הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריקת כתף

נועם69

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן חברים,
אני אדם שמתאמן באופן שבוע, ומרים משקלים נאים למדי, לא מזמן פרקתי את הכתף.
מה הסיכוי שאחזור להרים משקלים גבוהים? האם יש לכם דוגמא לתת לי על אדם מהפורום או באדי בילדר שהצליח לחזור לפעילות מלאה?
אשמח לתשובה לשאלות או לכל עזרה נוספת בנושא

אהלן חברים,
אני אדם שמתאמן באופן שבוע, ומרים משקלים נאים למדי, לא מזמן פרקתי את הכתף.
מה הסיכוי שאחזור להרים משקלים גבוהים? האם יש לכם דוגמא לתת לי על אדם מהפורום או באדי בילדר שהצליח לחזור לפעילות מלאה?
אשמח לתשובה לשאלות או לכל עזרה נוספת בנושא

עברת טיפולי פיזיותרפיה לאחר הפריקה?

• פותח/ת השרשור
לא עברתי כרגע שום טיפול, זה קרה לפני שבוע וחצי, השאלה שלי היא קצת לגבי העתיד הרחוק
הכוונה שלי היא האם יש פה סיפור של אדם שעבר פציעה דומה וכיום הוא מתאמן רגיל ללא שום השפעה, או של באדי בילדר מוכר ..

לא עברתי כרגע שום טיפול, זה קרה לפני שבוע וחצי, השאלה שלי היא קצת לגבי העתיד הרחוק
הכוונה שלי היא האם יש פה סיפור של אדם שעבר פציעה דומה וכיום הוא מתאמן רגיל ללא שום השפעה, או של באדי בילדר מוכר ..

א. כדאי שתעבור טיפול ותקבל הדרכה לגבי העתיד.
ב. שום פציעה/התאוששות/שיקום/חזרה לפעילות של אדם X לא אמורה להשפיע על ההתאוששות/שיקום/חזרה לפעילות שלך. כל פציעה וכל אדם הם שונים , ואסור להסיק מסקנות מרחיקות לכת מסיפור מקרה של מישהו אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית