עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעלה שומן והרבה
מה המשקל שלך ו ה BMR? זה די תפריט הרעבה
לאשאלה:
צריך לחשב את השומן האיכותי בנפרד? ז"א אם אני מחשב תפריט להסתכל גם על השומן שיש בביצה או בגבינה כמו שאני מחשב את הטחינה שמן זית אגוזים?
אני יודע שזה תפריט הרעבה אבל אני עומד בזה וזה לא מזיז לי כל כך.תעלה שומן והרבה
מה המשקל שלך ו ה BMR? זה די תפריט הרעבה
למה אתה מתכוון שמת לעצמך רגל לעתיד? והמטרה שלי היא לשרוף כמה שיותר אחוזי שומן אז אני לא רואה בעיה בזה כל כך.נמוך מידי בנוסף לאירובי ולגיל שלך,אין טעם בכזו כמות של אירובי על ההתחלה ,דיי שמת לעצמך רגל לעתיד
אתה יכול להביא לי רעיונות למקורות שומן?אז מה אם אתה עומד בו, זה לא אומר שזה טוב. תעלה את הקלוריות שלך ותשנה מה שאמרנו
חמאה, שמן קוקוס, נתחי בשר שמניםלמה אתה מתכוון שמת לעצמך רגל לעתיד? והמטרה שלי היא לשרוף כמה שיותר אחוזי שומן אז אני לא רואה בעיה בזה כל כך.
אתה יכול להביא לי רעיונות למקורות שומן?
חמאת בוטנים,שקדים אפשר גם?חמאה, שמן קוקוס, נתחי בשר שמנים
כן אבל למה לך? הם הרבה פחות איכותייםחמאת בוטנים,שקדים אפשר גם?
לא
אבל כמובן שתרבה כמה שיותר בשומן מהחי וכמה שפחות מהצומח
מה? מתי אמרתי את זה?אז הכוונה שלך אומרת שאם אני בונה תפריט ואני מחשב שומן#חלבון#פחממה אני לא מתיחס לשומן שיש בביצה כחלק מהחישוב ומחשב רק את הטחינה אגוזים שמן זית זיתיים בנפרד, חלבון מלא בנפרד, ופחממות בנפרד ואז מחבר את כל הקלוריות יחד?
כי אתה עושה יותר מידי פעילות - הגוף מתרגל בשלב מסוים ומפסיק לרדת ואז אתה מגיע למצב שאתה צריך לעשות כמות אסטרונומית של אירובי כדי בכלל לראות ירידה,שבכל שלב אחר בחיים אם היית בונה את זה נכון ומשלב אירובי לאט לאט זה לא היה קורהלמה אתה מתכוון שמת לעצמך רגל לעתיד? והמטרה שלי היא לשרוף כמה שיותר אחוזי שומן אז אני לא רואה בעיה בזה כל כך.
אתה יכול להביא לי רעיונות למקורות שומן?