עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה ראית תבנית של נפח התאוששות עצימות בלינארית? יש שם אמנם סקוואט קל באמצע השבוע אבל זה לא יום התאוששות, אתה כן שובר שיאים בפרס ודדליפט ביום הזה.תקרא על שניהם ותבין את ההבדל,הבסיס שם דומה,שיום יום של נפח,יום התאוששות/קל, ולאחר מכן יום של עצימות
תרשה לי לחלוק עליך... תמיד צריכה להיות פעם ראשונה, לא? 😃איפה ראית תבנית של נפח התאוששות עצימות בלינארית? יש שם אמנם סקוואט קל באמצע השבוע אבל זה לא יום התאוששות, אתה כן שובר שיאים בפרס ודדליפט ביום הזה.
מרשהתרשה לי לחלוק עליך... תמיד צריכה להיות פעם ראשונה, לא? 😃
הכיצד? 4 הסטים הראשונים אותו דבר בA ובC, סט חמישי בC יש לך שלשה עם קצת יותר משקל (סבבה, יותר עצימות ופחות נפח בסט הזה ב C) אבל אח"כ יש לך סט של 8. אם כבר אז ב C יש יותר נפח מאשר ב A אבל לא בהבדל של לקרוא לזה "יום נפח".באימון A יש נפח גבוה יותר מאשר באימון C שאחראי לעצימות בשבוע
הסט הראשון בכל תרגיל באימון A ו C זה גם ככה חימום, אני לא חושב שצריך להחשיב אותם בנפח של האימון (בדיוק כמו שלא מחשיבים את הסטים של חימום), ושאר הסטים בדדליפט ופרס הם באותה תבנית כמו ב A ו C ואתה מגיע למקסימום שלך בסט האחרון.ובאימון B יש סקוואט קל ומספר סטים מופחת בכל התרגילים (ארבע במקום חמישה/שישה בשאר האימונים) - סוג של התאוששות.
אימון C בעל יותר נפח, הסט השישי מבטיח זאת.תרשה לי לחלוק עליך... תמיד צריכה להיות פעם ראשונה, לא? 😃
התבנית קיימת, גם אם באופן הרבה פחות מוצהר ובולט מאשר בטקסס. באימון A יש נפח גבוה יותר מאשר באימון C שאחראי לעצימות בשבוע, ובאימון B יש סקוואט קל ומספר סטים מופחת בכל התרגילים (ארבע במקום חמישה/שישה בשאר האימונים) - סוג של התאוששות.
לגבי השאלה של פותח השרשור - לדעתי, הליניארית ממוקמת לפני הטקסס באבולוציה של המתאמן. סתם אם לזרוק מספרים עגולים לצורך הדוגמא, אם SS נכנסת בשבוע 1 עד 10, וטקסס בשבוע 11 עד 20, הליניארית יכולה להתבצע בשבועות 6 עד 15. משהו באמצע.
לא מסכים. כשבתחילת השבוע ילדת תאומים תוך כדי החמישיה הכבדה של הסקוואט באימון A, להוסיף 2.5 קילו למוט זה הבדל שמיים וארץ, גם אם זה רק לשלשה, והפער בין זה לבין A הוא הרבה יותר גדול ממה שמוסיף ה-backoff סט, שאותו תמיד עשיתי כמו אירובי. חופשי וקל כאילו זה מוט ריק אחרי שפרקת את הפלטות של הסט העצים.הכיצד? 4 הסטים הראשונים אותו דבר בA ובC, סט חמישי בC יש לך שלשה עם קצת יותר משקל (סבבה, יותר עצימות ופחות נפח בסט הזה ב C) אבל אח"כ יש לך סט של 8. אם כבר אז ב C יש יותר נפח מאשר ב A אבל לא בהבדל של לקרוא לזה "יום נפח".
מסכים חלקית, כי זה עדיין תוספת של שלושה סטים לאימון, אבל אתה צודק שהם קלים. יש כאלה שטוענים שפרס קל יותר לגוף מאשר בנץ' - אני לא אחד מהם. אז נשארנו עם הסקוואט הקליל - שליש אימון ירד (כמעט). אז זאת ההתאוששות.הסט הראשון בכל תרגיל באימון A ו C זה גם ככה חימום, אני לא חושב שצריך להחשיב אותם בנפח של האימון (בדיוק כמו שלא מחשיבים את הסטים של חימום), ושאר הסטים בדדליפט ופרס הם באותה תבנית כמו ב A ו C ואתה מגיע למקסימום שלך בסט האחרון.
אני מסכים ולא מסכים (כן, אני יודע)באימון A יש נפח גבוה יותר מאשר באימון C שאחראי לעצימות בשבוע
אכן, לדעתי פרס מודד בצורה הכי טובה את כוח פלג הגוף העליון.יש כאלה שטוענים שפרס קל יותר לגוף מאשר בנץ' - אני לא אחד מהם.
גם בטקסס עשיתי את הסטים של הנפח בלי קושי מיוחד כי זה היה 20-30 קילו פחות מה RM5 שלי, אבל עדיין ב C יש נפח גדול יותר מאשר ב A (לא בהרבה אמנם).לא מסכים. כשבתחילת השבוע ילדת תאומים תוך כדי החמישיה הכבדה של הסקוואט באימון A, להוסיף 2.5 קילו למוט זה הבדל שמיים וארץ, גם אם זה רק לשלשה, והפער בין זה לבין A הוא הרבה יותר גדול ממה שמוסיף ה-backoff סט, שאותו תמיד עשיתי כמו אירובי. חופשי וקל כאילו זה מוט ריק אחרי שפרקת את הפלטות של הסט העצים.
יחסית אולי, אבל לא יום התאוששות ברמה של יום התאוששות בטקססמסכים חלקית, כי זה עדיין תוספת של שלושה סטים לאימון, אבל אתה צודק שהם קלים. יש כאלה שטוענים שפרס קל יותר לגוף מאשר בנץ' - אני לא אחד מהם. אז נשארנו עם הסקוואט הקליל - שליש אימון ירד (כמעט). אז זאת ההתאוששות.
אז אתה צודק ולא צודק 😛אני מסכים ולא מסכים (כן, אני יודע)
מלכתחילה אמרתי שזה לא מוצהר ובולט כמו בטקסס.יחסית אולי, אבל לא יום התאוששות ברמה של יום התאוששות בטקסס
אני יודע.. אבל הייתי חייב גם להסכים איתך, כי זה אתה..אז אתה צודק ולא צודק 😛
אז נגיד ששנינו צודקים...מלכתחילה אמרתי שזה לא מוצהר ובולט כמו בטקסס.
מה שאני עושה זה פלג גוף תחתון בלינארית (סקוואט ודדליפט) ופלג גוף עליון (בנץ,פרס, מתח) אני עושה בתבנית של טקסס.
לדעתי לינארית לא תוכנית אידיאלית לבנץ ופרס, כי ברוב המקרים חסר בא נפח.
פרס לא מודד בצורה הכי טובה כח של פלג גוף עליון (שהוא יצור לא מוגדר כ"כ בפני עצמו). רק מעצם העובדה שהמשקלים הנלחצים בו נמוכים באופן יחסי נראה שהוא מחסיר הרבה מאוד אלמנטים התורמים ל-"כח פלג גוף עליון" כמו גם מוסיף כמה אלמנטים שעלולים לפגוע מאוד בלחיצה (מייצבים למשל).אכן, לדעתי פרס מודד בצורה הכי טובה את כוח פלג הגוף העליון.
אבל זו רק דעתי 😛