הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי חיטוב ואירובי

• פותח/ת השרשור cyril
  • פורסם בתאריך

cyril

משתמש פעיל
315
4
נק' מוניטין:
4
315
4
שלום.

התחלתי חיטוב לפני 6-7 שבועות.
הגובה שלי 178
משקל התחלתי היה 82 היום אני 77

התפריט שלי כולל
1650 קלוריות
175 גרם חלבון
126 גרם פחמימות
41 גרם שומן

האימונים משקולות שלי כרגע הם FBW
יום ראשון: משקולות + 40 דקות אירובי
יום שני: 40 דקות אירובי
יום שלישי: משקולות + 40 דקות אירובי
יום רביעי: 40 דקות אירובי
יום חמישי: משקולות + 20 דקות אירובי

אני קצת תקוע במשקל כרגע ולדעתי צריך לרדת עוד קצת אחוזי שומן לפני שאני מתחיל מסה.
מה אני לא עושה נכון?
כל כמה זמן צריך לעשות העמסה של פחמימות וכמה פחמימות צריך להוסיף בזמן ההעמסה? ולכמה זמן צריך לעשות אותה?

תודה מראש.

א. אני חשוב שיש מאמר בפורטל על העמסת פחמימות זה יתן לך קצת רקע וסדר בראש לגבי ההעמסה.
ב. כמה זמן אתה תקוע במשקל? הירידה שלך טובה ואפילו מהירה מדי והערכים של התרפיט נראים בסדר גמור אפילו לטעמי מעט מדי קלוריות. בכל מקרה נתקע אתה לא נראה לי

• פותח/ת השרשור
אני שוקל את עצמי כל שבוע באותו יום בבוקר. שבוע שעבר הייתי 76.7 השבוע הייתי 77.1. זה אומר שכבר שבועיים בערך אני 77 וקצת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קראתי את זה במדריך לחיטוב באחד מהאתרים. אשמח לדעת אם זה יותר מידי כי את האמת שזה שובר לי את הגב כל הריצות האלה.
אתם חושבים שזה יותר מידי אירובי?

לפי דעתי תוריד באירובי ותאכל קצת פחות זה לא שווה את האונס הזה לגוף בשביל לשרוף עוד קצת קלוריות..

להוריד עוד קלוריות?
הרעיון הוא שאם אתה שורף קלוריות בהאירובי אז אתה יכול לאוכל יותר כי אתה מגדיל את כמות הקלוריות שהגוף שלך שורף.
אז אותו הדבר ההפך פחות אירובי פחות אוכל.

• פותח/ת השרשור
כן אני מבין את העקרון הזה פשוט אני לא רואה מאיפה אני יכול להוריד גם ככה יוצא שאני רעב רוב היום. ואוכל ממש מעט פחמימה ביום. אני אנסה באמת להוריד קצת את הכמות של האירובי ולראות אם יש שינוי בתוצאות. למרות שכרגע אני מרגיש קצת תקוע.

כן אני מבין את העקרון הזה פשוט אני לא רואה מאיפה אני יכול להוריד גם ככה יוצא שאני רעב רוב היום. ואוכל ממש מעט פחמימה ביום. אני אנסה באמת להוריד קצת את הכמות של האירובי ולראות אם יש שינוי בתוצאות. למרות שכרגע אני מרגיש קצת תקוע.
אני אישית אחרי אירובי הרגשתי רעב לא אמיתי רציתי לאכול כול מה שבא לידי.
הפסקתי עם האירובי ועם זה לא היה לי שום בעיה לאכול פחות לא היה לי את הדחף המתפרץ הזה אחרי האימון לאכול משהו.

• פותח/ת השרשור
השאלה זה עיניין התוצאות של החיטוב.
יותר מפריע לי שאחרי יומיים רצופים של אירובי כל הגוף כואב לי (גב, קרסול, ברכיים)

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר להוריד את האירובי לאחרי אימון ל20 דקות וביום בלי אימון להשאיר 40?
יכול להיות שזה יעמיס פחות

מה אתה אומר להוריד את האירובי לאחרי אימון ל20 דקות וביום בלי אימון להשאיר 40?
יכול להיות שזה יעמיס פחות
מה עם לעשות 20 דקות אחרי אימון ולא לעשות בכלל ביום בלי אימון ולתת לגוף לנוח?

זה לא יפגע בתוצאות של החיטוב?

לא, ההיפך - תשמור על תזונה וגירעון קלורי שפוי אבל גם תבין שאתה צריך "להתחשב " בגוף ולתת לו מנוחה וזמן להתאוששות כי גם ככה זה לא פשוט בזמן שאתה בגירעון

אתה חייב להבין משהו.
הגוף שלך בחיטוב כשהוא במינוס קלורי .
ממש לא אכפת לא מאיפה אתה מוריד קלוריות מהאוכל או מספורט.
ברגע שאתה במינוס אתה תוריד במשקל אין שום סיבה שלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית