הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודשיים בחיטוב

oooorrrr

משתמש מתחיל
60
4
נק' מוניטין:
-18
60
4
היי חברים
לא מרבה לרשום כאן ולאחר המון זמן החלטתי להעלות תמונות.
הראשונה היא לאחר שנתיים אימונים והשנייה לאחר חודשיים חיטוב אך ביום העמסה
אשמח לקבל כל דעה ביקורת וטיפים.
תודה ושבת שלום לכולםםםם

קבצים מצורפים

• 2015-06-06 10.17.55.jpg
    2015-06-06 10.17.55.jpg
    KB 37.2 · צפיות: 544
  • Screenshot_2015-06-06-10-24-07.png
    Screenshot_2015-06-06-10-24-07.png
    KB 178 · צפיות: 501
לא יודע מה אתה עושה אבל אתה עושה משהו לא נכון כי אתה לא ניראה מתאמן,במיוחד לא אחד שמתאמן שנתיים

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה אתה עושה אבל אתה עושה משהו לא נכון כי אתה לא ניראה מתאמן,במיוחד לא אחד שמתאמן שנתיים

כנראה שהתרגלת לראות פה תמונות של מתאמנים לא טבעיים.
אני לא מכיר אף מתאמן שבשנתיים גדל למיימדים עצומים.
עכשיו מזה משהו לא נכון??????
כמובן שאני מתאמן חזק 4 פעמים בשבוע ABC
אוכל כמו שצריך במסה וכרגע בחיטוב דל. תמיד מקפיד על פי שניים חלבון ממשקל הגוף.
אשמח שתפרט על מה אתה מדבר. ..
צירפתי בישבילך גם תמונה לפני תחילת תקופת האימונים שלי

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-06-06-17-09-10.png
    Screenshot_2015-06-06-17-09-10.png
    KB 282.9 · צפיות: 247
התמונה השנייה היא מחודשיים של חיטוב ?
כי בתמונה הראשונה אתה נראה הרבה יותר טוב מתמונה מס׳ 2.

כמה קלוריות אתה אוכל ביום ?
אהיה אמיתי איתך , ככה לא נראים אחרי חודשיים של חיטוב . אלא אם נקודת ההתחלה הייתה עודף משקל רציני .
דרך אגב , מיותר בכלל להיכנס לשם . גם מתאמן טבעי (מן הסתם) יכל לקבל מראה חטוב ויפה אחרי חודשיים של חיטוב עם לא פחות .

• פותח/ת השרשור
אהיה אמיתי איתך , ככה לא נראים אחרי חודשיים של חיטוב . אלא אם נקודת ההתחלה הייתה עודף משקל רציני .

אני על דל פחמימה
1.78 משקל 88 בשיא
כרגע שוקל 78
התמונה השנייה היא מחודשיים של חיטוב ?
כי בתמונה הראשונה אתה נראה הרבה יותר טוב מתמונה מס׳ 2.
התמונה שאני שחום יותר זה לפני חודשיים. לפני תחילת חיטוב

דרך אגב , מיותר בכלל להיכנס לשם . גם מתאמן טבעי (מן הסתם) יכל לקבל מראה חטוב ויפה אחרי חודשיים של חיטוב עם לא פחות .
לא דיברתי על מתאמן לא טבעי בקשר לחיטוב. עניתי לקודם שאמר שלאחר שנתיים אני לא נראה אחד שמתאמן כל כך הרבה זמן

התמונה שאני שחום יותר זה לפני חודשיים. לפני תחילת חיטוב

לא דיברתי על מתאמן לא טבעי בקשר לחיטוב. עניתי לקודם שאמר שלאחר שנתיים אני לא נראה אחד שמתאמן כל כך הרבה זמן

בשביל חודשיים עשית חיטוב מעולה , אם הגעת לבטן יחסית שטוחה לעומת מה שהיה לך אתה עושה משהו שעובד נכון .
המשך כך אחי בהצלחה !

אני לא מכיר אף מתאמן שבשנתיים גדל למיימדים עצומים.
גם מתאמנים שאינם "טבעיים" צריכים לעבוד קשה על מנת להגיע לאן שהגיעו, על מה ולמה הזלזול הזה?
בשנתיים אפשר לגדול יפה, הכל תלוי בגנטיקה,סוג התוכנית ומידת ההשקעה (כמו גם התזונה).

ובעניין הפוסט,
חיטוב מוצלח סה"כ ממה שקיים.

לא בקטע רע אחי . אבל לדעתי זה התקדמות איטית לשנתיים . בתמונה שאתה בסוף מאסה נראה שהשמנת הרבה יותר מאשר עלית שריר .
תבדוק תתזונה שלך אני מאמין שהבעיה שם .

• פותח/ת השרשור
גם מתאמנים שאינם "טבעיים" צריכים לעבוד קשה על מנת להגיע לאן שהגיעו, על מה ולמה הזלזול הזה?
בשנתיים אפשר לגדול יפה, הכל תלוי בגנטיקה,סוג התוכנית ומידת ההשקעה (כמו גם התזונה).

ובעניין הפוסט,
חיטוב מוצלח סה"כ ממה שקיים.

בכלל לא זלזול. אני מודע לקושי אם טבעי או לא טבעי. הכוונה הייתה בתגובה הראשונה שלי שמתאמן לא טבעי התקדם יותר מהר מאשר מתאמן טבעי.
ברור לכולנו שהמשמעת קיימת בשני המקרים וזה לא קסם.
לא בקטע רע אחי . אבל לדעתי זה התקדמות איטית לשנתיים . בתמונה שאתה בסוף מאסה נראה שהשמנת הרבה יותר מאשר עלית שריר .

השאלה היא האם ראית את התמונה שלי שלפני תחילת האימונים?
הייתי שם שחיף רצחח בלי טיפת צורת שריר
בשביל חודשיים עשית חיטוב מעולה , אם הגעת לבטן יחסית שטוחה לעומת מה שהיה לך אתה עושה משהו שעובד נכון .
המשך כך אחי בהצלחה !

עונה בציניות נכון? בכל אופן כך זה נשמע ביחס לתשובה הקודמת שלך

בכלל לא זלזול. אני מודע לקושי אם טבעי או לא טבעי. הכוונה הייתה בתגובה הראשונה שלי שמתאמן לא טבעי התקדם יותר מהר מאשר מתאמן טבעי.
ברור לכולנו שהמשמעת קיימת בשני המקרים וזה לא קסם.

עונה בציניות נכון? בכל אופן כך זה נשמע ביחס לתשובה הקודמת שלך

בכלל לא בציניות אחי,
אני לא בא לעקוץ אנשים ולא לפרגן
אם אני רואה משהו שלא בא לי לפרגן אני פשוט לא מגיב מלכתחילה .
להלן טקסט מהפוסט שלך :
image.jpg

פשוט הצגת בפוסט שכאילו תמונה 2 זה אחרי החיטוב ,
אבל מבחינת המצב הנוכחי אתה בסדר גמור

רק שתדע לך גם ה"לא טבעיים " משקעים בתזונה באימונים כמו כולם , אף אחד פה לא בא לרדת עלייך או להשפיל אותך להפך באים לעזור לך, ואם להיות כנה איתך זה ממש לא תוצאה ראויה לשבח בלי להעליב כמובן ,כנראה שבאמת יש משהו לא תקין בתזונה שלך כי לעבודה של שנתיים זה ממש לא להיט עדיף להחכים ולקבל ביקורת בונה ואני אציין את זה שוב פעם זה נטו בשבילך לא בכוונה של לפגוע כמובן

הוא בשלו... יש הרבה אנשים שניראים כמוהו כרגע שלא דרכו יום אחד בחדכ....הוא לא יודע לקבל ביקורת כניראה מה שהוא עושה לא טוב

ירידה יפה מאוד בחודשיים.
מה המשקל ההתחלתי (לפני החיטוב) והסופי שלך? ירידה במשקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
ירידה יפה מאוד בחודשיים.
מה המשקל ההתחלתי (לפני החיטוב) והסופי שלך? ירידה במשקלי עבודה?
כרגע באמצע חיטוב. התחלתי עם אכן משקל עודף והמון שומן במשקל 88 בערך וכרגע 77-78
בנוגע למשקלי העבודה למען האמת ירדו רק מעט.
הוא בשלו... יש הרבה אנשים שניראים כמוהו כרגע שלא דרכו יום אחד בחדכ....הוא לא יודע לקבל ביקורת כניראה מה שהוא עושה לא טוב
מי אמר שלא יודע לקבל ביקורת. מזה המשפט הזה משהו לא טוב?
תפרט.....
וברור שישנם אנשים עם מבנה גוף שרירי בלי להתאמן אף פעם ויש את אלו כמוני (צירפתי קודם תמונה ) שהתחילו עם מבנה גוף שכולו עצמות ונכון להיום לאחר שנתיים ישנן שינוי עצום.
רק שתדע לך גם ה"לא טבעיים " משקעים בתזונה באימונים כמו כולם , אף אחד פה לא בא לרדת עלייך או להשפיל אותך להפך באים לעזור לך, ואם להיות כנה איתך זה ממש לא תוצאה ראויה לשבח בלי להעליב כמובן ,כנראה שבאמת יש משהו לא תקין בתזונה שלך כי לעבודה של שנתיים זה ממש לא להיט עדיף להחכים ולקבל ביקורת בונה ואני אציין את זה שוב פעם זה נטו בשבילך לא בכוונה של לפגוע כמובן
נכון מבחינתי לציין שאני במסה אני אוכל כמו מטורף אבל עדיין התוצאה של אכילה מטורפת באה לידי ביטוי כמובן בשומן עודף, יחד עם הגדילה.
בנתיים לא קראתי פה שום ביקורת כלפיי חוץ מ "אתה עושה משהו לא טוב". אני דווקא צמא לביקורות אבל שיהיו מבוססות.
ובלי קשר- שמתי לב בפורום שמישהו מעלה תמונה אפילו לאחר 3 שנים אימונים ויהיה דיי קטן אך עם קוביות כולם מתלהבים ומחמיאים.
בכלל לא בציניות אחי,
אני לא בא לעקוץ אנשים ולא לפרגן
אם אני רואה משהו שלא בא לי לפרגן אני פשוט לא מגיב מלכתחילה .
להלן טקסט מהפוסט שלך :
צפה בקובץ המצורף 27042

פשוט הצגת בפוסט שכאילו תמונה 2 זה אחרי החיטוב ,
אבל מבחינת המצב הנוכחי אתה בסדר גמור
צודק. השמנתי המון במסה. לדעתך ההשמנה קשורה בחוסר התקדמות?

תעל תמונה שהצלטמת על הבוקר ולא בדיוק אחרי שאכלת..
משקלי עבודה?

כרגע באמצע חיטוב. התחלתי עם אכן משקל עודף והמון שומן במשקל 88 בערך וכרגע 77-78
בנוגע למשקלי העבודה למען האמת ירדו רק מעט.

מי אמר שלא יודע לקבל ביקורת. מזה המשפט הזה משהו לא טוב?
תפרט.....
וברור שישנם אנשים עם מבנה גוף שרירי בלי להתאמן אף פעם ויש את אלו כמוני (צירפתי קודם תמונה ) שהתחילו עם מבנה גוף שכולו עצמות ונכון להיום לאחר שנתיים ישנן שינוי עצום.

נכון מבחינתי לציין שאני במסה אני אוכל כמו מטורף אבל עדיין התוצאה של אכילה מטורפת באה לידי ביטוי כמובן בשומן עודף, יחד עם הגדילה.
בנתיים לא קראתי פה שום ביקורת כלפיי חוץ מ "אתה עושה משהו לא טוב". אני דווקא צמא לביקורות אבל שיהיו מבוססות.
ובלי קשר- שמתי לב בפורום שמישהו מעלה תמונה אפילו לאחר 3 שנים אימונים ויהיה דיי קטן אך עם קוביות כולם מתלהבים ומחמיאים.

צודק. השמנתי המון במסה. לדעתך ההשמנה קשורה בחוסר התקדמות?
אם הכל פרפקט בתזונה כניראה צורת האימון לקויה בלי הרבה נפח עבודה וטכניקה לקויה,לפעמים חוסר התקדמות במסה נובעת מההשמנה ושהאחוז שומן גבוהה כבר רמות הטסט יורדות וכדומה

• פותח/ת השרשור
אם הכל פרפקט בתזונה כניראה צורת האימון לקויה בלי הרבה נפח עבודה וטכניקה לקויה,לפעמים חוסר התקדמות במסה נובעת מההשמנה ושהאחוז שומן גבוהה כבר רמות הטסט יורדות וכדומה
יש מצב. כשאני במסה אני אוכל כמויות ועולה דיי הרבה. רק לא ידעתי שההשמנה מעטה קצב גדילה.

[

כן אבל בתמונה של ההתחלה היית מאוד רזה ואז בתמונה ההיא נראה שפשוט השמנת . ואחרי חיטוב התוצאה לא טובה .
בכל מקרה תקרא מדריך למאסה . אל "תוכאל מלא " סתם . תחשב קלוריות תידע בערך כמה אתה מכניס כל יום .
כמובן שתדל שהתזונה עצמה תיהיה נקייה אורז שיבולת שועל פסטה חזה עוף טונה דברים כאלה ...
אימונים אני ימליץ על פיצול AB או PPL . כמובן להשתדל להתקדם במשקלים .

• פותח/ת השרשור
תעל תמונה שהצלטמת על הבוקר ולא בדיוק אחרי שאכלת..
משקלי עבודה?

אני מזכיר, זה לאחר חודשיים חיטוב. לדעתי עליי להמשיך עוד חודשיים לתוצאה רצויה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-06-09-06-52-24.png
    Screenshot_2015-06-09-06-52-24.png
    KB 91 · צפיות: 174
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית