הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כי דל פחמימה הזמן לPR

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
איך הסקוואט,תחליטו אתם,4 פלטות,180 קילו! (חייב לציין שבסקוואט ההרגשה הייתה שהספוטר לא עזר,תסתכלו גם איפה הידיים שלו שאני למעלה)
בכל מקרה,בן 16 שוקל 81,וויתרתי על להתחרות בתחרות PL שיהיה ביולי 30 לטובת חיטוב,הPR הזה קרה ביום שלישי הזה,על שבועיים דל פחמימה 20 גרם ליום לא האמנתי שזה עולה לי בכלל.

10397986_846013828773201_1371906405440389689_n.jpg

שמע דור כל הכבוד לך אתה תותח והמשקל ממש ממש קטלני ועל זה אתה מקבל מוניטין אבל אתה חייב להשיג ספוטר נורמאלי שלא דוחף לך ז*ן באמצע הסט ככה לא שומרים בסקוואט!

• פותח/ת השרשור
לא בא איתך לאימון בראשון,אתה לא נכנס למכון שלי !
דור יקקה הייתה לך פה שלשה בכיף
תודה רבה טאמטאמממממממממממ
שמע דור כל הכבוד לך אתה תותח והמשקל ממש ממש קטלני ועל זה אתה מקבל מוניטין אבל אתה חייב להשיג ספוטר נורמאלי שלא דוחף לך ז*ן באמצע הסט ככה לא שומרים בסקוואט!
תודהה רבה מקס!
או שיש דבר יותר פשוט,אעבוד בלי ספוטר ובמקרה של כשל (בתקווה שלא יקרה הרבה) נרד לברזלים ...

• פותח/ת השרשור
אז למטרות מין?

יפה מאד בכל מקרה.
כן,באיזור אני פשוט אוהב להרגיש שמישהו מתחכך בי בתחת שאני באמצע סקוואט...
נו תיהיו רציניים,הספוטרים פה למקרה שאני יצטרך פוש קטן לסוף בשביל להצליח לסיים תחזרה.
אבל כמו שאמרתי,אתם צודקים אם יש מוטות ביטחון לא צריך ספוטר ומפעם הבאה גם לא יהיה.

כן,באיזור אני פשוט אוהב להרגיש שמישהו מתחכך בי בתחת שאני באמצע סקוואט...
נו תיהיו רציניים,הספוטרים פה למקרה שאני יצטרך פוש קטן לסוף בשביל להצליח לסיים תחזרה.
אבל כמו שאמרתי,אתם צודקים אם יש מוטות ביטחון לא צריך ספוטר ומפעם הבאה גם לא יהיה.
לדעתי עדיף להכשל מהאשר לסיים חזרה עם פוש קטן. זה לא שבתחרות אתה תקבל פוש אם לא תצליח לעלות.
המטרה של ספוטר היא לשמור עליך, אם הוא נוגע לך במוט הוא כבר לא ספוטר...

• פותח/ת השרשור
לדעתי עדיף להכשל מהאשר לסיים חזרה עם פוש קטן. זה לא שבתחרות אתה תקבל פוש אם לא תצליח לעלות.
המטרה של ספוטר היא לשמור עליך, אם הוא נוגע לך במוט הוא כבר לא ספוטר...
עדיף להיכשל מאשר לסיים חזרה עם פוש קטן? לא מסכים.
שאני מתכונן לתחרות,כן אבל לא זה המצב פה..
התחרות רק בדצמבר,שאני יתחיל להתאמן לתחרות נטו,אני יתחיל ליפול חופשי לברזלים אני מבטיח לך.

עדיף להיכשל מאשר לסיים חזרה עם פוש קטן? לא מסכים.
שאני מתכונן לתחרות,כן אבל לא זה המצב פה..
התחרות רק בדצמבר,שאני יתחיל להתאמן לתחרות נטו,אני יתחיל ליפול חופשי לברזלים אני מבטיח לך.
עדיף לדעתי להרגיל את עצמך לכשלים הרבה לפני. ככה תכיר את הגבולות שלך יותר טוב. אתה גם לא באמת יודע עד כמה הפוש קטן ובסוף תגיע למצב פסיכולוגי שבו תרים הרבה פחות בלי ספוטר

• פותח/ת השרשור
ת1תח!
מצחיק אותי לראות שהחלפת את החגורה אבל אולסטאר עוד לא קנית..
חגורה החלפתי כי הייתי חייב ... פשוט לא הרגשתי את החגורה הקודמת,והייתי חייב אחת רצינית.
להחליף לאולסטאר זה לא הבעיה,אני כרגע חוסך כסף לרישיון ככה שאני ימשיך להסתדר עם גרביים בסטים כבדים עד שיהיה לי כסף פנוי לאולסטאר למרות שזה דבר לא נכון לעשות ..
בכל מקרה החגורה נקנתה בדרך לא דרך ולא יצא לי לשלם עליה,על אולסטאר אצטרך לשלם מהכיס שלי.
תודה רבה על התגובה!
עדיף לדעתי להרגיל את עצמך לכשלים הרבה לפני. ככה תכיר את הגבולות שלך יותר טוב. אתה גם לא באמת יודע עד כמה הפוש קטן ובסוף תגיע למצב פסיכולוגי שבו תרים הרבה פחות בלי ספוטר
מקס אמרתי שאתה לגמרי צודק,אני יתחיל מסט הבא לא להישען על הספוטר,זאת אומרת לסמוך על הברזלים שלמטה..

• פותח/ת השרשור
בין החזרה הראשונה לשנייה התפללת לאלוהים שהיא תעלה?
האמת קציצה שאמרתי לספוטר אני ייתן ל1,אם זה יעלה לי אז נתן ל-2.
ודי התפללתי לאלוהים שיעלה לי,יותר התחננתי אליו ואמרתי שאם זה יעלה לי,אני יאהב אותו יותר!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית