פרופיל 21 בגלל השמנת יתר

אתה יודע אולי אם הוא בעצמו רצה להשתחרר ושיחק על עניין ההשמנה או שהצבא החליטלשחרר אותו בלי באמת לשאול אותו?
לא חושב שהוא תכנן להיות 150 ק''ג בגיל 16-17 סתם ככה
רק בתקופה שאני ועוד כמה חברה התחלנו להתאמן הוא החליט לקחת את עצמו בידיים(מתישהו באמצע השירות לאומי שלו)

• פותח/ת השרשור
לא חושב שהוא תכנן להיות 150 ק''ג בגיל 16-17 סתם ככה
רק בתקופה שאני ועוד כמה חברה התחלנו להתאמן הוא החליט לקחת את עצמו בידיים(מתישהו באמצע השירות לאומי שלו)
לא חשבתי שהוא תכנן להגיע ל 150 קילו בשביל לצאת מהצבא, התכוונתי שכשהוא כבר היה במשקל הזה אם הוא בעצמו שיחק על זה כדי שישחררו אותו או שלא שאלו אותו ונתנו לו אוטומטית 21?

לא חשבתי שהוא תכנן להגיע ל 150 קילו בשביל לצאת מהצבא, התכוונתי שכשהוא כבר היה במשקל הזה אם הוא בעצמו שיחק על זה כדי שישחררו אותו או שלא שאלו אותו ונתנו לו אוטומטית 21?
זה אני לא יודע
לא ממש התעמקתי במקרה שלו.
ככל הנראה נתנו לו תקופה לרדת במשקל אבל כנראה שוויתר על זה

ממה שאני יודע אפשר להשתחרר מהצבא על רפואי בגלל השמנת יתר. מישהו יודע אם זה נכון? אם כן אז על איזה משקל מדובר (מניח שתלוי בגובה גם)? אם החייל תוך כדי השירות השמין למצב כזה גם יכולים לשחרר אותו מהצבא? אם הוא הגיע לזה תוך כדי השירות ורוצה להמשיך לשרת עדיין יעיפו אותו מהצבא?
מקווה שמישהו כאן בקיא בנושא ויוכל לענות לפחות על חלק מהשאלות.
למי שתוהה אני לא מנסה להשתחרר מהצבא, השתחררתי ב 2004. זה נושא פשוט שחשוב לי כרגע מסיבות מסוימות.

@aviram5 בן 17 על 160 קילו, אבירם כמה הפרופיל שלך?
אני 158 קילו על 190 ס''מ הצבא נתן לי 7 חודשים לרדת ל150 ואז אני אקבל פרופיל 45 משהו כזה...המקסימום לגובה שלי זה 138 קילו אבל בגלל שאני בנבחרת ישראל ומתאמן וזה הם נתנו לי 150 לא יודע מה המקסימום לגבהים אחרים..מקווה שעזרתי
הבעיה היא שמצ אחד אני לא רוצה להתגייס לא כי אני שמוק בגלל שאני רוצה להמשיך עם פוטבול בלי שיפריעו לי ומצד שני יש מישהו שעוזר לספורטאים ישראלים לקבל מלגות בקולגים בארהב אבל רק בתנאיט שהם אחרי שירות לאומי(צה''ל, שירות לאומי וכו) ולכן אני כן רוצה להתגייס

• פותח/ת השרשור
אני 158 קילו על 190 ס''מ הצבא נתן לי 7 חודשים לרדת ל150 ואז אני אקבל פרופיל 45 משהו כזה...המקסימום לגובה שלי זה 138 קילו אבל בגלל שאני בנבחרת ישראל ומתאמן וזה הם נתנו לי 150 לא יודע מה המקסימום לגבהים אחרים..מקווה שעזרתי
בהחלט עזרת, זה הנתון שרציתי (לא לגובה 1.90 אבל מספיק קרוב). תודה

כי אני שמוק
שמ1ק תמיד יישאר ככה..

שראלים לקבל מלגות בקולגים בארהב אבל רק בתנאיט שהם אחרי שירות לאומי(צה''ל, שירות לאומי וכו) ולכן אני כן רוצה להתגייס
אמרתי לך במשחק כבר,תעשה שירות לאומי,זה ייקל עלייך עם האימונים וכו'

תבין, שחרור מצה"ל זה תחום אפור.
לפני השחרור אתה עובר תהליך של וועדות רפואיות שאם תגיד שאתה רוצה להשאר בצבא אתה תשאר, ואם תגיד שהמשקל נובע מאופי האימונים שלך לא יירד לך פרופיל אפילו (בהנחה שזאת באמת לא מחלה של השמנת יתר).

אם המטרה שלך היא להשתחרר מצה"ל, ואני לא מאמין שאני מדבר על זה כי זה לגמרי נגד מה שאני מאמין בו, יהיה לך הרבה יותר קל פשוט לא להתגייס. כשאתה בפנים הדרך החוצה קצת יותר ארוכה.

• פותח/ת השרשור
תבין, שחרור מצה"ל זה תחום אפור.
לפני השחרור אתה עובר תהליך של וועדות רפואיות שאם תגיד שאתה רוצה להשאר בצבא אתה תשאר, ואם תגיד שהמשקל נובע מאופי האימונים שלך לא יירד לך פרופיל אפילו (בהנחה שזאת באמת לא מחלה של השמנת יתר).

אם המטרה שלך היא להשתחרר מצה"ל, ואני לא מאמין שאני מדבר על זה כי זה לגמרי נגד מה שאני מאמין בו, יהיה לך הרבה יותר קל פשוט לא להתגייס. כשאתה בפנים הדרך החוצה קצת יותר ארוכה.
אם כיוונת את התגובה אליי, אז אני אצטט את עצמי מתחילת הפוסט:
למי שתוהה אני לא מנסה להשתחרר מהצבא, השתחררתי ב 2004. זה נושא פשוט שחשוב לי כרגע מסיבות מסוימות.
😃
בכל מקרה השאלה הייתה חשובה לי בגלל שיחה כלשהי שהייתה אמורה להתקיים ורציתי לדעת את הנוהל לגבי הנושא לפחות בערך. השיחה התקיימה אתמול כך שמבחינתי השאלה לא רלוונטית (אבל אולי יעזור למישהו שרוצה להשתחרר מהצבא אז שיתחיל להשמין מעכשיו 😃 )

שמ1ק תמיד יישאר ככה..

אמרתי לך במשחק כבר,תעשה שירות לאומי,זה ייקל עלייך עם האימונים וכו'
אל תעצבן אותי עם העריכות האלה:97:
אני אבדוק שירות לאומי או התנדבות בצהל נראה מה יותר טוב

מכיר מישהו ששקל 160 ק"ג על 180 בערך ולא גייסו אותו מלכתחילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית