ייעוץ סומולוב jr לבנץ בחיטוב

Omrykuu

משתמש מתחיל
71
7
נק' מוניטין:
4
71
7
עקב זה שאני עובר 3 חודשים עכשיו לבסיס בלי כלוב וזה שאני כבר לא יכול לאכול כמויות גדולות למסה שם וסתם קצת לגוון
החלטתי להשקיע קצת בפלג עליון ולתת מנוחה לסקואטים ,אני מתלבט בין 3-4 בשבוע
וחשבתי לתת דדליפט אחד באמצע
ואיזה פעמיים צין אפ עם משקל
איך אתם ממליצים לחלק את האימונים ועד כמה נורא זה סומולב בחיטוב מתכנן חיטוב 5-7 קילו לא מעבר בשילוב קריאטין
(האחוזי שומן פחות קריטי תוצאה סופית יותר בגלל הסיטואציה ולהחזיר קצת את התאבון אני חושב שהמסה ממושכת מוציאה לי תחשק לראות אוכל כבר)
הבנץ כרגע בערך 115 לpr
על 85 מ.ג

עשיתי פעם סמולוב גוניור כשאכלתי כמו חנזירוס ,נפצעתי קצת פה ושם ,ובכללי,זה תוכנית כבדה רצח למי שאוכל ומתאושש מעולה .
אני חרד לחשוב מה יקרה למי שמחליט לעשות אותה בחיטוב ,אני ממליץ בתוקף שלא .

• פותח/ת השרשור
לסקוואט אני מבין שזה לא שייך חיטוב
אבל בנץ אני מאמין שיהיה בסדר
בהתחשב שחלק מהאימונים בנץ יוחלפו למקבילים עם משקל בבסיס יהיה לי יותר קל אפילו

לסקוואט אני מבין שזה לא שייך חיטוב
אבל בנץ אני מאמין שיהיה בסדר
בהתחשב שחלק מהאימונים בנץ יוחלפו למקבילים עם משקל בבסיס יהיה לי יותר קל אפילו

1. איך אני אוהב ששואלים לגבי נושא מסויים ואז אחרי שמקבלים תשובה שלא מקווים לה, מתחילים להתווכח.
2. אם אתה מחליף חלק מהלחיצות במקבילים, אז זה כבר לא סמולוב ג'וניור ולכן השאלה שלך כבר לא רלוונטית.

איך אני אוהב ששואלים לגבי נושא מסויים ואז אחרי שמקבלים תשובה שלא מקווים לה, מתחילים להתווכח.
יש שאלות מסוימות שמחכות רק לתשובה מסוג אחד: 👏, 🍻 או 🙌

גם אני שוקל לעשות סמולוב ג'וניור לבנץ' אבל בחלק מהימים להחליף את הבנץ' בסשן דוקים אינטנסיבי. בשבוע השלישי אני חושב שבמקום ה10x3 האחרון אני אעשה 10 סטים של 3 דקות בטן ו3 דקות גב בחוף הים. נשמע לך טוב @Omrykuu ?

חברים שביצעו את התוכנית דיווחו על אחלה תוצאות מ2 ימי סמולוב בשבוע ועוד יום פרס נפח בשבוע

בחיטוב אבל נשמע כמו רעיון מפגר

• פותח/ת השרשור
בס״ד
מאכזב לראות תגובות של אנשים כאלו חסרות כבוד, תתביישו ״ואהבת לרעך כמוך״.
תודה למי שענה לעיניין .

בס״ד
מאכזב לראות תגובות של אנשים כאלו חסרות כבוד, תתביישו ״ואהבת לרעך כמוך״.
תודה למי שענה לעיניין .
אל תיפגע. כולם ענו לך לעניין, כל אחד וסגנונו...
ניסינו להסביר לך שזה רעיון זוועתי, ואתה לא ממש מקשיב. אז עברנו לאמצעים קצת יותר קיצוניים.
אין לך ממה להתרגש.

לדעתי עם פלוס קלורי קטן, או אפילו ניטראליי אתה תצליח להתקדם. בטח אם אתה לא היית רגיל לעבוד בנפח שכזה. הנפח עצמו 'נותן עבודה'.

איך אפשר לסדר את זה ככה שהפרס משולב בתוכנית?

בתוכנית המקורית יש 4 אימונים בשבוע.
בסבב הראשון שעשיתי, "מרחתי" את 4 האימונים השבועיים על פני שבועיים, כך שעשיתי אימון אחד בראשון ואימון אחד בחמישי, מה שהשאיר את יום שלישי פנוי לפרס. בצורה זו סיימתי סבב ב- 6 שבועות.
הסבב השני כבר היה קרוב יותר לתחרות במרץ ולכן הורדתי את הפרס ועברתי לשלושה אימונים בשבוע. כך סיימתי סבב ב- 4 שבועות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית