עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה ✌️על הנייר אתה אמור לא להתקדם כי לא תוכל לבצע את המשקל החדש לחמישיה בנפח של תחילת שבוע הבא.
אבל אם בפעם הקודמת השלשה עלתה לך טוב, אני אישית הייתי מתקדם. לפחות בקילו שניים אם יש לך אפשרות.
בכיף 😃תודה ✌️
הכשל היה באימון Aאני יותר מעודד לא להתקדם ולחזור על השבוע הקודם במידה והיה לך כשל באימון C בתוכנית.
במקרה הזה תמשיך את השבוע עד סופו ואם יהיה כשל גם באימון C אז תחזור על השבוע עוד הפעם.הכשל היה באימון A
הבנתי אותך.. אבל זה נראה לי קצת מוזר אם הצלחתי 95 לשלשה והיה קשה כמובן, ואז באימון נפח עשיתי עוד פעם לשלשה במקום חמישייה, להעלות משקל ולעשות 97.5 לשלשה, זה לא כזה הגיוני שאצליח אחרי זה 97.5 לחמישייה אתה לא חושב?במקרה הזה תמשיך את השבוע עד סופו ואם יהיה כשל גם באימון C אז תחזור על השבוע עוד הפעם.
הגיוני או לא, זה לא משנה, הגוף שלנו גם לא הגיוני. יש ימים שבהם אני לוחץ 100 קילו כמו כלום ויש ימים שבהם אני מרגיש שזה ממש כבד לי. בכל מקרה, תמשיך לפי העיקרון של התוכנית, יש כשל באימון C? תחזור על השבוע עוד פעם.הבנתי אותך.. אבל זה נראה לי קצת מוזר אם הצלחתי 95 לשלשה והיה קשה כמובן, ואז באימון נפח עשיתי עוד פעם לשלשה במקום חמישייה, להעלות משקל ולעשות 97.5 לשלשה, זה לא כזה הגיוני שאצליח אחרי זה 97.5 לחמישייה אתה לא חושב?
נכשלתי בבנץ' באימון נפח ביום שבת עם 95 קילו. עשיתי במקום 5 חזרות 3 בסט האחרון.איזה כשל היה לך? כמה חזרות הצלחת להשלים בסט האחרון של A ?