הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופיל 21 בגלל השמנת יתר

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
ממה שאני יודע אפשר להשתחרר מהצבא על רפואי בגלל השמנת יתר. מישהו יודע אם זה נכון? אם כן אז על איזה משקל מדובר (מניח שתלוי בגובה גם)? אם החייל תוך כדי השירות השמין למצב כזה גם יכולים לשחרר אותו מהצבא? אם הוא הגיע לזה תוך כדי השירות ורוצה להמשיך לשרת עדיין יעיפו אותו מהצבא?
מקווה שמישהו כאן בקיא בנושא ויוכל לענות לפחות על חלק מהשאלות.
למי שתוהה אני לא מנסה להשתחרר מהצבא, השתחררתי ב 2004. זה נושא פשוט שחשוב לי כרגע מסיבות מסוימות.

לי רצו להוריד פרופיל על משקל, בסוף הבאתי אישור מהרופאה שאני מרים משקולות (ככה היה כתוב באישור).
יש להם טבלה כזאת כמו של BMI של כמה המשקל יוריד מהפרופיל..

21 אני חושב זה משקל מאוד מאוד מאוד כבד (אני נשקלתי אצלהם 117 על 1.82 כביכול ורצו להוריד לי ל-82)

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאתה רציני אבל איך אפשר בלי קצת הטרלות.
אתה בכול זאת שואל בעוףטופיק.
ברור, לא אמרתי בלי הטרלות 😃 רק רציתי להבהיר שמי שיש לו תשובה רצינית אני אשמח לדעת
לי רצו להוריד פרופיל על משקל, בסוף הבאתי אישור מהרופאה שאני מרים משקולות (ככה היה כתוב באישור).

21 אני חושב זה משקל מאוד מאוד מאוד כבד (אני נשקלתי אצלהם 117 על 1.82 כביכול ורצו להוריד לי ל-82)
טוב אז לפחות אני יודע שכן מורידים פרופיל על עודף משקל, זה כבר מידע שעוזר
יש לך מושג במקרה איפה אפשר לראות טבלה כזאת אם בכלל?

דרגה חמורה של עודף משקל 64.
קלה 82 ויש מצב להגיש ערעור ולעלות ל97.

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שהם משתמשים במחשבון BMI סטנדרטי. google it
במחשבון BMI סטנדרטי 117 קילו על 1.82 נותן BMI של 35.32, וכל מה שמעל 30 נחשב שם השמנת יתר. ודניאל אמר שרצו להוריד לו פרופיל ל 82, כלומר לא לשחרר מהצבא מן הסתם

במחשבון BMI סטנדרטי 117 קילו על 1.82 נותן BMI של 35.32, וכל מה שמעל 30 נחשב שם השמנת יתר. ודניאל אמר שרצו להוריד לו פרופיל ל 82, כלומר לא לשחרר מהצבא מן הסתם
השאלה אם הורידו לו רק ל82 עצם האישור? כי יכול להיות שלולא האישור היו מורידים לו ליותר(?)

עד עכשיו חשבתי שמורידים פרופיל משמעותית אם אתה מעל 100 או מתחת ל50 (בלי קשר לגובה) לדוגמא חבר נמוך מאוד נשקל 48 ורוצים להוריד לו ל64..

כן,היה איתי בצבא(חיל האוויר) בחור ששקל כנראה מעל 160 קילו בגובה 190 בערך,והיה מתנדב,זתאמרת פרופיל 24,אבל זה מצב מאוד קיצוני(לא חסר בעיות שנלוות למשקל הזה).

אני מכר בחור ששקל בעבר בסביבות ה150 והוא קיבל 21 בסופו של דבר.
היום הןא כבר שוקל בסביבות ה110 שזה משהו

מכיר מישהו ששוקל 130 על 185 והוא בצבא.
הבחור צריך להיות אוביס קיצוני בשביל להשתחרר על סעיף כזה.

• פותח/ת השרשור
אני מכר בחור ששקל בעבר בסביבות ה150 והוא קיבל 21 בסופו של דבר.
היום הןא כבר שוקל בסביבות ה110 שזה משהו
אתה יודע אולי אם הוא בעצמו רצה להשתחרר ושיחק על עניין ההשמנה או שהצבא החליטלשחרר אותו בלי באמת לשאול אותו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית