ייעוץ קשה להתקדם בלחיצות

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
אני ב ss וקשה לי מאוד להתקדם בלחיצות. כמעט ולא קיים באני מתקדם במשקל בבאנצ׳ או בפרס ואין כשל. אז חשבתי אולי להתחיל טקסס בלחיצות. שזה יהיה ככה:
ראשון סקוואט 3X5
בנץ׳ 5X5
דדליפט 1X5

שלישי סקוואט 3X5
פרס 4X5
פאוורקלין 5X3/מתח 3X5

חמישי סקוואט 3X5
בנץ׳ 4X5, 1X3
דדליפט 1X5

שבוע לאחר מכן:

ראשון סקוואט 3X5
בנץ׳ 5X5
פאוורקלין 5X3/מתח 3X5

שלישי סקוואט 3X5
פרס 4X5
דדליפט 1X5

חמישי סקוואט 3X5
בנץ׳ 4X5, 1X3
פאוורקלין 5X3/מתח 3X5
מה דעתכם?

שלילי. אגב אל תשכח שאתה עדיין חייב לי סנדויץ. אני מצפה לקבל אותו בתחרות של יולי במקרה שאני לא אלך לאיבוד
מזל שהבאתי גם לך באותו היום למה הייתי רעב אז אכלתי את שניהם חחחח
אני אבוא לצפות קצת אז אני יביא לך

מזל שהבאתי גם לך באותו היום למה הייתי רעב אז אכלתי את שניהם חחחח
אני אבוא לצפות קצת אז אני יביא לך
שמע אחי אני כמוך שחיף בן 15 ובא לי להתחיל SS, הולך לך טוב איתה ? ועוד שאלה אתה משתמש במוט אולימפי 2.20 ? או גודל יותר קטן ? אני צריך לקנות מוט ולא יודע מה

שמע אחי אני כמוך שחיף בן 15 ובא לי להתחיל SS, הולך לך טוב איתה ? ועוד שאלה אתה משתמש במוט אולימפי 2.20 ? או גודל יותר קטן ? אני צריך לקנות מוט ולא יודע מה
הולך טוב חוץ מהלחיצות. אני מתאמן במכון אז לא יודע לגבי המוט

ובכללי אתה עולה במשקל שלך ובמשקלי העבודה ? אתה מרגיש שאתה נהיה פחות שחיף ?
עולה במ.ג ובמשקלים אבל לא עולה משהו בלחיצות.. עכשיו אני שוקל 66 על 176 אז עדיין שחיף

יש פה שילוב של כמה טעויות קלאסיות:
1. הקפיצות ב ss בלחיצות בעיקר במשקלים נמוכים גבוהות מדי. אם מתרגמים לאחוזים רואים שזה שינוי גדול. אני די בטוח שריפטו לא תכנן את ss לבנץ' 50 קילו
2. מגיעים לכשל לעיתים קרובות מדי, דבר שפוגע בהתאוששות לאימון הבא

הפתרון הוא לחזור למשקל שאתה בטוח עושה בו 3*5 חזרות בלי ספוטר משם לעלות בקילו עד,קילו וחצי (תאלתר תוספת משקל עם סוגרים, שרשרת,משקולת רגל וכד')
רק שאתה סוג 3 סטים מלאים לבד תעבור למשקל הבא.
תרגילי עזר בשלב הזה רק יתישו אותך.

מסכים לגביי הקפיצות הקטנות יותר, וגם כתבתי לו על כך.. אך אין לו אפשרות.

יש לך אפשרות לקפוץ במשקלים קטנים יותר?
בקילו למשל?

אני חושב שזה דיון שלא יביא אותנו לשום מקום כי אין לנו מחקרים שבדקו פוטנציאל התקדמות של מתאמנים באימוני כוח. בכל מקרה כל עוד יש לחיים התקדמות בסקוואט ודד ליפט אין טעם להתעסק בבנץ בינתיים מעבר ללהחליף סדר באימון ולהתחיל אותו מבנץ במקום מסקוואט.
אולי אין, אבל לא חסר אנשים שלא הצליחו להתקדם מאימון לאימון ולהגיע ל3 פלטות סקוואט

אולי אין, אבל לא חסר אנשים שלא הצליחו להתקדם מאימון לאימון ולהגיע ל3 פלטות סקוואט
אני מתקדם כל אימון בסקוואט ב 2.5 ובדד 5 ועדיין קלֿ בדדליפט אני עוד מעט 3 פלטות 🤯

עולה במ.ג ובמשקלים אבל לא עולה משהו בלחיצות.. עכשיו אני שוקל 66 על 176 אז עדיין שחיף
66 קילו על 1.76 מטר? אז הבנץ' שלך בסדר גמור. כמה אתה מצפה ללחוץ עם משקל כזה?
אני מתקדם כל אימון בסקוואט ב 2.5 ובדד 5 ועדיין קלֿ בדדליפט אני עוד מעט 3 פלטות 🤯
אני הייתי מפסיק את ה-SS ועובר לתוכנית עם יותר נפח ודגש לפלג גוף עליון. אגב, מה עם החתירה/מתח/קלין שלך? ואיך הפרופורציות הגופניות מבחינת מראה? לא יודע אם דיברת על זה, לא קראתי כל פוסט פה.

66 קילו על 1.76 מטר? אז הבנץ' שלך בסדר גמור. כמה אתה מצפה ללחוץ עם משקל כזה?

אני הייתי מפסיק את ה-SS ועובר לתוכנית עם יותר נפח ודגש לפלג גוף עליון. אגב, מה עם החתירה/מתח/קלין שלך? ואיך הפרופורציות הגופניות מבחינת מראה? לא יודע אם דיברת על זה, לא קראתי כל פוסט פה.
יחסית לדדליפט הלחיצות חלשות מאוד. אין לי בינתיים סיבה לעזוב את סס, יש עוד הרסה להתקדם בסקוואט ודד ואולו גם קצת בבאנצ'
הלחיצות גם ממש לא טובות לעומת המשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית