הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב דל פחמימה

mzv1999

משתמש מתחיל
27
4
נק' מוניטין:
4
27
4
אני רוצה חוות דעת על התפריט שלי האם מוגזם או לא אני עם התפריט הזה כבר שבוע שבועיים יש קצת רעב מוכרח לציין

בנוסף אני עושה אירובי 4 פעמים בשבוע כמות השריפה עומדת בסביבות ה300-350 קלוריות.
עוד משהו עדיין לא עשיתי העמסת פחמימות זה ישפיע עליי או משהו? אם כן אז היום אני מתכנן לעשות

תעלה שומן והרבה
מה המשקל שלך ו ה BMR? זה די תפריט הרעבה

שאלה:
צריך לחשב את השומן האיכותי בנפרד? ז"א אם אני מחשב תפריט להסתכל גם על השומן שיש בביצה או בגבינה כמו שאני מחשב את הטחינה שמן זית אגוזים?

שאלה:
צריך לחשב את השומן האיכותי בנפרד? ז"א אם אני מחשב תפריט להסתכל גם על השומן שיש בביצה או בגבינה כמו שאני מחשב את הטחינה שמן זית אגוזים?
לא
אבל כמובן שתרבה כמה שיותר בשומן מהחי וכמה שפחות מהצומח

• פותח/ת השרשור
תעלה שומן והרבה
מה המשקל שלך ו ה BMR? זה די תפריט הרעבה
אני יודע שזה תפריט הרעבה אבל אני עומד בזה וזה לא מזיז לי כל כך.
BMR שלי הוא 1700
שוקל: 66
גובה:1.70
אבל מה שנגיד לא חישבתי זה את השמן זית למשל שאני שם על החזה עוף אני פשוט שם המון.
אבל נגיד אם אני יוסיף שומן הקלוריות יגדלו ואני רוצה להיות בגירעון,המטרה שלי היא לרדת בכמה שיותר אחוזי שומן.

נמוך מידי בנוסף לאירובי ולגיל שלך,אין טעם בכזו כמות של אירובי על ההתחלה ,דיי שמת לעצמך רגל לעתיד

אז מה אם אתה עומד בו, זה לא אומר שזה טוב. תעלה את הקלוריות שלך ותשנה מה שאמרנו

• פותח/ת השרשור
נמוך מידי בנוסף לאירובי ולגיל שלך,אין טעם בכזו כמות של אירובי על ההתחלה ,דיי שמת לעצמך רגל לעתיד
למה אתה מתכוון שמת לעצמך רגל לעתיד? והמטרה שלי היא לשרוף כמה שיותר אחוזי שומן אז אני לא רואה בעיה בזה כל כך.
אז מה אם אתה עומד בו, זה לא אומר שזה טוב. תעלה את הקלוריות שלך ותשנה מה שאמרנו
אתה יכול להביא לי רעיונות למקורות שומן?

למה אתה מתכוון שמת לעצמך רגל לעתיד? והמטרה שלי היא לשרוף כמה שיותר אחוזי שומן אז אני לא רואה בעיה בזה כל כך.

חמאה, שמן קוקוס, נתחי בשר שמנים

לא
אבל כמובן שתרבה כמה שיותר בשומן מהחי וכמה שפחות מהצומח

אז הכוונה שלך אומרת שאם אני בונה תפריט ואני מחשב שומן#חלבון#פחממה אני לא מתיחס לשומן שיש בביצה כחלק מהחישוב ומחשב רק את הטחינה אגוזים שמן זית זיתיים בנפרד, חלבון מלא בנפרד, ופחממות בנפרד ואז מחבר את כל הקלוריות יחד?

אז הכוונה שלך אומרת שאם אני בונה תפריט ואני מחשב שומן#חלבון#פחממה אני לא מתיחס לשומן שיש בביצה כחלק מהחישוב ומחשב רק את הטחינה אגוזים שמן זית זיתיים בנפרד, חלבון מלא בנפרד, ופחממות בנפרד ואז מחבר את כל הקלוריות יחד?
מה? מתי אמרתי את זה?
אתה מחשב הכל כולל הכל פשוט אמרתי ששומן מהחי הוא הרבה יותר איכותי

• פותח/ת השרשור
כן אבל למה לך? הם הרבה פחות איכותיים
סליחה על הבורות אבל איך אני מחשב כמה שומן אני צריך ליום לפי הנתונים שלי?
ועוד שאלה איך אני בדיוק מכניס שומן מבלי לעבור את ה1700 קלוריות ליום?

כי אתה עושה יותר מידי פעילות - הגוף מתרגל בשלב מסוים ומפסיק לרדת ואז אתה מגיע למצב שאתה צריך לעשות כמות אסטרונומית של אירובי כדי בכלל לראות ירידה,שבכל שלב אחר בחיים אם היית בונה את זה נכון ומשלב אירובי לאט לאט זה לא היה קורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית