תוכנית שאלה לגבי הלינארית

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629
אולי שאלה קצת מפגרת אבל אני לא בטוח.. אם אני נכשל באימון נפח של השבוע, אז בעצימות של השבוע אני חוזר על העצימות של שבוע שעבר? או שאני מתקדם בעצימות כמתוכנן?

על הנייר אתה אמור לא להתקדם כי לא תוכל לבצע את המשקל החדש לחמישיה בנפח של תחילת שבוע הבא.
אבל אם בפעם הקודמת השלשה עלתה לך טוב, אני אישית הייתי מתקדם. לפחות בקילו שניים אם יש לך אפשרות.

• פותח/ת השרשור
על הנייר אתה אמור לא להתקדם כי לא תוכל לבצע את המשקל החדש לחמישיה בנפח של תחילת שבוע הבא.
אבל אם בפעם הקודמת השלשה עלתה לך טוב, אני אישית הייתי מתקדם. לפחות בקילו שניים אם יש לך אפשרות.
תודה ✌️

אני יותר מעודד לא להתקדם ולחזור על השבוע הקודם במידה והיה לך כשל באימון C בתוכנית.

• פותח/ת השרשור
במקרה הזה תמשיך את השבוע עד סופו ואם יהיה כשל גם באימון C אז תחזור על השבוע עוד הפעם.
הבנתי אותך.. אבל זה נראה לי קצת מוזר אם הצלחתי 95 לשלשה והיה קשה כמובן, ואז באימון נפח עשיתי עוד פעם לשלשה במקום חמישייה, להעלות משקל ולעשות 97.5 לשלשה, זה לא כזה הגיוני שאצליח אחרי זה 97.5 לחמישייה אתה לא חושב?

הבנתי אותך.. אבל זה נראה לי קצת מוזר אם הצלחתי 95 לשלשה והיה קשה כמובן, ואז באימון נפח עשיתי עוד פעם לשלשה במקום חמישייה, להעלות משקל ולעשות 97.5 לשלשה, זה לא כזה הגיוני שאצליח אחרי זה 97.5 לחמישייה אתה לא חושב?
הגיוני או לא, זה לא משנה, הגוף שלנו גם לא הגיוני. יש ימים שבהם אני לוחץ 100 קילו כמו כלום ויש ימים שבהם אני מרגיש שזה ממש כבד לי. בכל מקרה, תמשיך לפי העיקרון של התוכנית, יש כשל באימון C? תחזור על השבוע עוד פעם.

• פותח/ת השרשור
איזה כשל היה לך? כמה חזרות הצלחת להשלים בסט האחרון של A ?
נכשלתי בבנץ' באימון נפח ביום שבת עם 95 קילו. עשיתי במקום 5 חזרות 3 בסט האחרון.
אהה ואני בחיטוף שבוע שלישי שכחתי לציין

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית