הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צלוליט- מה עושים איתו?

• פותח/ת השרשור Coral93
  • פורסם בתאריך
האם אימונים להלכת מסת שריר ותזונה נכונה יכולה להועיל
שימי לב שמחקתי את הסיומת של המשפט המצוטט, ולא במקרה. התשובה היא כמובן כן. אפילו אם השינוי בצלוליט לא יהיה מאד משמעותי, יהיו שינויים אחרים שישפרו את המראה הכללי שלה. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תנודות במשקל בהחלט יחמירו את התופעה שכן למי שיש נטיה להווצרות צילוליט השמנה משמעותה עוד צלוליט!

לא מצאתי מאמר אחד שמוכיח יעילות של אחת הטכניקות הללו. חבל על הכסף שלך.
חשבתי שאת מדברת על פתרון כירורגי אחר שעליו לא ידוע לי. שווה לך להתייעץ עם פלסטיקאי אמין שיתן לך עצה מושכלת ולא רק אנטרסנטית, ויש כאלה.

לגבי הורדה באחוז השומן מציעה לך לודא שיש לך די מסת שריר התחלתית כדי להבטיח שהתוצאה הסופית תהיה קרובה למטרה.

היי מרטין, תודה על התגובה, לא הספקתי לענות עד עכשיו..
איך אפשר לבדוק את עניין מסת השריר בדרך הכי קלה?
ועוד משהו ששמתי לב אליו.. הפסקתי לגמרי עם חלב ומוצריו ושמתי לב לשיפור קל, יש מצב שזה קשור?

• פותח/ת השרשור
היי מרטין, תודה על התגובה, לא הספקתי לענות עד עכשיו..
ועוד משהו ששמתי לב אליו.. הפסקתי לגמרי עם חלב ומוצריו ושמתי לב לשיפור קל, יש מצב שזה קשור?

** השאלה לא מיועדת רק למרטין כולם יכולים לענות 😃 הקיץ מתקרב וגם שינוי הכי קטן יכול להועיל:help:

הפסקתי לגמרי עם חלב ומוצריו ושמתי לב לשיפור קל, יש מצב שזה קשור?
אין לי מושג אבל אם את מרגישה בשיפור...😃

אם את מחטבת כבר כמה שנים, רוב הסיכוי שאין לך אבל הדרך הקלה ביותר היא פשוט להסתכל.האם את רואה שינוי משמעותי בידיים/רגליים/ישבן?

@Coral93 את יכולה להעלות תמונה לפה כדי שיעריכו

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 42.5 · צפיות: 267
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 50.6 · צפיות: 236
לי זה נראה כמו אחלה מצב בשביל שירידה (קטנה יחסית) ב א.ש. תגיע עם תוצאות טובות.
ואגב, גם כשלוקחים בחשבון שכיווצת חזק בתמונה, 'המצב' שלך כרגע ממש לא רע.

מסכימה עם @אבי כהן.. ובגדול חושבת שזה תלוי בהרגשתך האישית בלבד.
יש שהיו גם ממשיכות למאסה כדי להגיע לנקודת התחלה לחיטוב טובה יותר. אבל אם בא לך לעשות חיטוב קצר לקיץ לכי על זה.. ואחרי הקיץ תשקלי מאסה (אבל אם את רוצה לראות תוצאות אז לא מדובר בעלייה של 2 קילו בודדים.. 6 לפחות!)

ממצב דומה לשלך התחלתי מסה לפני 10 שבועות. עליתי 5 ק"ג בינתיים ולמרות צבירת השומן - הגוף נראה ומרגיש הרבה יותר טוב!
"נראה" - הכוונה שלא ירדתי בהיקפים, אלא שהנפח החדש נותן מראה אסוף. הבטן לא נשפכת, הישבן לא נופל והחזה עומד יפה.
"מרגיש" - הכוונה למוצק ולא מתנפנף ומדלדל.

אז נכון שקיץ, אבל אם תצליחי לגרום לעצמך לאהוב את הגוף שלך בכל מצב, אין שום סיבה לחכות לחורף כדי להתחיל לטפח אותו. התחילי עכשיו והיי נאמנה לעבודה (אימונים, תזונה, שינה ונפש שמחה). בקיץ הבא תוכלי להשוויץ.

ובקשר לצלוליט? שוב, למדי לאהוב את עצמך כמו שאת, והשלימי עם טעויות העבר. איש לא מסתכל עלייך בעיניים בוחנות חוץ מאשר את בעצמך.

לשאלתך לא נראה שיש לך מסת שריר לחיטוב מצד שלי את נראית מצויין לא רואה שום צלוליט.
הייתי משקיעה בהעלאת מסת שריר זה בוודאות ישפר את התחושה שלך לגבי הירכיים והישבן.
איך נראית תכנית האימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
לשאלתך לא נראה שיש לך מסת שריר לחיטוב מצד שלי את נראית מצויין לא רואה שום צלוליט.
הייתי משקיעה בהעלאת מסת שריר זה בוודאות ישפר את התחושה שלך לגבי הירכיים והישבן.
איך נראית תכנית האימונים שלך?

תכנית ab,
יום רגליים:
•סקוואט 10 קילו כל צד מוט של 20, 13 חזרות, 4 סטים.
•לאנג׳ים עם 2 משקולות של 8, 12 חזרות, 3 סטים
•כפיפת ברכיים בחוץ ובפנים, והמכשיר הזה שפותחים את הרגליים והוא עובד על הירך, 15 חזרות, 3 סטים בכל שלושת התרגילים

אני לא יודעת ממש שמות של תרגילים אבל זה מה שאני עושה לרגליים כבר שנתיים..
אני עושה גם כתפיים ויד קדמית ביום רגליים ויש לי גם יום של גב, חזה ויד אחורית

נראה לי שלא רואים את זה בתמונה אבל אני מרגישה שיחסית לבנות אחרות יש לי מסת שריר גדולה וגם כל הזמן אומרים לי את זה, אז אני קצת מפחדת לעלות עוד, לא רוצה להראות מגוכחת

נראה לי שלא רואים את זה בתמונה אבל אני מרגישה שיחסית לבנות אחרות יש לי מסת שריר גדולה

מסת השריר שלך לא "גדולה" אבל אני שותף להשוואה שלך מול הממוצע של אחרות..
בשורה התחתונה נראה לי שאם אכן הענין הזה מציק לך, המצב הנוכחי שלך שווה בדיקה של מה ייתן חיטוב זריז.
בהצלחה.

Back
למעלה תחתית