הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנו23

משתמש מתחיל
88
8
נק' מוניטין:
11
88
8
image.jpg התחלתי להתאמן לפני בערך שנה בתכנית AB פשוטה ועברתי לפני חודש לSS בגלל סקוואט חלש .. שוקל לחזור לAB מבוססת על כוח בגלל פלג גוף עליון . להוסיף תרגיל עזר אחד לחזה ואחד לגב .. בנץ׳ עליון עם רוטציה למקבילים עם משקל . ולבצע אימון A חזה רגליים .. גב וכתפיים 3 פעמים בשבוע למאסה מה דעתכם ? . משקלי עבודה סקוואט 105 דדליפט 135 בנץ׳ 90 פרס 57.5 , צירפתי תמונה

• פותח/ת השרשור
התחלתי ישר AB 2 תכניות הראשונה הייתה של המאמן חד״כ- על הפנים לחצי שנה ראשונה בערך והשנייה הייתה מהפורטל 4 פעמים בשבוע - חזה כתפיים יד אחורית , ורגליים גב ויד קדמית ועכשיו מתכוון לעבור למתכונת של 3 פעמים בשבוע כוח משולב מאסה .

ולא שינית כלום סטים חזרות תרגילים?
חזה

לחיצת חזה כנגד מוט

2

6-8

לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות

2

8-10

פרפר

2

10-12

כתפיים

לחיצת כתפיים

2

6-8

הרחקה לצדדים

2

8-10

יד אחורית

פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון

2

10-12

.

.

אימון B

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

שריר

גב

משיכת פולי עליון

3

6-8

חתירה בבודדות

3

6-8

פול אובר

2

10-12

רגליים

לג פרס/ סקוואט

3

6-8

כפיפת ברך

2

10-12

יד- קדמית

כפיפת מרפקים כנגד מוט

2

10-12

כפיפת מרפקים כנגד דאמבלים בפריצ'ר

2

10-12

גו

פשיטת גו

2

15

בטן

כפיפות בטן

2

15
לא שינית כלום אם כן מה כי אני עושה את התכנית הזאתי עכשיו
כדאי לך חיטוב יהיה לך גוף פצצה

• פותח/ת השרשור
וואו .. מה פתאום לא את התכנית הזאת .. חזה - בנץ' , בנץ׳ עליון / מקבילים .. כתפיים פרס בעמידה וזהו . רגליים סקוואט וגב מתח עם משקל וBOR .. ואז עברתי לSS .. עדיין מחכה לעזרה בנושא . ופעם בשבוע דדליפט ביום של הרגליים
ויש לי עוד הרבה לחיטוב רק התחלתי מאסה .. 80 קילו .

אתה יכול לפרסם את התכנית
דרך אגב מה הסדר ימי אימונים שלך ABXABXX או כמו שלי axbxaxbx... נראה לי איך שאני עושה כדאי לך לעשות כי אתה תתאושש יותר טוב

במקומך הייתי ממצה את ה SS עד תום, תוכנית מצויינת שאם תסיים אותה כמו שצריך היא תיתן לך בסיס מצויין להמשך, בין אם בילדינג ובין אם ליפטינג.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה , השאלה היא אם התכנון שבניתי של מאסה + כוח לא טובה להתקדמות
שבועית . (ולא מאימון לאימון )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית