עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מפתיעמעדיף ילדה בת 13 שיודעת את העבודה מבילדר ששוקל 110 על 12% שומן.
אתה צריך להכיר אנשים איכשהוא.הבחירה של הספוטר לא תלויה במין. לא הייתי נותן גם לגבר שאני לא מכיר לשמור עליי.
אתה צריך להכיר אנשים איכשהוא.
😘בבנץ - לרוב אין לי צורך בספוטר, ובמידה ויש צורך אני פשוט מבקש מהאדם שנראה הכי נורמלי באזור שלי כרגע, נותן לו תדריך מאיים ומתחיל בעניינים.
בסקוואט - אם זה סט מקס כדוגמת רמ3-5 וכו' אז יש שתי אופציות - או שבאתי עם חברים ואחד מהם שומר עליי או שאני פשוט עושה לבד ונותן למוטות להנות מהמוט במידת הצורך. לא אתן למישהו שלא יודע איך מרגיש מוט עם כמה פלטות על הגב לשמור עליי כשאני במצב הזה.
גראמר יפה, אחי
That what she said
That's * אליק דסלקט הרבה (בישביל @יהב )גראמר יפה, אחי
סיאמטי ענגליט, לו אחפט ליThat's * אליק דסלקט הרבה (בישביל @יהב )
ואלא געם לי לו.סיאמטי ענגליט, לו אחפט לי
אבל גם אם אתה מגיע לכשל זה לא שאתה פתאום לא יכול להרים כלום, מספיק שהספוטר יקח ממך 5 קילו ותוכלו להשלים את החזרה ולשים את המוט.אפרופו מה שאושר כתב - כיוון שאם מדובר בספוטינג של PL (ולא בילדרים שלוחצים בנצ' והחבר מושך דדליפט במקביל)
אז לפחות בבנצ' כן צריך מישהו שיהיה חזק מספיק בשביל לקחת את המוט 'בכל הכוח' במידה ומגיעים לכשל.
(כלומר בניגוד לטענה שמספיק מישהו/י שיכול להחזיק 5 ק"ג)
אפרופו מה שאושר כתב - כיוון שאם מדובר בספוטינג של PL (ולא בילדרים שלוחצים בנצ' והחבר מושך דדליפט במקביל)
אז לפחות בבנצ' כן צריך מישהו שיהיה חזק מספיק בשביל לקחת את המוט 'בכל הכוח' במידה ומגיעים לכשל.
(כלומר בניגוד לטענה שמספיק מישהו/י שיכול להחזיק 5 ק"ג)