עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום,
אתמול היה יום ראשון לחיטוב שלי ושקלתי 89.5 בבוקר לפני אוכל, היום נשקלתי שוב אותה שאתה הכל אותו דבר 88.5.
למה ירדתי כל כך הרבה?
אני על 2500 קלווריות
150 פחמימה
210 חלבון
102 שומן
תושה מראש.
אז עד מתי זה אמור להיות ככה? (כאילו כמה זמן זה אמור להיות דרסתי כזה)מאוד אופייני, במיוחד בתחילת החיטוב לרדת הרבה מאוד בנוזלים.
די מהר עם הזמן הגוף "מתייצב" ותזוזות המשקל יהיו הרבה פחות משמעותיות.
אז עד מתי זה אמור להיות ככה? (כאילו כמה זמן זה אמור להיות דרסתי כזה)
הגובה שלי הוא מטר ו82 ס"מ.מאוד תלוי בהמון גורמים.. כמו מה אחוז השומן ההתחלתי שלך(כלומר, כמה יש לך לרדת במשקל- ככל שהמשקל יותר גבוה בהתאם לנתונים כך מן הסתם יהיו גם יותר נוזלים להוריד) זה רק גורם אחד, יש עוד, וכל גוף מגיב ועובד אחרת .
אבל זה לא באמת צריך לשנות לך. מה שחשוב הוא בחירת הערכים התזונתיים בתפריט. אם אתה מעוניין להוריד את הנוזלים מהר יותר, יש אפשרות לקצץ בכמות הפחמימה בתפריט.
מה הגובה שלך? ממבט "חטוף" נראה לי שיש לך יותר מדי חלבון בתפריט.
בכל מקרה, @SweetBamba יענה על כך יותר טוב 😃
בכיף.ובהחלט יכול להיות.הגובה שלי הוא מטר ו82 ס"מ.
ויכול להיות שיש לי נגיד מעל 6 קילו נוזלים? זה הגיוני?
ותודה רבה על העזרה.
ויכול להיות שאם נגיד שקלתי 90 עם 22% ואחרי זה ירדתי נוזלים ל נגיד 85 זה יראה כאילו ירדתי גם טיפה באחוז שומן?בכיף.ובהחלט יכול להיות.
ויכול להיות שאם נגיד שקלתי 90 עם 22% ואחרי זה ירדתי נוזלים ל נגיד 85 זה יראה כאילו ירדתי גם טיפה באחוז שומן?
אוקיי תודה על העזרכן, אפשרי
ענית לו מעולה בעצמך.מאוד תלוי בהמון גורמים.. כמו מה אחוז השומן ההתחלתי שלך(כלומר, כמה יש לך לרדת במשקל- ככל שהמשקל יותר גבוה בהתאם לנתונים כך מן הסתם יהיו גם יותר נוזלים להוריד) זה רק גורם אחד, יש עוד, וכל גוף מגיב ועובד אחרת .
אבל זה לא באמת צריך לשנות לך. מה שחשוב הוא בחירת הערכים התזונתיים בתפריט. אם אתה מעוניין להוריד את הנוזלים מהר יותר, יש אפשרות לקצץ בכמות הפחמימה בתפריט.
מה הגובה שלך? ממבט "חטוף" נראה לי שיש לך יותר מדי חלבון בתפריט.
בכל מקרה, @SweetBamba יענה על כך יותר טוב 😃
אין על להיות סגן של @SweetBamba 👑ענית לו מעולה בעצמך.
אמנה אותך לסגנית