הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריסת ברכיים בסקוואט ובדדליפט

• פותח/ת השרשור Spodex
  • פורסם בתאריך

Spodex

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,
אני בן 16, (גובה 1.87, שוקל 75) מתאמן כבר שמונה חודשים FBW אבל די חיפפתי ודילגתי על רגליים וכו'.
החלטתי לקחת את עצמי בידיים, ולהתחיל להתאמן SS.
היום עשיתי אימון ראשון בתכנית, בלחיצת חזה הכל היה בסדר,
אבל בסקוואט ובדדליפט (ביום שלישי אני עושה B) יש לי בעיה שהרגליים שלי קורסות.
הוא העיר לי על זה כבר כמה פעמים, אבל כמה שאני מנסה לשים לב, בכל עלייה הן קורסות שוב ואני לא מצליח לשלוט בזה ולשים לב לכך במהלך התרגיל.

אני באמת לא יודע מה לעשות - אני רוצה להתחיל את התכנית, אבל מה זה שווה אם אני לא מצליח לממש את הטכניקה בתרגילים האלו?
אני מניח שזה קשור לכך שהרגליים שלי ארוכות ודיי חלשות, במיוחד הברכיים (היה לי אוסגוד שלטר וזה עדיין מפריע לי בתרגילים).
המאמן אמר לי שאני צריך לוותר על הדדליפט והפאוורקלין ובינתיים לעשות תרגילים אחרים לחיזוק הרגליים,
אבל הוא מלכתחילה נרתע מהתכנית והטיל ספק במוכנות של "מתחילים" לבצע את התרגילים האלו.

אני אשמח לעזרה (להחליף תכנית בינתיים? להוסיף תרגילי עזר?)
עוד שאלה - ראיתי שלפאוורקלין צריך טכניקה מאוד טובה בדדליפט, ככה שכרגע לא כדאי לי. האם לעשות חתירה עם מוט במקום עד שהטכניקה שלי תשתפר?
תודה מראש.

נערך לאחרונה:
אין קשר לחולשה כלשהי של הרגליים. קרה/קורה לכולנו. מאמין שזו תנועה טבעית שהגוף עושה בניסיון להרים את המשקל.
תשתדל להתרכז, לשים לב כמה שאפשר לטכניקה ולזכור להוציא את הברכיים.

ד"א אני לא מאמין שיש דבר כזה "מוכנות של מתאמן מתחיל" במיוחד אם זה בא ממאמן....

שלום,
אני בן 16, (גובה 1.87, שוקל 75) מתאמן כבר שמונה חודשים FBW אבל די חיפפתי ודילגתי על רגליים וכו'.
החלטתי לקחת את עצמי בידיים, ולהתחיל להתאמן SS.
היום עשיתי אימון ראשון בתכנית, בלחיצת חזה הכל היה בסדר,
אבל בסקוואט ובדדליפט ואני מעריך שגם בפאוורקלין (ביום שלישי אני עושה B) יש לי בעיה שהרגליים שלי קורסות.
המאמן העיר לי על זה כבר כמה פעמים, אבל כמה שאני מנסה לשים לב, בכל עלייה הן קורסות שוב ואני לא מצליח לשלוט בזה ולשים לב לכך במהלך התרגיל.

אני באמת לא יודע מה לעשות - אני רוצה להתחיל את התכנית, אבל מה זה שווה אם אני לא מצליח לממש את הטכניקה בתרגילים האלו?
אני מניח שזה קשור לכך שהרגליים שלי ארוכות ודיי חלשות, במיוחד הברכיים (היה לי אוסגוד שלטר וזה עדיין מפריע לי בתרגילים).
המאמן אמר לי שאני צריך לוותר על הדדליפט והפאוורקלין ובינתיים לעשות תרגילים אחרים לחיזוק הרגליים,
אבל הוא מלכתחילה נרתע מהתכנית והטיל ספק במוכנות של "מתחילים" לבצע את התרגילים האלו.

אני אשמח לעזרה (להחליף תכנית בינתיים? להוסיף תרגילי עזר? מה לעשות!)
תודה מראש.

תשמע, אני ממליץ לך לעשות כמה אימונים עם משקל קל בתוכנית, וכל אימון לעלות משקל. ולא לשים משקל כבד עד שאתה מתרגל לעצימות.
ככה אני תמיד עושה כשאני מפספס שבוע מינימום אימון, ועשיתי את זה גם כשהתחלתי להתאמן.
אם אתה לא מצליח לבצע טכניקה נכונה בתרגילים בלי קשר לחוסר הרגל בעצימות, אז תסתכל על סרטונים ביוטיוב איך לבצע את התרגילים כמו שצריך עם טכניקה נכונה (אני ממליץ על Buff Dudes ביוטיוב), ולאחר מכן תצלם את עצמך עושה את התרגילים, וככה תשווה בין הסרטון שלך לסרטון ביוטיוב, ותראה מה אתה עושה לא נכון.
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אין קשר לחולשה כלשהי של הרגליים. קרה/קורה לכולנו. מאמין שזו תנועה טבעית שהגוף עושה בניסיון להרים את המשקל.
תשתדל להתרכז, לשים לב כמה שאפשר לטכניקה ולזכור להוציא את הברכיים.

ד"א אני לא מאמין שיש דבר כזה "מוכנות של מתאמן מתחיל" במיוחד אם זה בא ממאמן....

תשמע, אני ממליץ לך לעשות כמה אימונים עם משקל קל בתוכנית, וכל אימון לעלות משקל. ולא לשים משקל כבד עד שאתה מתרגל לעצימות.
ככה אני תמיד עושה כשאני מפספס שבוע מינימום אימון, ועשיתי את זה גם כשהתחלתי להתאמן.
אם אתה לא מצליח לבצע טכניקה נכונה בתרגילים בלי קשר לחוסר הרגל בעצימות, אז תסתכל על סרטונים ביוטיוב איך לבצע את התרגילים כמו שצריך עם טכניקה נכונה (אני ממליץ על Buff Dudes ביוטיוב), ולאחר מכן תצלם את עצמך עושה את התרגילים, וככה תשווה בין הסרטון שלך לסרטון ביוטיוב, ותראה מה אתה עושה לא נכון.
בהצלחה 😃

תודה רבה

תחזק את מרחיקי הירך.

יש לך המלצות לתרגיל? ומתי לעשות אותו - אחרי הדדליפט?

תודה רבה

יש לך המלצות לתרגיל? ומתי לעשות אותו - אחרי הדדליפט?
לא משנה אם לפני או אחרי.
יש את התרגיל הפשוט הזה שאתה יושב על כיסא במכונה שהיא מנסה להצמיד לך את הרגליים ואתה צריך לפסק את הרגליים.

פתח טיפה את כפות הרגליים לצדדים ותקפיד לפתוח את הברכיים בקו כף הרגל זה ימנע חלק מהקריסה

לא משנה אם לפני או אחרי.
יש את התרגיל הפשוט הזה שאתה יושב על כיסא במכונה שהיא מנסה להצמיד לך את הרגליים ואתה צריך לפסק את הרגליים.
אם הוא עושה את התרגיל הוא צריך להחליף מכון אחרי זה רק מהבושה

חחחחחח, אין כזה דבר תרגילים רק לנשים.
בטח שיש אחי.
😆😆😆
giot-stk_thigh_workout_example.jpg

זה בדיוק המכשיר שהוא צריך...רק לכוון אותו לתנועה הפוכה..
בגללך הוא לא יעשה את זה מהתפדחות 🤣
🤡

לפותח הפוסט-
אתה יכול לעשות את זה גם בבית. (את מה שהמליצו מעליי)

אם אתה בסוף מחליט לעשות את המכשיר הזה אל תשכח לבוא עם נעליים תואמות לעגילים.

סתם הכל ברוח טובה אני צוחק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית