הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

If you cant walk then crawl

אני כ"כ מזדהה.. הייתי שבוע בברצלונה וממש לא רציתי לחזור.. כבר מתגעגע לראמבלס..
איפה היית?

לול כשחזרתי לפה קיבלתי שוק מהחום

דבר איתי כשתחזור מפריס אחרי 3 שבועות של מזג אוויר נעים וגשום, תיסע באוטובוס מהמאה הקודמת עם חבורת ערסים מאחורה 5 שעות עד לאילת ותצא ל45 מעלות עם קפוצ'ון, כי זה מה שעשית כבר 20 יום.
קיבלתי שוק של החיים פשוט.

Hamster עדכן/ה את הלוג ״If you cant walk then crawl״:

עדכון לוג: 25/08/15

רציתי לעשות היום פרס בישיבה,באמת שרציתי אבל לא היה נוח אז...
פרס:
50X5
55X5
60X3X1 סינגלים בגלל שלא חיבבתי את הרעיון של לעמוד הרבה זמן עם המשקל הזה על הרגל.
בנץ לשעמום עם 70 לחזרות.
מתח 3X8 ללא משקל
בייספס 2X8
אב-וויל דבר כואב אבל משחק עם זה קצת(כואב הגב התחתון אם מישהו יודע למה אשמח לשמוע)
אימון די גרוע מהתירוצים הקבועים(הרגל שלי כואבת כבר קבוע,חוסר זמן,לא אוכל כבר כמעט)

קרא את שאר עדכון הלוג...

באב וויל תשחק טיפה עם הגב תחתון, יש מצב שאתה מקמר אותו (כמו שנגיד הגב יראה בבנץ) או שהוא עגול.
תמצא תמקום הנטרלי עד שלא יכאב, יש מאמר על זה בפורטל אני חושב שגם יכול לעזור. אישית מה שרשמתי למעלה עזר לי.

ובכללי, בוא סקס.

באב וויל תשחק טיפה עם הגב תחתון, יש מצב שאתה מקמר אותו (כמו שנגיד הגב יראה בבנץ) או שהוא עגול.
תמצא תמקום הנטרלי עד שלא יכאב, יש מאמר על זה בפורטל אני חושב שגם יכול לעזור. אישית מה שרשמתי למעלה עזר לי.

ובכללי, בוא סקס.

הופנתי על ידי הפינגווין למאמר,הבעיה הייתה שחשבתי שזה כמו סקוואט/בנץ ולא כמנח ניטרלי.
נשחק עם זה ועם אחד עם השני,מחכה לך.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית