הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון שמירה של נשים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
הדיון הוא גם לגברים וגם לנשים ואשמח לשמוע את הדעה של כולם.

האם הייתם(מופנה גם לנשים) בוטחים ונותנים לאישה לשמור עליכם בסטים כבדים(סקוואט, בנץ') במשקלים של 100KG+ לגברים ו-85KG+ לנשים ?

הבחירה של הספוטר לא תלויה במין. לא הייתי נותן גם לגבר שאני לא מכיר לשמור עליי.

אני כבר נתתי למישהי לשמור עלי מס' פעמים בבנץ', לא רואה עם זה בעיה.

בסקוואט אני לא אוהב ששומרים עלי - בשביל זה יש מוטות ביטחון.

אני מסכים לגמרי עם מי שכתב מעלי.
עזרה בבנץ לא צריכה להיות יותר מ 5 קילו או מעט יותר לבנאדם ממוצע.
כך שגם מישהו/ מישהי קטן/ה יכול לעזור..

מזכיר לי פעם שעשיתי חזרה אחת יותר מדי בבנץ בלי שאף אחד שמר עלי..
לא נעים להתקע עם המוט על החזה כשאין אף אחד בסביבה... :(
חח, אבל ככה לומדים לבקש תמיד ממישהו לשמור..

בבנץ - לרוב אין לי צורך בספוטר, ובמידה ויש צורך אני פשוט מבקש מהאדם שנראה הכי נורמלי באזור שלי כרגע, נותן לו תדריך מאיים ומתחיל בעניינים.
בסקוואט - אם זה סט מקס כדוגמת רמ3-5 וכו' אז יש שתי אופציות - או שבאתי עם חברים ואחד מהם שומר עליי או שאני פשוט עושה לבד ונותן למוטות להנות מהמוט במידת הצורך. לא אתן למישהו שלא יודע איך מרגיש מוט עם כמה פלטות על הגב לשמור עליי כשאני במצב הזה.

בבנץ - לרוב אין לי צורך בספוטר, ובמידה ויש צורך אני פשוט מבקש מהאדם שנראה הכי נורמלי באזור שלי כרגע, נותן לו תדריך מאיים ומתחיל בעניינים.
בסקוואט - אם זה סט מקס כדוגמת רמ3-5 וכו' אז יש שתי אופציות - או שבאתי עם חברים ואחד מהם שומר עליי או שאני פשוט עושה לבד ונותן למוטות להנות מהמוט במידת הצורך. לא אתן למישהו שלא יודע איך מרגיש מוט עם כמה פלטות על הגב לשמור עליי כשאני במצב הזה.
😘

אם אני רואה בחורה חזקה אז אבקש ממנה לשמור עליי אם אין גברים באיזור .. אבל למרות שזה רע אני לא מבקש שיעזרו לי .. ביקשתי מבילדר לעזור לי להוציא את המוט והוא שמר עליי ואז עזר לי מתי שלא הייתי צריך עזרה. 😣😵

במשקלים של רוב הפורום לא צריכה להיות שום בעיה עם ספוטר.
אם זה גבר חלש או אישה, מה שחשוב זה להסביר טוב מה אתה מצפה ממנו לעשות: לא לגעת במוט אלא אם אני אומר. במידה ואמרתי - לקחת את המוט בכל הכוח (שלא כמו ספוטינג של בילדרים) ולהחזיר.

הבעיה היא בהוצאה של המוט,
לי אישית בהרקולס רק מי שמצליח להחזיק 140~ קילו יכול לעזור,
שזה רק @nlr666 ואח שלי.

אפרופו מה שאושר כתב - כיוון שאם מדובר בספוטינג של PL (ולא בילדרים שלוחצים בנצ' והחבר מושך דדליפט במקביל)
אז לפחות בבנצ' כן צריך מישהו שיהיה חזק מספיק בשביל לקחת את המוט 'בכל הכוח' במידה ומגיעים לכשל.
(כלומר בניגוד לטענה שמספיק מישהו/י שיכול להחזיק 5 ק"ג)

אפרופו מה שאושר כתב - כיוון שאם מדובר בספוטינג של PL (ולא בילדרים שלוחצים בנצ' והחבר מושך דדליפט במקביל)
אז לפחות בבנצ' כן צריך מישהו שיהיה חזק מספיק בשביל לקחת את המוט 'בכל הכוח' במידה ומגיעים לכשל.
אבל גם אם אתה מגיע לכשל זה לא שאתה פתאום לא יכול להרים כלום, מספיק שהספוטר יקח ממך 5 קילו ותוכלו להשלים את החזרה ולשים את המוט.
לגבי הוצאה של המוט זה כבר משהו אחר

אם הגעת לכשל והחלטת פשוט לוותר ולהפיל את המוט על עצמך, אין אף ספוטר בעולם שיעזור לך. צריך לדעת גם להכשל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית