הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על fbw

מצב
השרשור נעול

ilanmk11

מושעה
336
4
נק' מוניטין:
-4
336
4
קנטרי גן עברון בנהרי
A1
סקוואט 3 סטים של 6
בנץ פרס 3 סטים של 5
מקבילים רחב או פרפר 3 סטים של 8
מתח 3 סטים של 6 עם משקל
יד אחורית 2 סטים אני לא בדיוק מתחיל
יד קדמית גם 2 סטים
A2
דדליפט 3 סטים של 6
פרס 3 סטים של 5
הרחקות לצדדים 3 סטים של 10
מתח 3 סטים של 6 עם משקל
יד אחורית 2 סטים
קדמית 2 סטים
איך התכנית ? תודה למי שיעזור!

בחלק מהתוכנית שלך יש יותר מדי סטים.
תכתוב פה את התוכנית מחדש, כאשר תבין ותפנים את הדברים הבאים:
שריר גדול: 4 סטים
שריר בינוני (כתפיים): 3 סטים
שריר קטן: 1-2 סטים

בחלק מהתוכנית שלך יש יותר מדי סטים.
תכתוב פה את התוכנית מחדש, כאשר תבין ותפנים את הדברים הבאים:
שריר גדול: 4 סטים
שריר בינוני (כתפיים): 3 סטים
שריר קטן: 1-2 סטים
כל עוד יש בתוכנית 20 סטים או פחות זה בסדר. התוכנית שלו לא ארוכה מדי ויש בה כל מה שצריך. אם הוא רוצה להוסיף קצת בידוד לפרס על חשבון זה שהוא לא עושה חזה באותו היום אין עם זה בעיה. אם הוא רוצה להוסיף מקבילים לבנץ' כי הוא לא עושה כתפיים אין עם זה בעיה גם כן.

מבחינתי התוכנית בסדר גמור!

• פותח/ת השרשור
כל עוד יש בתוכנית 20 סטים או פחות זה בסדר. התוכנית שלו לא ארוכה מדי ויש בה כל מה שצריך. אם הוא רוצה להוסיף קצת בידוד לפרס על חשבון זה שהוא לא עושה חזה באותו היום אין עם זה בעיה. אם הוא רוצה להוסיף מקבילים לבנץ' כי הוא לא עושה כתפיים אין עם זה בעיה גם כן.

תודה

בחזה יש לו 6 סטים: בנץ' פרס 3 סטים + מקבילים רחב/פרפר 3 סטים,
ובגב יש לו גם 6 סטים: דדליפט 3 סטים + מתח 3 סטים.
ובכתפיים אפילו יש גם 6 סטים: פרס 3 סטים + הרחקות לצדדים 3 סטים.
לעומת זאת ברגליים הוא עושה רק 3 סטים, אז הייתי מוסיף עוד סט נגיד לתאומים.
ולדעתי כדאי גם להוסיף טרפזים ואמות סט אחד, ואפילו בטן סט אחד אם הוא רוצה לפצל.

זה התוכנית FBW שאני מתכנן לעשות אחרי שאני מסיים SS:

רגליים (4 סטים):
סקוואט עם מוט: 6X3
תאומים בסמית': 12X1

חזה (4 סטים):
בנץ' בשכיבה עם מוט: 6X3
בנץ' בשיפוע חיובי (37 מעלות) עם משקולות: 8X1

גב (4 סטים):
דדליפט עם מוט: 6X1
מתח: 8X3

כתפיים (3 סטים):
פרס בעמידה עם מוט: 6X3

יד אחורית (סט אחד, עצם העובדה שהשריר עובד הרבה ברוב תרגילי הבסיס):
מקבילים: 8X1

יד קדמית (2 סטים):
כפיפות מרפקים עם מוט באחיזה צרה: 10X2

טרפזים (סט אחד):
שראגס בסמית': 10X1

אמות (סט אחד):
לחיצת אצבעות עם מוט: 12X1

ולדעתי כדאי גם להוסיף טרפזים ואמות סט אחד, ואפילו בטן אם הוא רוצה לפצל.

רגליים (4 סטים):

חזה (4 סטים):

גב (4 סטים):

כתפיים (3 סטים):

יד קדמית (2 סטים):

טרפזים (סט אחד):

אמות (סט אחד):
ב2 האימונים יש לו 16 סטים לאימון. התוכנית בסדר. לא חייב לבודד טרפזים ואפשרי לתת 6 סטים לשריר גדול במיוחד כשמדובר בשריר שבו אתה נותן תרגיל מורכב + תרגיל מבודד כל עוד זה נכנס בכמות הסטים המומלצת היומית.
התוכנית שלך גם בסדר, אין פה חוקים קבועים, אם זה מה שנוח לך וזה לא עושה את האימון שלך ארוך מדי ולא נותן לך "באמת יותר מדי סטים" אז זה בסדר

• פותח/ת השרשור
ולדעתי כדאי גם להוסיף טרפזים ואמות סט אחד, ואפילו בטן סט אחד אם הוא רוצה לפצל.

רגליים (4 סטים):

חזה (4 סטים):

גב (4 סטים):

כתפיים (3 סטים):

יד קדמית (2 סטים):

טרפזים (סט אחד):

אמות (סט אחד):
האמות עובדות טוב במתח והתכנית שאתה הולך לעשות לא משו כי אתה עושה 4 תרגילי בסיס באימון אחד עדיף לעשות a1 a2

התכנית שאתה הולך לעשות לא משו כי אתה עושה 4 תרגילי בסיס באימון אחד
לא בהכרח, בגלל זה אני אעשה רק סט אחד ליד אחורית.
ועצם זה שעושים 4 תרגילי בסיס באימון, לא הופך אוטומטית את התוכנית ללא טובה.

לא בהכרח, בגלל זה אני אעשה רק סט אחד ליד אחורית.
ועצם זה שעושים 4 תרגילי בסיס באימון, לא הופך אוטומטית את התוכנית ללא טובה.
אתה צודק. זה לא עושה את התוכנית לא טובה אוטומטית. אבל זה עושה את ההתקדמות במשקלי העבודה בתרגילי בסיס לפחות טובה לאומת חלוקת A1 A2

אתה צודק. זה לא עושה את התוכנית לא טובה אוטומטית. אבל זה עושה את ההתקדמות במשקלי העבודה בתרגילי בסיס לפחות טובה לאומת חלוקת A1 A2
נכון, אבל גם מה שאני עושה טוב כי אולי ההתקדמות מאימון לאימון אצלי תהיה טיפה איטית יותר, אבל עצם זה שאני עושה את התרגילים יותר פעמים בשבוע, זה בעצם מחפה על זה, וניתן יהיה להגיע לדעתי לאותו מקום של התקדמות.

נכון, אבל גם מה שאני עושה טוב כי אולי ההתקדמות מאימון לאימון אצלי תהיה טיפה איטית יותר, אבל עצם זה שאני עושה את התרגילים יותר פעמים בשבוע, זה בעצם מחפה על זה, וניתן יהיה להגיע לדעתי לאותו מקום של התקדמות.
גם התוכנית שלך בסדר רק חשוב לי שתדע שזאת לא האופציה הטובה היחידה והפריע לי שבתגובה הראשונה שלך דיברת בדיסטנס כאילו שאתה יודע כל דבר שקיים על תוכניות אימונים ומה שהוא עושה זה הדבר הרע ביותר שקיים

• פותח/ת השרשור
גם התוכנית שלך בסדר רק חשוב לי שתדע שזאת לא האופציה הטובה היחידה והפריע לי שבתגובה הראשונה שלך דיברת בדיסטנס כאילו שאתה יודע כל דבר שקיים על תוכניות אימונים ומה שהוא עושה זה הדבר הרע ביותר שקיים
אבל ההתקדמות במשקלים בתכנית שלי תהיה יותר טובה גם אם הוא עושה את הכתפיים והחזה באותו יום

כמובן שלא היחידה, אפשר לעשות עוד מיליונים כאלה, רק חשוב לי ובכללי לדעתי שהמבנה של התוכנית תהיה טובה (מספר סטים לכל שריר באימון, איזה תרגילים כדאי לעשות, וכו'), ובגלל זה אני עדיין לא חושב שהתוכנית שלו טובה. לדעתי מספר הסטים באימון לא קובע את איכות התוכנית, זה תלוי בעיקר במספר הסטים לכל שריר באימון, ובתרגילים עצמם.
כי אם אני אגיד לך שאני עושה באימון נגיד 8 סטים לרגליים, סט אחד לגב, סט אחד לחזה, 6 סטים לכתפיים, ו-4 סטים ליד האחורית והקדמית, אז התוכנית תהיה טובה?? הרי זה 20 סטים, ואתה אומר שאם זה ככה אז התוכנית טובה. יותר מדי סטים לשריר ייצור עומס וחוסר התקדמות.
אני לא רוצה לבוא בטון מתנשא כפי שאתה מתאר, אבל מה שאתה אומר פשוט לא נכון בהכרח.

כמובן שלא היחידה, אפשר לעשות עוד מיליונים כאלה, רק חשוב לי ובכללי לדעתי שהמבנה של התוכנית תהיה טובה (מספר סטים לכל שריר באימון, איזה תרגילים כדאי לעשות, וכו'), ובגלל זה אני עדיין לא חושב שהתוכנית שלו טובה. לדעתי מספר הסטים באימון לא קובע את איכות התוכנית, זה תלוי בעיקר במספר הסטים לכל שריר באימון, ובתרגילים עצמם.
כי אם אני אגיד לך שאני עושה באימון נגיד 8 סטים לרגליים, סט אחד לגב, סט אחד לחזה, 6 סטים לכתפיים, ו-4 סטים ליד האחורית והקדמית, אז התוכנית תהיה טובה?? הרי זה 20 סטים, ואתה אומר שאם זה ככה אז התוכנית טובה.
אני לא רוצה לבוא בטון מתנשא כפי שאתה מתאר, אבל מה שאתה אומר פשוט לא נכון בהכרח.
מה שאתה מתאר עכשיו זה הגזמה והתוכנית של אילן לא מוגזמת מבחינת סטים לשריר ויש בה את כל מה שצריך מתוכנית אימונים.

מה שאתה מתאר עכשיו זה הגזמה והתוכנית של אילן לא מוגזמת מבחינת סטים לשריר ויש בה את כל מה שצריך מתוכנית אימונים.
בכוונה הגזמתי בדוגמא שלי כדי להראות לך פה את החוסר הגיון.
יותר מדי סטים לשריר ייצור עומס והתקדמות איטית יותר.
לפי מה שאני ראיתי וקראתי, מספר הסטים שצריך לכל שריר בתוכנית הוא מה שכתבתי למעלה.

• פותח/ת השרשור
כי אם אני אגיד לך שאני עושה באימון נגיד 8 סטים לרגליים, סט אחד לגב, סט אחד לחזה, 6 סטים לכתפיים, ו-4 סטים ליד האחורית והקדמית, אז התוכנית תהיה טובה?? הרי זה 20 סטים, ואתה אומר שאם זה ככה אז התוכנית טובה.
אני לא רוצה לבוא בטון מתנשא כפי שאתה מתאר, אבל מה שאתה אומר פשוט לא נכון.
אבל דדליפט
לפי מה שאני ראיתי וקראתי, מספר הסטים שצריך לכל שריר בתוכנית הוא מה שכתבתי למעלה.
מאיפה אתה לוקח את זה מ fxp המנהלים פה פי אלף יותר מבינים

אני לא מבין על מה אנחנו מתווכחים. התוכנית של אילן בסדר. נכון לא תמיד מספר סטים קובע את אופי התוכנית ובמקרה הספציפי זה התאים. אני לא מתכוון ב1 בלילה להתחיל להתווכח על דברים כלליים יותר כי פשוט אין לי כוח להסביר את עצמי.

• פותח/ת השרשור
ותום ייעץ לי בקשר לרווטציה עם הבנץ לפרס
אני בהתחלה רציתי לעשות משו אחר אימון אחד 3 סטים של בנץ ו3 סטים של הרחקות לצדדים
ואימון a2 פרס 3 סטים ומקבילים או פרפר 3 סטים
והוא אמר שככה יותר טוב כי יש התאוששות טובה יותר

מאיפה אתה לוקח את זה מ fxp המנהלים פה פי אלף יותר מבינים

ראיתי את זה בכל מיני אתרים, אני חושב שגם פה אני לא זוכר.
אני יכול להגיד לך שב-FXP יש גם מאמרים מצויינים, אבל שם הבעיה היא שיש מלא ילדים קטנים שסתם מספימים את הפורום, חופרים, ולפעמים אפילו מטעים אנשים .

אני לא מבין על מה אנחנו מתווכחים. התוכנית של אילן בסדר. נכון לא תמיד מספר סטים קובע את אופי התוכנית ובמקרה הספציפי זה התאים. אני לא מתכוון ב1 בלילה להתחיל להתווכח על דברים כלליים יותר כי פשוט אין לי כוח להסביר את עצמי.

עכשיו כשאני חושב על זה, אני מבין למה אתה אומר לו לעשות יותר סטים; כי זה תוכנית פיצולים... שכחתי מזה לרגע...
אבל בכל מקרה מה שאתה אמרת לא מתאים לתוכניות שלא מפוצלות.
תגיד לי רק אם אני צודק ושהבנתי נכון, בלי ויכוחים...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צודק במפ
אני יכול להגיד לך שב-FXP יש גם מאמרים מצויינים, אבל שם הבעיה היא שיש מלא ילדים קטנים שסתם מספימים את הפורום, חופרים, ולפעמים אפילו מטעים אנשים .

עכשיו כשאני חושב על זה, אני מבין למה אתה אומר לו לעשות יותר סטים; כי זה תוכנית פיצולים... שכחתי מזה לרגע...
יש שמה גם מנהלים בהרבה פחות טובים וכן ראיתי יש שמה מאמרים בסדר אבל זה אתר יותר מקצועי

תכנית fbw פיצולים עדיפה על fbw רגילה

כי שם אתה יכול לעלות במשקלי עבודה גם בפרס סקוואט דדליפט בנץ ובתכנית שלך יש בעיה קטנה שיהיה קשה לעלות במשקלים בפרס יש מצב היא טובה אני לא יודע דווקא אהבתי את התכנית שלך אבל נראה לי שיהיה קשה להתאושש מאימון לאימון בגלל זה הומצאה ה ss

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית