הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סומולוב בבנצ.

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
שלום לכולם. אני תקוע במשקל בבנצ כבר כמה חודשים אני אוכל כמו שצריך ונח מספיק אבל המשקל על המוט לא משתנה. כיום אני עם תוכנית נפח 5*5 ולפני כן הייתי עם מאדקאו. חשבתי לתת יותר נפח ושמעתי שסומולוב תוכנית אימונים גיהנום אבל שווה את זה, חוץ מזה בינתיים אני ינסה אותה רק בבנצ. אז בין כל המומחים פה, איך התוכנית הולכת ספציפית בבנצ? תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
כרגע אני רוצה להתמקד בבנצ. בפרס אני עושה לינארית פעם בשבוע ושבוע לאחר מכן עושה 10-5% פחות. בינתיים הכתפיים מתאוששות.
זהו סיימתי סבב ראשון!! היה דווקא בסדר גמור (סבב ראשון מן הסתם) אבל ציפיתי שיהיה הרבה יותר קשה כי דפקתי אתמוח אימון ליד האחורית. מנוחות היו בין 2-3 דקות. בשתי חזרות אחרונות בין הסטים עשיתי עם עצירות על החזה. יוצא מסופק מהאימון חבל על הזמן. נעדכן בהמשך 😃

כרגע אני רוצה להתמקד בבנצ. בפרס אני עושה לינארית פעם בשבוע ושבוע לאחר מכן עושה 10-5% פחות. בינתיים הכתפיים מתאוששות.
זהו סיימתי סבב ראשון!! היה דווקא בסדר גמור (סבב ראשון מן הסתם) אבל ציפיתי שיהיה לי הרבה יותר קשה כי דפקתי אתמוח אימון ליד האחורית. מנוחות היו בין 2-3 דקות. בשתי חזרות אחרונות בין הסטים עשיתי עם עצירות על החזה. יוצא מסופק מהאימון חבל על הזמן. נעדכן בהמשך 😃
גרמת לי להתחיל סמולוב. שכנענו אותי...🤣
(היום עשיתי אימון ראשון)

• פותח/ת השרשור
טום מה שמצחיק ומוזר זה שככל שהסטים עלו היה קל יותר וקל יותר והאמת שבשני הסטים האחרונים עשיתי 5 חזרות. ב5*5 לא הייתה התקדמות מהירה כל כך (אם אפשר לקרוא לזה התקדמות).

הסרט זה לעשות 10 סטים של שלוש. עד יום שישי זה כמו הרבה אימונים אחרים.. ביום שישי אחרי שהתאמנת ביום חמישי נכנס הקטע המנטלי.. הזכרונות עושים לי חשק לעשות זאת שוב 😕

• פותח/ת השרשור
אז תעשה. הינה טום התחיל חחח. וכן אתה צודק. היה לי נורא קשה ללכת היום לאימון אם זה מבחינת זמן ואם זה מבחינה מנטאלית. אבל למרות הכל היה כל כך שווה את זה.

• פותח/ת השרשור
טוב שבוע שני. יום ראשון 105 קילו 6*6 היה קליל. היום סגרתי 110 קילו 5*7 היה נחמד + ומפתיע שאני בכלל מצליח לסגור הכל כמו שצריך. יום חמישי 120 4*8. אעדכן בהמשך 😃

בסקוואט לרוב עולים 5 קילו.. אם אתה מרגיש שאחרי 8 של 4 אתה יכול להוסיף 5 קילו וביום הבא לעשות 10 של 3... כל הכבוד. אחרת רב הסיכוים תתקע.

• פותח/ת השרשור
טוב אז היום סיימתי 4*8 120 קילו. מנוחות 1.30. ב 3 סטים ראשונים ואז 2-3 דקות בהמשך הסטים. היה בסדר לא כזה נורא. העלתי סירטון לחוות דעת על הטכניקה אשמח לשמוע אם יש לתקן משהו. לא היה מי שיצלם אותי בסטים הראשונים אז זה כבר הסט השישי

הינה עכשיו נראה לי יעבוד

נערך לאחרונה:
סחטיין, יפה מאוד! ממש מוזר לראות משקלים כאלה ובכלל מישהו שיודע מה זה סמולוב בקיי ג'ים, עדיין לא מסתדר לי 😆

• פותח/ת השרשור
סחטיין, יפה מאוד! ממש מוזר לראות משקלים כאלה ובכלל מישהו שיודע מה זה סמולוב בקיי ג'ים, עדיין לא מסתדר לי 😆

זה בגלל שרוב המתאמנים אצלינו ילדים. והגדולים יותר (פיזית) עושים סקוואט ובנצ בסמית 😭
זהו חברים סיימתי את השבוע השני. היום היה 3*10 125 קילו! 5 סטים ראשונים היו סבבה ושאר הסטים היו לא קלים בכלל! בסטים הראשונים מנוחות 1.30-2 לאחר מכן 2.30-3.30. לא מאמין שסיימתי כי הכתפיים והיד האחורית הרגו אותי לגמריי מעייפות אבל בסדר הכי חשוב שסיימתי. לא היה מי שיצלם אז מקווה שתאמינו לי פשוט חח שבוע הבא אני ינסה לסדר וידיאו. בכל אופן, משבוע הבא אני אתחיל לקפוץ ב 2.5 ואמשוך תתוכנית ל5 שבועות כנראה.

סמולוב 🙌

• פותח/ת השרשור
טוב היה לי שבוע נוראי!!! המון עבודה וכל החרא הזה אבל אין תירוצים!!!
יום ראשון 110 קילו 6*6 היה לא קל בכלל אבל סתם בגלל שלא ישנתי ולא אכלתי כמו בן אדם. יום שלישי 115 קילו 5*7 היה קל אחרי ה 110 המחורבן הזה!
היום 125 קילו 4*8 היה גיהנום במיוחד בסטים הראשונים כי לא היה זמן אפילו לחימום נורמלי אבל העיקר שסיימתי!!
מחר 130 קילו 3*10! אני מסיים תשבוע הזה ואז נתחיל להוסיף 2 קילו ולא 5.
בכל מקרה זה מהיום סט 7 כבר:

טוב היה לי שבוע נוראי!!! המון עבודה וכל החרא הזה אבל אין תירוצים!!!
יום ראשון 110 קילו 6*6 היה לא קל בכלל אבל סתם בגלל שלא ישנתי ולא אכלתי כמו בן אדם. יום שלישי 115 קילו 5*7 היה קל אחרי ה 110 המחורבן הזה!
היום 125 קילו 4*8 היה גיהנום במיוחד בסטים הראשונים כי לא היה זמן אפילו לחימום נורמלי אבל העיקר שסיימתי!!
מחר 130 קילו 3*10! אני מסיים תשבוע הזה ואז נתחיל להוסיף 2 קילו ולא 5.
בכל מקרה זה מהיום סט 7 כבר:

תעדכן אני סקרן

• פותח/ת השרשור
סיימתי היום 130 3*10 עכשיו השאלה באם משבוע הבא לעשות ריסט קטן או להמשיך את התוכנית כרגיל אבל לקפוץ ב 2.5 פשוט?
אה ואני חייב לצייןן שב 5 הסטים האחרונים היה קשה בטירוף. ובכללי אפילו 70 קילו הרגיש כמו 100 אין לי מושג למה.

קיצור חשבתי לבדוק ביום ראשון את הפר שלי ובשאר הימים לעשות התאוששות עם משקלים קלים יחסית. מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה:
לדעתי אם אתה מסוגל למשוך עוד שבוע עם +2.5 לך על זה.
ואפילו אם אתה נחוש לבדוק 1RM, יום ראשון זה מוקדם מדי, אתה עוד תהיה תשוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית