הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף מסה (?)

The Hulk

משתמש מתחיל
209
58
נק' מוניטין:
101
209
58

כהמשך ישיר לאשכול הזה - https://www.lbs.co.il/threads/61918/
אני מרגיש כאילו הגיע הזמן לסיים עם המסה, במשקל עליתי מ-80 ל-90 ק''ג, כמו כן גם המשקל על המוט עלה דיי יפה (ציפיתי ליותר, אבל זה מה יש):
בנץ' - התחלה 55 ק''ג, כרגע 82.5 ק''ג.
סקוואט - (התחלתי לפני חודשיים רק בערך, ככה שיש עוד פוטנציאל להתקדמות מהירה) - התחלה 60 ק''ג, כרגע 105 ק''ג.
דדליפט - לצערי עדיין לא עושה.
פרס - התחלה 35 ק''ג, כרגע 50 ק''ג.

באופן כללי, למרות שלא רואים את זה בתמונות לצערי, קיבלתי צורה ויש עליי יותר "בשר" - הידיים כבר לא זוג גפרורים דקיקים, כנ''ל לגבי הכתפיים והחזה שקיבלו קצת צורה גם כן, והגב שקיבל רוחב סוף סוף. אפשר להגיד ש"גדלתי", אבל בזמן האחרון מ"לגדול", אני מרגיש שאני יותר משמין ואולי הגיע הזמן להתחטב.

אשמח לקבל ייעוץ, תודה.

עלית מ 80 ל 90? מה הגובה שלך 2:10? כי אתה נראה ממש רזה וכנראה שאתה מאוד גבוהה.. אם המצב הוא כזה תגיע ל 120 קילו של מסה ואז תחשוב על חיטוב כי כרגע עדיין אין בכלל מה לחטב בהצלחה..

עלית מ 80 ל 90? מה הגובה שלך 2:10? כי אתה נראה ממש רזה וכנראה שאתה מאוד גבוהה.. אם המצב הוא כזה תגיע ל 120 קילו של מסה ואז תחשוב על חיטוב כי כרגע עדיין אין בכלל מה לחטב בהצלחה..
הוא 1.90~

אתה מאוד גבוהה 90 קילו בשבילך זה כלום תגיע לאזור 100 105 קילו במסה ואז תחטב.
אתה פשוט לא תראה כלום כרגע אין לי מספיק מסה של שריר בגוף

• פותח/ת השרשור
אתה די רזה אין לך מה לחשוב על חיטוב.

אין לך מה לחטב ..

אתה מאוד גבוהה 90 קילו בשבילך זה כלום תגיע לאזור 100 105 קילו במסה ואז תחטב.
אתה פשוט לא תראה כלום כרגע אין לי מספיק מסה של שריר בגוף

מסה מסה מסה.
קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות המהירות.
אבל כמו שציינתי באשכול הקודם - אני שחקן כדורגל ואני לא ממש יכול להרשות לעצמי להגיע לתחילת העונה עד כדי-כך כבד, אני מבין שאני צריך להמשיך במסה אבל עד מתי? ה"טרום עונה" מתחילה בערך באוגוסט, זאת אומרת שכבר אתחיל לעשות אירובי רציני בסביבות התקופה הזה, ולעלות במסה יהיה ממש קשה... הגעתי באמצע העונה למצב שאני מכניס 3,700-4,000 קלוריות ביום ופשוט לא מצליח לעלות במשקל.

מצטער.לא יודע לייעץ לך בהקשר של משקל מתאים ביחס לגובה שלך בתור שחקן כדורגל. אתה יכול להמשיך מסה ולבדוק מידי פעם אם המשקל שלך מפריע ליכולת המשחק

• פותח/ת השרשור
נכון צודק טעות שלי
קצת לא הגיוני שגדלת מ80 ל 90 ואתה נראה אותו דבר
המשקל לא משקר אני מניח, אני אומר לך את הנתונים האלו לא אחרי בדיקה פזיזה שלא מוכיחה כלום אלא ע"י מעקב שבועי כאשר כל פעם אני נשקל בבוקר בתנאים זהים. וכמו שתיארתי בתחילת האשכול - כן גדלתי והאמת גם דיי הרבה יחסית לשחיף שהייתי באותה התקופה, פשוט קשה לראות את זה בתמונות. וגם המשקלי עבודה עלו, מה שיש לקחת בחשבון, נראה לי.

המשקל לא משקר אני מניח, אני אומר לך את הנתונים האלו לא אחרי בדיקה פזיזה שלא מוכיחה כלום אלא ע"י מעקב שבועי כאשר כל פעם אני נשקל בבוקר בתנאים זהים. וכמו שתיארתי בתחילת האשכול - כן גדלתי והאמת גם דיי הרבה יחסית לשחיף שהייתי באותה התקופה, פשוט קשה לראות את זה בתמונות. וגם המשקלי עבודה עלו, מה שיש לקחת בחשבון, נראה לי.
אולי אם תצלם את עצמך קצת יותר מרחוק זה יעזור

קצת קשה להאמין שאתה שוקל 90 קילו
אני 1.88 שוקל 77 ונראה יותר גדול ממך
אם לא מאמין תכנס ללוג שלי

• פותח/ת השרשור
קצת קשה להאמין שאתה שוקל 90 קילו
אני 1.88 שוקל 77 ונראה יותר גדול ממך
אם לא מאמין תכנס ללוג שלי
אנחנו באמת בקטע של "מאמין או לא מאמין?", איזה אינטרס יש לי לשקר לך עכשיו (ולהפך, כמובן)? אני נראה רזה ושחיף בין אם אשקל 40 ובין אם אשקל 100, מה הנתון הזה משנה במצב הזה בכלל...

אנחנו באמת בקטע של "מאמין או לא מאמין?", איזה אינטרס יש לי לשקר לך עכשיו (ולהפך, כמובן)? אני נראה רזה ושחיף בין אם אשקל 40 ובין אם אשקל 100, מה הנתון הזה משנה במצב הזה בכלל...
כי אתה שוקל 13 קילו מעלי וגבוה ממני ב 4 ס"מ ונראה יותר קטן ממני
קצת לא הגיוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית