ייעוץ קשה להתקדם בלחיצות

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
אני ב ss וקשה לי מאוד להתקדם בלחיצות. כמעט ולא קיים באני מתקדם במשקל בבאנצ׳ או בפרס ואין כשל. אז חשבתי אולי להתחיל טקסס בלחיצות. שזה יהיה ככה:
ראשון סקוואט 3X5
בנץ׳ 5X5
דדליפט 1X5

שלישי סקוואט 3X5
פרס 4X5
פאוורקלין 5X3/מתח 3X5

חמישי סקוואט 3X5
בנץ׳ 4X5, 1X3
דדליפט 1X5

שבוע לאחר מכן:

ראשון סקוואט 3X5
בנץ׳ 5X5
פאוורקלין 5X3/מתח 3X5

שלישי סקוואט 3X5
פרס 4X5
דדליפט 1X5

חמישי סקוואט 3X5
בנץ׳ 4X5, 1X3
פאוורקלין 5X3/מתח 3X5
מה דעתכם?

אז למה אתה עושה 4 סטים בפרס? זה סתם מעייף אותך. תוריד סט בפרס. אני אישית מאמן אץ חבר שלי והוא היה תקוע גם על 50 קילו דווקא בבנצ והתחלתי לעבוד איתו על התייעלות עצבית. במקום 50 הוספתי לו 5 קילו והוא עשה 3*3 ועכשיו הוא הוסיף 10 קילו למוט. אתה יכול להוסיף נפח אבל תזהר לא להפצע. 5*5 תוכנית לא פשוטה בכלל.

• פותח/ת השרשור
אז למה אתה עושה 4 סטים בפרס? זה סתם מעייף אותך. תוריד סט בפרס. אני אישית מאמן אץ חבר שלי והוא היה תקוע גם על 50 קילו דווקא בבנצ והתחלתי לעבוד איתו על התייעלות עצבית. במקום 50 הוספתי לו 5 קילו והוא עשה 3*3 ועכשיו הוא הוסיף 10 קילו למוט. אתה יכול להוסיף נפח אבל תזהר לא להפצע. 5*5 תוכנית לא פשוטה בכלל.
זה לא התוכנית שלי. אני ב ss רגילה ומה שכתבתי שם זה מה שאני רוצה לעבור לעשות. יום ראשון נפח באנצ׳, שלישי פרס 5*4 (סטים עולים וסט אחרון pr) ובחמישי באנצ׳ 5*4 של סטים עולים ואז 3*1 pr

זה לא התוכנית שלי. אני ב ss רגילה ומה שכתבתי שם זה מה שאני רוצה לעבור לעשות. יום ראשון נפח באנצ׳, שלישי פרס 5*4 (סטים עולים וסט אחרון pr) ובחמישי באנצ׳ 5*4 של סטים עולים ואז 3*1 pr
מאיפה המתכונת בפרס? לפי מה שזכור לי זה לא התוכנית הבסיסית של ריפטו לפרס..

• פותח/ת השרשור
מאיפה המתכונת בפרס? לפי מה שזכור לי זה לא התוכנית הבסיסית של ריפטו לפרס..
*טקסס ללחיצות בגלל שאני חלש*
אחי אני יודע איך ss צריכה להיות אבל הלחיצות בקושי מתקדמות אז אני רוצה לשנות את המתכונת שלהן

זה שאתה לא מתקדם לא אומר שאתה צריך לעבור תוכנית. אולי טכניקה לא טובה? מוזר שבמשקלים כאלה נתקעתה כבר.

• פותח/ת השרשור
נתקעת ממש בpress בss?
כמה ריסטים עשית לpress וכמה לbench כבר?
בבאנצ׳ אני די תקוע.. עשיתי שני ריסטים שלא ממש עזרו . בפרס ריסט אחד שלא עזר
זה שאתה לא מתקדם לא אומר שאתה צריך לעבור תוכנית. אולי טכניקה לא טובה? מוזר שבמשקלים כאלה נתקעתה כבר.
אני לא עובר תוכנית אני רק רוצה לשנות את המתכונת של הלחיצות. הסקוואט והדד עולים טוב מאוד

• פותח/ת השרשור
אצלי קורה אותו דבר בסקוואט.. שמע תנסה באמת אולי לשנות מתכונת אבל שים לבד שלא יהיה עומס על הכתפיים.
תודה 😃 אני יחכה לעוד תגובות
נתקעת ממש בpress בss?
כמה ריסטים עשית לpress וכמה לbench כבר?
חחחח לא יודע למה אבל בא לי להגיד לך את זה.. אתה יודע שבזכותך התחלתי ss? זוכר שהצעת לי פעם בלוג שלי?

תודה 😃 אני יחכה לעוד תגובות

חחחח לא יודע למה אבל בא לי להגיד לך את זה.. אתה יודע שבזכותך התחלתי ss? זוכר שהצעת לי פעם בלוג שלי?
בטח שאני זוכר, אני גם מסתכל קבוע על הלוג, בנתיים יש לך התקדמות מעולה ועדיין נראה לי כאילו יש לך להתקדם עוד לא קצת בSS. 😃

• פותח/ת השרשור
בטח שאני זוכר, אני גם מסתכל קבוע על הלוג, בנתיים יש לך התקדמות מעולה ועדיין נראה לי כאילו יש לך להתקדם עוד לא קצת בSS. 😃
קצת מעצבן הריסט בסקוואט בגלל הטכניקה אבל הטכניקה עכשיו הרבה יותר טובה רק לתרגל את הברכיים חזק לצדדים וזהו. אתה עדיין מתאמן? הרבה זמן לא עדכנת

המלצה שלי - כשתגיע ל3 פלטות בסקוואט ובדד ליפט תעזוב את הSS ותעשה תוכנית ייעודית לבנץ' בתנאי שעד אז הוא לא יעלה לפחות ל80-90 קילו.
בינתיים משקלי העבודה שלך נמוכים ויש לך עוד המון פוטנציאל התקדמות. תתמקד בלהוסיף מה ואתה תתחזק. אם בכל זאת תהיה בפיגור אבל כבר תגיע ל3 פלטות בסקוואט ובדד ליפט תוכל לחשוב על תוכנית בנץ'. לSS לא כדאי להוסיף כלום.

*טקסס ללחיצות בגלל שאני חלש*

אחי אני יודע איך ss צריכה להיות אבל הלחיצות בקושי מתקדמות אז אני רוצה לשנות את המתכונת שלהן
מה שאתה עושה זה לא טקסס, זה הלינארית של ביל סטאר.
בנוסף אתה אמור לסויף עוד סט של 8 בעצמיות.

טקסס בלחיצות זה 5*5 אקרוס ובעצימות זה 5*1 / 3*1

• פותח/ת השרשור
המלצה שלי - כשתגיע ל3 פלטות בסקוואט ובדד ליפט תעזוב את הSS ותעשה תוכנית ייעודית לבנץ' בתנאי שעד אז הוא לא יעלה לפחות ל80-90 קילו.
בינתיים משקלי העבודה שלך נמוכים ויש לך עוד המון פוטנציאל התקדמות. תתמקד בלהוסיף מה ואתה תתחזק. אם בכל זאת תהיה בפיגור אבל כבר תגיע ל3 פלטות בסקוואט ובדד ליפט תוכל לחשוב על תוכנית בנץ'. לSS לא כדאי להוסיף כלום.
אז כדאי להישאר ב ss רגילה בינתיים עד שאני יתקע בסקוואט? מה לעשות לגבי הבאנצ׳ והפרס? פשוט להידפק עם זה? הוספתי עזר אחד לטרייספס. מה זאת אומרת תוכנית יעודית?
מה שאתה עושה זה לא טקסס, זה הלינארית של ביל סטאר.
בנוסף אתה אמור לסויף עוד סט של 8 בעצמיות.

טקסס בלחיצות זה 5*5 אקרוס ובעצימות זה 5*1 / 3*1
אני לא עושה את זה אני סתם מתייעץ בינתיים

אז כדאי להישאר ב ss רגילה בינתיים עד שאני יתקע בסקוואט? מה לעשות לגבי הבאנצ׳ והפרס? פשוט להידפק עם זה? הוספתי עזר אחד לטרייספס. מה זאת אומרת תוכנית יעודית?

אני לא עושה את זה אני סתם מתייעץ בינתיים
תשאר בss ואל תשנ"ה כלום. תוכנית יעודית זאת תוכנית שספציפית נועדה לשפר לחיצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית