הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרוול תמיכה/לחץ למרפקים

Daniel Barack

משתמש על
9,149
5,628
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,357
9,149
5,628
מחפש המלצה לשרוול תמיכה/לחץ למרפקים.

כרגע מרגיש עומס ואי-נוחות בתרגילי לחיצה. מחפש עזר כדי להוריד מהעומס, אחד כזה שגם ניתן להוריד בין הסטים.

מחיפוש באינטרנט ובפורום, עלו כמה מועמדים:
1. Compression Cuff 2.0 by Slingshot
של מארק בל.
תמונה של המוצר:
thumbnail.jpeg

2. McDavid level 1/2 elbow support.
יש כמה סוגי מוצרים בקטגוריה.
מפאת חוקי הפורום, לא אשים קישור, אך אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלהם ולראות על מה אני מדבר.

3. TK Elbow Bands
תמונה של המוצר:
thumbnail-1.jpeg

דעתכם?

@DarY
@shum_klum
@MikeRozner
@PowerLifting
@Alikk1998
@RussianHotGirl
@alalalal
@Beast and cheat
@avrahm90
@SmokingSnake
@moo
@Doron M
@StarDust

כל שרוול פשוט בגודל המתאים יעשה את העבודה לדעתי שזה פשוט לחמם וללחוץ על האזור טיפה (שרוול איכותי פשוט יחזיק מעמד יותר זמן).
ה"קטע" בקופרסיין קאף (ע"פ מארק בל) זה שזה מבטיח כביכול ששום עזרה לא תהיה בלחיצה עצמה לעומת שרוול צמוד מאוד שיכול לשמש טיפה כמו רצועות, ושיהיה אפשרי להוריד נגיד לתחרות ושום "נזק" לא יגרם לכוח, לא יודע עד כמה זה נכון, או משנה לך בכלל כאחד שלא מתחרה.

קבלתי את ה Compression Cuff אתמול, אוכל לתת חוות דעת אחרי האימון מחר (קל, כולל דדליפט) ובחמישי (כבד).

תתחדש
הכחול או האדום?
האדום.
האמת היא שרציתי את הכחול, אבל עד שהזמנתי אזל המלאי שוב...
בינתיים, מניסיון קצר עם מוט ריק, זה ממש עוזר. כאמור, בהמשך בדיקות רציניות יותר.

טוב קיבלתי את שלי - Compression cuff 2.0 by slingshot אבל אני מוכר אותם בגלל שזה קצת גדול לי(מידה 11) מי שמעוניין שיסתכל בפורום מכירה וקנייה

בוודאי שלא הטומי קונו, הם לא שווים את המחיר וגם לך חצי מהמחיר.
הcompression cuff של מארק בל מקבל ביקורות מאוד טובות בעולם הליפטינג ככה שהייתי הולך עליו או לחילופין אם אין בעיית תקציב על השרוול מרפק של SBD

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית