הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה

mzv1999

משתמש מתחיל
27
4
נק' מוניטין:
4
27
4
אז ככה אני בדל פחמימה אפשר להגיד שבוע שבועיים כבר אז השאלה שלי היא עדיין לא עשיתי העמסת פחמימות איך זה יכול לפגוע בי מבחינת הפסד של מסת שריר?
ועוד שאלה אני משלים את החלבון שלי עושה אירובי ואני על 40-50 גרם פחמימה ליום גירעון גדול מידי או שזה בסדר?

1) בתחילת החיטוב הדל פחמימה צריך לחכות שבועיים עד ההעמסה הראשונה. הגוף שלך צריך להכנס לקיטוזיס ולהתרגל לזה אז הכל בסדר אם אתה מרגיש חלש בהתחלה.
2) מסת שריר אתה תאבד בכל מקרה אבל כמה תאבד תלוי בהרבה פקטורים, ולפי מחקרים רבים, כמות גבוהה של חלבון בתפריט תעזור בשימור מסת הגוף הרזה ובהגדלת איבוד מסת השומן במהלך החיטוב.
3) אני לא יכול לדעת באיזה גרעון אתה לפי כמות הפחמימות שאתה אוכל.

• פותח/ת השרשור
1) בתחילת החיטוב הדל פחמימה צריך לחכות שבועיים עד ההעמסה הראשונה. הגוף שלך צריך להכנס לקיטוזיס ולהתרגל לזה אז הכל בסדר אם אתה מרגיש חלש בהתחלה.
2) מסת שריר אתה תאבד בכל מקרה אבל כמה תאבד תלוי בהרבה פקטורים, ולפי מחקרים רבים, כמות גבוהה של חלבון בתפריט תעזור בשימור מסת הגוף הרזה ובהגדלת איבוד מסת השומן במהלך החיטוב.
3) אני לא יכול לדעת באיזה גרעון אתה לפי כמות הפחמימות שאתה אוכל.

לגבי ההעמסה הראשונה אני בסביבות השבועיים אפשר להגיד בדל פחמימה אתמול עשיתי את ההעמסה הראשונה שלי הגעתי בסביבות ה160 גרם פחמימה.
הBMR שלי הוא 1700
משקל:66
גובה:1.70
אני צורך בסביבות ה1400-1500 קלוריות ליום תלוי במוצרים לפעמים זה עולה לי ל1600 בנוסף לזה אני עושה אירובי ושם אני שורף בסביבות ה300-350 קלוריות.
ועוד שאלה בתפריט שלי כמעט ואין שומן,זה עומד על 40-50 תלוי בבשרים שאני אוכל לפעמים זה מגיע ל60-70.
אז ככה השאלה שלי מה ההשפעה של השומן בדל פחמימה? ואני יודע גם שזה תחליף של הפחמימה שזה נותן כוח ואתה פחות רעב,האם אני יכול גם להישאר בלי שומן? כי הרעב לא מזיז לי כל כך

בדל פחמימה השומן הוא מקור האנרגיה הראשי שלך וכשאין פחמימה השומן צריך לפצות על זה. מבחינת תהליך פירוק שומן/חלבון לאנרגיה אני לא יודע את זה בצורה מספיק טובה אז אני מעדיף לא לתת לך הסבר מפורט יותר, פשוט תכניס יותר שומן אם אפשרי.

• פותח/ת השרשור
בדל פחמימה השומן הוא מקור האנרגיה הראשי שלך וכשאין פחמימה השומן צריך לפצות על זה. מבחינת תהליך פירוק שומן/חלבון לאנרגיה אני לא יודע את זה בצורה מספיק טובה אז אני מעדיף לא לתת לך הסבר מפורט יותר, פשוט תכניס יותר שומן אם אפשרי.
השאלה איך היא אני בדיוק אכניס את זה לתפריט ועדיין אשאר בגירעון שלילי?

השאלה איך היא אני בדיוק אכניס את זה לתפריט ועדיין אשאר בגירעון שלילי?
מה הבעיה? 80 גרם שומן זה 720 קלוריות, 150 גרם חלבון זה 600 קלוריות, ביחד יוצא 1320 קלוריות, תכניס עוד 100-200 קלוריות מפחמימה שזה נותן לך לאופציה לעוד עד 50 גרם פחמימה בתפריט. ואתה מסודר

Back
למעלה תחתית