שימי לב שמחקתי את הסיומת של המשפט המצוטט, ולא במקרה. התשובה היא כמובן כן. אפילו אם השינוי בצלוליט לא יהיה מאד משמעותי, יהיו שינויים אחרים שישפרו את המראה הכללי שלה. בהצלחה.האם אימונים להלכת מסת שריר ותזונה נכונה יכולה להועיל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שימי לב שמחקתי את הסיומת של המשפט המצוטט, ולא במקרה. התשובה היא כמובן כן. אפילו אם השינוי בצלוליט לא יהיה מאד משמעותי, יהיו שינויים אחרים שישפרו את המראה הכללי שלה. בהצלחה.האם אימונים להלכת מסת שריר ותזונה נכונה יכולה להועיל
תנודות במשקל בהחלט יחמירו את התופעה שכן למי שיש נטיה להווצרות צילוליט השמנה משמעותה עוד צלוליט!
לא מצאתי מאמר אחד שמוכיח יעילות של אחת הטכניקות הללו. חבל על הכסף שלך.
חשבתי שאת מדברת על פתרון כירורגי אחר שעליו לא ידוע לי. שווה לך להתייעץ עם פלסטיקאי אמין שיתן לך עצה מושכלת ולא רק אנטרסנטית, ויש כאלה.
לגבי הורדה באחוז השומן מציעה לך לודא שיש לך די מסת שריר התחלתית כדי להבטיח שהתוצאה הסופית תהיה קרובה למטרה.
היי מרטין, תודה על התגובה, לא הספקתי לענות עד עכשיו..
איך אפשר לבדוק את עניין מסת השריר בדרך הכי קלה?
ועוד משהו ששמתי לב אליו.. הפסקתי לגמרי עם חלב ומוצריו ושמתי לב לשיפור קל, יש מצב שזה קשור?
אין לי מושג אבל אם את מרגישה בשיפור...😃הפסקתי לגמרי עם חלב ומוצריו ושמתי לב לשיפור קל, יש מצב שזה קשור?
אם את מחטבת כבר כמה שנים, רוב הסיכוי שאין לך אבל הדרך הקלה ביותר היא פשוט להסתכל.האם את רואה שינוי משמעותי בידיים/רגליים/ישבן?איך אפשר לבדוק את עניין מסת השריר בדרך הכי קלה?
לשאלתך לא נראה שיש לך מסת שריר לחיטוב מצד שלי את נראית מצויין לא רואה שום צלוליט.
הייתי משקיעה בהעלאת מסת שריר זה בוודאות ישפר את התחושה שלך לגבי הירכיים והישבן.
איך נראית תכנית האימונים שלך?
נראה לי שלא רואים את זה בתמונה אבל אני מרגישה שיחסית לבנות אחרות יש לי מסת שריר גדולה