הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ,תפריט תזונה

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום חברים בניתי לי תפריט תזונה ואני ישמח לשמוע חוות דעת
גיל 26
משקל 87
גובה 178
הBMR שלי זה 1844
הRMR שלי זה 2858
אני עובד עם תוכנית ABC , פעמים בשבוע 5-6

ארוחה 1
2 כוסות קורנפלקס+1 וחצי כוס חלב 3 %+כפית חמאת בוטנים+כף דבש

ארוחה 2
לחמניה רגילה+ 2 פרוסות גבינה צהובה 28%+עגבינה

ארוחה 3
לחמניה+קופסת טונה עם שמן (סחוט משמן)+כף חומוס+כף שמן זית +מלפפון

ארוחה 4
לחמניה +2 פרוסות פסטרמה+כף חומוס+כפית חמאה

ארוחה 5
(אחרי אימון) מנת חלבון+ 2 תמרים

ארוחה 6
200 גרם אורז לבן +200 גרם חזה עוף

זה תפריט של 2500 קלוריות פלוס מנת החלבון אני מגיע בערך ל2800 ומשם אני כבר יראה אם לעלות או לרדת
לסיכום:-

חלבון:-145 גרם+ מנת חלבון אני מגיע ל175

פחמימה:-255 גרם

שומן:-86 גרם

מטרת התפריט עליה במסה:-
1- האם אתם ממלצים לי לעלות עוד בכמות הקלוריות לפי הנתונים של ה BMR שלי? במידה כן אני ישמח אם תמליצו לי על מוצרים עם ערך קלורי גבוהה ואחוז שומן נמוך!!
2-אם יש דברים שאתם ממליצים לי לשנות או לשפר?
אני ישמח לשמוע חוות דעות.

הBMR שלי זה 1844
הRMR שלי זה 2858
RMR זה BMR כפול 1.2, כלומר 1844*1.2=2213 לא יודע איך הגעת ל 2858.
לדעתי עדיף לך להתחיל מפחות מ 2800 קלוריות, הייתי מוריד איזה 200 קלוריות (50 גרם פחמימה). ותראה לפי קצב העליה במשקל, להעלות קלוריות תמיד תוכל.
אני ישמח אם תמליצו לי על מוצרים עם ערך קלורי גבוהה ואחוז שומן נמוך!!
למה?

לדעתי עדיף לך להתחיל מפחות מ 2800 קלוריות, הייתי מוריד איזה 200 קלוריות (50 גרם פחמימה). ותראה לפי קצב העליה במשקל, להעלות קלוריות תמיד תוכל.

למה?
זה מאוד קריטי לו והוא חושב שזה יתן לו מסה נקיה יותר . (probably)

• פותח/ת השרשור
לא הסתכלתי אפילו על התפריט איך הRMR שלך 2858 ??
תשמע עשיתי חישוב יצא לי מספר עם 1800 והמספר השני 2800 משהו כזה אז הבנתי שאני צריך להתחיל מלפחות 2800 ואז לעלות כדי לא לרדת במשקל וכדי להיות במאזן חיובי

תשמע עשיתי חישוב יצא לי מספר עם 1800 והמספר השני 2800 משהו כזה אז הבנתי שאני צריך להתחיל מלפחות 2800 ואז לעלות כדי לא לרדת במשקל וכדי להיות במאזן חיובי
טוב לרדת במשקל אתה לא.
וכמו ש yujinuis כתב לך אתה מוצא את הRMR.

• פותח/ת השרשור

למה?
לא אני פשוט אמרתי במידה ואני צריך לעלות את כמות הקלוריות שתמליצו לי על מוצרים בעלי ערך גבוהה אם לא צריך אז לא צריך אז איך אני ידע מאיפה להתחיל עכשיו
טוב לרדת במשקל אתה לא.
וכמו ש yujinuis כתב לך אתה מוצא את הRMR.
אז אתה אומר שה 2800 זה הכי קריטי בשבילי פשוט לא הבנתי מה המשמעות של המספר הזה רק הבנתי ש1800 זה קצב חילוף חומרים אז אתה אומר שאני יתחיל מ2200 בערך ואז לתפוס אינקדציה משם פלוס מינוס אם לעלות או לרדת

לא אני פשוט אמרתי במידה ואני צריך לעלות את כמות הקלוריות שתמליצו לי על מוצרים בעלי ערך גבוהה אם לא צריך אז לא צריך אז איך אני ידע מאיפה להתחיל עכשיו
אתה אמרת ערך גבוה ו"אחוז שומן נמוך!!" בגלל זה הוא שאל.
אין שום בעיה עם ערך קלורי גבוה אבל לא מובן מה זה משנה האחוז שומן.

פשוט זה נראה לי שאתה חושב ששומן זה משמין, אז רציתי רק להבהיר שזה לא ככה.
מה הכוונה איך תדע מאיפה להתחיל עכשיו? תוריד 50 גרם פחמימה מהתפריט (למשל לחמנייה אחת, או קצת קורנפלקס וקצת אורז, מה שנוח לך) וזהו. כשאתה רואה שלא עלית מספיק במשקל (בשקילה שבועית, לא ביום או משהו) תוסיף קלוריות בהדרגה

• פותח/ת השרשור
אתה אמרת ערך גבוה ו"אחוז שומן נמוך!!" בגלל זה הוא שאל.
אין שום בעיה עם ערך קלורי גבוה אבל לא מובן מה זה משנה האחוז שומן.
כי אני עושה גרם שומן פר קילו בתפריט יש לי כבר 86 גרם שומן אני לא רוצה להוסיף עוד שומן בכל זאת אני מתייעץ כדי שתתקנו אותי

כי אני עושה גרם שומן פר קילו בתפריט יש לי כבר 86 גרם שומן אני לא רוצה להוסיף עוד שומן בכל זאת אני מתייעץ כדי שתתקנו אותי
תקשיב זה מסה רוב החלוקה לא קריטית חוץ מהחלבון ושהיה מספיק פחמימה.

בעיקרון אין בעיה עם יותר מגרם שומן פר קילו, אבל הכמות שומן בתפריט שלך היא בסדר.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז אני יו
בעיקרון אין בעיה עם יותר מגרם שומן פר קילו, אבל הכמות שומן בתפריט שלך היא בסדר.
אוקי אני מזה מודה לכם מאוד, אז לסיכום אני מתחיל מ2200 קלוריות ומשם אני יעלה בהדרגה לפי שקילה שבועית כמושאמרתם לי, אני מוריד 50 גרם פחמימה כמו שאמרת גם, ושומן אני יראה אם אני יוסיף עוד קצת, לגבי התפריט זה נראה לכם בסדר?? כי בניתי את זה לבד וזאת פעם ראשונה שאני עושה את זה??? חשוב לציין שאני בסייקל בגלל זה זה חשוב לי מאוד

אוקי אז אני יו

אוקי אני מזה מודה לכם מאוד, אז לסיכום אני מתחיל מ2200 קלוריות ומשם אני יעלה בהדרגה לפי שקילה שבועית כמושאמרתם לי, אני מוריד 50 גרם פחמימה כמו שאמרת גם, ושומן אני יראה אם אני יוסיף עוד קצת, לגבי התפריט זה נראה לכם בסדר?? כי בניתי את זה לבד וזאת פעם ראשונה שאני עושה את זה??? חשוב לציין שאני בסייקל בגלל זה זה חשוב לי מאוד
אתה מה?..🤦‍♂️

חשוב לציין שאני בסייקל בגלל זה זה חשוב לי מאוד
זה מאוד משנה את התמונה. דבר ראשון היית צריך לציין את זה מהתחלה. דבר שני אתה אמור להיסגר על תפריט לפני שאתה מתחיל סייקל.

זה מאוד משנה את התמונה. דבר ראשון היית צריך לציין את זה מהתחלה. דבר שני אתה אמור להיסגר על תפריט לפני שאתה מתחיל סייקל.
דבר שלישי בתור בן אדם שמתחיל סייקל הוא אמור לדעת את כול השטויות האלה כבר.

• פותח/ת השרשור
אתה מה?..🤦‍♂️
אוקי אני מצטער שלא אמרתי את זה מהתחלה, אל תכעסו עלי זה הסייקל הראשון שלי פשוט ותמיד יש פשלות בגלל זה אני כאן שואל ומתייעץ

אפשר כמה שאלות ?
1.כמה זמן אתה כבר מתאמן ?
2.מה המשקלי עבודה בתרגילים מורכבים?
3.בדקת בפורום סטרואידים ותרופות על הסייקל שלך?

אוקי אני מצטער שלא אמרתי את זה מהתחלה, אל תכעסו עלי זה הסייקל הראשון שלי פשוט ותמיד יש פשלות בגלל זה אני כאן שואל ומתייעץ
זה לא עניין של לכעוס עליך, אין לנו על מה. פשוט אני אישית ממש לא יודע איך צריכה להיראות תזונה בסייקל, כל מה שכתבתי לפני היה בהנחה שאתה טבעי, ככה שאני לא יכול לייעץ לך כלום.
ואני פשוט באמת לא מבין איך בנאדם מתחיל לדחוף לעצמו חומרים, שזה גם עסק לא זול אני מניח וגם יש סיכונים בריאותיים מסויימים, ולא נסגר על כל הדברים האלה מראש כדי לקבל תוצאות מירביות מהסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית