🫤16-18 ?
זה הטווח שאני נמצא בו.. and you know..
לא.ייכשל מהבחינה שאני לא אוכל לפי התפריט ואז נמאס לי ואני מפסיק לכמה ימים. אני מדבר על זה שאני אוכל מה שאני רוצה, חלבון/פחמימה/שומן אבל לא סופר קלוריות, אוכל יחסית קצת, ועושה הרבה אירובי, האם זה יהיה בסדר?