5 פעמים בשבוע אימון

Morrrrr

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי אני בן 20 ואני רוצה להבין משהו לגבי אימון 5-6 פעמים בשבוע..
העניין הוא שהשריר צרייך מנוחה של 24 שעות אחרי אימון (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אם אני עושה 5-6 פעמים בשבוע אימונים לפי החלוקה הבאה :
A יד קדמית גב
B חזה כתפיים יד אחורית
ABABABX
מה אתם אומרים זה בסדר? כי כן יש מנוחה לשרירים..

אתה הולך לעמוד עם פיל היט וקאי גרין על במה ?

בשביל מה להתאמן 5,6 פעמים בשבוע ? אלא אם אתה על סייקל אין לך צורך בנפח מטורף כזה של אימונים ותרגילים.

למה לא להתחיל מתכנית FBW של 3 פעמים בשבוע לכל הגוף ?

לא שכחת אימון רגליים?

מה אתם אומרים זה בסדר? כי כן יש מנוחה לשרירים..
מנוחה צריכה להיות לכל הגוף, ולאו דווקא רק לאותו השריר\קבוצת שרירים שפעלו ביום שלפני כן.
ואיפה סקוואט? דדליפט?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני לא רוצה לעבוד על רגליים ..
הדילמה שלי זה כל הסיפור של המנוחה אז אתם חושבים שעדיף לי fbw לכל הגוף 3-4 פעמים בשבוע ? למרות שניסיתי עד לא מזמן וכשאני עושה לכל הגוף אני מרגיש שאני פחות מנצל את כל השרירים מאשר שאני מחלק את האימון ל2 ימים

אם אתה לא רוצה לעבוד רגליים יש לך את הפורום המתחרה שיתן לך כמה תרגילי פימפומים שאתה רוצה כדי שתהיה מבסוט על הבייספס במראה.

אם תתחיל לעבוד למס' חזרות נמוך ותעבוד במשקלים כבדים - אתה תרגיש כל שריר בגוף. לא יקרה מצב שתרגיש שלא מיצית את האימון.

• פותח/ת השרשור
עברתי ניתוח ברגל ימין אני לא יכול לעשות רגליים בזמן הקרוב ..
אני אאמץ את הפחות חזרות עם משקלים יותר גבוהים .. והכוונה שלי הייתה שבאימון לכל הגוף אני יורד בסטים בכל תרגיל כי הגוף מתעייף אם אני מחלק את כל השרירים ל2 ימים אני עושה עושה יותר סטים לכל שריר

אתה צריך להבין שלאומת לימודים, התוצאות באימונים הם לא לפי כמות=איכות.
הראש שלך חושב אוטומטית שככל שתדחוף יותר אימונים לשבוע אתה תראה יותר תוצאות אבל לצערי בתחום הזה זה פשוט לא נכון. אל תחפש להתאמן כמה שיותר, תתאמן 3 פעמים בשבוע כמו כולם, תנוח כמו שצריך ותאכל כמו שצריך ואתה תתקדם.

• פותח/ת השרשור
אוקיי לקחתי לצומת ליבי אפשר עזרה עם תכנית אימונים ל3-4 פעמים בשבוע לכל הגוף חוץ מרגליים ?

קח מהפורטל תכניות אימינים לתקופת מסה

Back
למעלה תחתית