הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור Eran365
  • פורסם בתאריך

Eran365

משתמש מתחיל
102
6
נק' מוניטין:
41
102
6
שלום,
אתמול היה יום ראשון לחיטוב שלי ושקלתי 89.5 בבוקר לפני אוכל, היום נשקלתי שוב אותה שאתה הכל אותו דבר 88.5.
למה ירדתי כל כך הרבה?
אני על 2500 קלווריות
150 פחמימה
210 חלבון
102 שומן

תושה מראש.

שלום,
אתמול היה יום ראשון לחיטוב שלי ושקלתי 89.5 בבוקר לפני אוכל, היום נשקלתי שוב אותה שאתה הכל אותו דבר 88.5.
למה ירדתי כל כך הרבה?
אני על 2500 קלווריות
150 פחמימה
210 חלבון
102 שומן

תושה מראש.

מאוד אופייני, במיוחד בתחילת החיטוב לרדת הרבה מאוד בנוזלים.
די מהר עם הזמן הגוף "מתייצב" ותזוזות המשקל יהיו הרבה פחות משמעותיות.

• פותח/ת השרשור
מאוד אופייני, במיוחד בתחילת החיטוב לרדת הרבה מאוד בנוזלים.
די מהר עם הזמן הגוף "מתייצב" ותזוזות המשקל יהיו הרבה פחות משמעותיות.
אז עד מתי זה אמור להיות ככה? (כאילו כמה זמן זה אמור להיות דרסתי כזה)

אז עד מתי זה אמור להיות ככה? (כאילו כמה זמן זה אמור להיות דרסתי כזה)

מאוד תלוי בהמון גורמים.. כמו מה אחוז השומן ההתחלתי שלך(כלומר, כמה יש לך לרדת במשקל- ככל שהמשקל יותר גבוה בהתאם לנתונים כך מן הסתם יהיו גם יותר נוזלים להוריד) זה רק גורם אחד, יש עוד, וכל גוף מגיב ועובד אחרת .
אבל זה לא באמת צריך לשנות לך. מה שחשוב הוא בחירת הערכים התזונתיים בתפריט. אם אתה מעוניין להוריד את הנוזלים מהר יותר, יש אפשרות לקצץ בכמות הפחמימה בתפריט.

מה הגובה שלך? ממבט "חטוף" נראה לי שיש לך יותר מדי חלבון בתפריט.
בכל מקרה, @SweetBamba יענה על כך יותר טוב 😃

• פותח/ת השרשור
מאוד תלוי בהמון גורמים.. כמו מה אחוז השומן ההתחלתי שלך(כלומר, כמה יש לך לרדת במשקל- ככל שהמשקל יותר גבוה בהתאם לנתונים כך מן הסתם יהיו גם יותר נוזלים להוריד) זה רק גורם אחד, יש עוד, וכל גוף מגיב ועובד אחרת .
אבל זה לא באמת צריך לשנות לך. מה שחשוב הוא בחירת הערכים התזונתיים בתפריט. אם אתה מעוניין להוריד את הנוזלים מהר יותר, יש אפשרות לקצץ בכמות הפחמימה בתפריט.

הגובה שלי הוא מטר ו82 ס"מ.
ויכול להיות שיש לי נגיד מעל 6 קילו נוזלים? זה הגיוני?
ותודה רבה על העזרה.

ענית לו מעולה בעצמך.
אמנה אותך לסגנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית