הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ "שורף שומן לעזרה בתחילת חיטוב"

• פותח/ת השרשור T-rx
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

T-rx

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
5
24
5
לאחר בדיקה קצת פה באתר אז ככה ,אשמח לעזרה חברים אני שוקל 109 אני עושה מאסה כבר מספר חודשים,ניסיתי את כל סוגי שורפי השומן החוקים וכודרי קפאין ומה לא ושום דבר לא עוזר לי לרדת מאחוזי השומן אני מאמין שאני בין 20-26 אחוזים אכן לא מעט החלטתי שאני ממשיך עם המאסה אך מתחיל לתת כמה ימים אירובי החל משבוע הבא הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על שורף שומן טוב רצוי לא חוקי אך ללא תופעות לוואי מטורפת שפוגעות בי לטווח הארוך ניסיתי קלאן בעבר יכול להיות שהיה מזויף מכוון שניסיתי סייקל של שבועיים וחוץ מרעידות בקטנה בידים לא היה מי יודע מה יעילות בחיטוב בתקופה שעשיתי המון אירובי, איזה קלאן מומלץ שמעתי יש באלקן ועוד משהו ואם אתם הולכים להמליץ לי על קלאן אשמח לדעת איזה סוג ואיפה ניתן לקנות אם זה אפשרי לשאול כאן תודה רבה לעוזרים מעריך את ההשקעה מזמנכם הפנוי.

לאחר בדיקה קצת פה באתר אז ככה ,אשמח לעזרה חברים אני שוקל 109 אני עושה מאסה כבר מספר חודשים,ניסיתי את כל סוגי שורפי השומן החוקים וכודרי קפאין ומה לא ושום דבר לא עוזר לי לרדת מאחוזי השומן אני מאמין שאני בין 20-26 אחוזים אכן לא מעט החלטתי שאני ממשיך עם המאסה אך מתחיל לתת כמה ימים אירובי החל משבוע הבא הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על שורף שומן טוב רצוי לא חוקי אך ללא תופעות לוואי מטורפת שפוגעות בי לטווח הארוך ניסיתי קלאן בעבר יכול להיות שהיה מזויף מכוון שניסיתי סייקל של שבועיים וחוץ מרעידות בקטנה בידים לא היה מי יודע מה יעילות בחיטוב בתקופה שעשיתי המון אירובי, איזה קלאן מומלץ שמעתי יש באלקן ועוד משהו ואם אתם הולכים להמליץ לי על קלאן אשמח לדעת איזה סוג ואיפה ניתן לקנות אם זה אפשרי לשאול כאן תודה רבה לעוזרים מעריך את ההשקעה מזמנכם הפנוי.
אם אתה במסה אתה לא תתחטב.
רוצה חיטוב תעשה חיטוב.
לגבי הקלן עד כמה שאני יודע שבועיים זה בדיוק הזמן הבסיסי להתחלה, צריך יותר ולכן כנראה לא הרגשת שינוי, מה גם שהייתי במאזן חיובי.
אתה לא תרד במשקל כשאתה אוכל הרבה, גם אם תעשה אירובי.

קלן עושים במאזן קלורי שלילי תחת הקפדה על תזונה מתאימה דלת פחמימה ואימונים עצימים.
כמו שיוגב אמר, אם אתה במסה אף שורף שומן לא יעזור לך.
ואם אתה מעוניין בהמלצות על חומרים כאלו ואחרים, יש פורום שמתאים לכך יותר.

• פותח/ת השרשור
הי חברים כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.
א.אני הולך לשנות את כל התזונה שלי לפי כל המאמרים פה בפורום אשמור על 200 גרם חלבון אך אצמצם בפחמימות ואשאר על מאזן קלורי שלילי
ב.אתחיל לתת אירובי חזק בנוסף לגירעון קלורי שלילי
ג.הבנתי שצריך סייקל של שבועים ואז להתחיל לקחת את הקטפין הזה ואז אפשר עוד חודש ואז מנוחה של חודש ואפשר להמשיך שוב עם הסייקל מה שאומר חודש וחצי עבודה עם קלן.הייתי שמח לדעת איזה סוג מומלץ או שאתם ממליצים על כדור אחר ואילו תוספים צריך לקחת עם זה ואיזה סוג מומלץ?

ממליץ לך לחכות עם הקלן, הוא יעזור לך יותר באחוזי שומן נמוכים. כרגע פשוט אירובי תזונה נכונה + כוח ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
אני פשוט אדם רחב ודי גבווה וקשה לי מאוד עם כל עניין האירובי אני נותן עבודה ומזיעה המון ולא רואה תוצאות בירידה לכן אמרתי שאנסה להתחיל לקחת קלן אני מתאמן כבר שנים פשוט און אנד אוף ועכשיו אני שוב חזרתי חזק לנושא

חומר הגלם של המוצר די זול ולרוב אין חיקויין כך שכל קלן בגדול יעשה את העבודה, ההבדל הוא רק בתופעות הלוואי.
תוספים שכדאי לשלב: מגנזיום, טאורין והרבה מאוד מים. (3-4 ליטר לפחות)

• פותח/ת השרשור
אשמח לדעת כמויות של מגנזיום וטאורין דרושים?והאם אני יכול לעבור את 140 מיליגרם לאחר כמה ימים כמובן מכיוון שאני שוקל 109 קילו אז לרוב אני צורך כמויות גדולות יותר בהתאם לגודל של הגוף שלי..,ולגבי קלאן לא משנה אם זה באלקן או הסוג השני?תודה על העזרה

אשמח לדעת כמויות של מגנזיום וטאורין דרושים?והאם אני יכול לעבור את 140 מיליגרם לאחר כמה ימים כמובן מכיוון שאני שוקל 109 קילו אז לרוב אני צורך כמויות גדולות יותר בהתאם לגודל של הגוף שלי..,ולגבי קלאן לא משנה אם זה באלקן או הסוג השני?תודה על העזרה
מגנזיום ההמלצה הכללית לספורטאים היא 400-500 מג כחצי שעה לפני השינה וזה בסדר.
טאורין 1-3 גרם בבוקר לפי הצורך.

יש לך פרוטוקול בפורטל שמדבר על זה וכמו כן יש לך את אשכול הקלן הגדול בפורום סטרואידים ותרופות שם תוכל לקבל את כל המידע שאתה צריך.

אם שאר השאלות קשורות לקלן אז ברשותך אנעל את האשכול 😃

• פותח/ת השרשור
מהלך לבן תודה רבה אתה אדם טוב שעוזר ותורם מזמנך הפנוי וזה לא מובן מאליו אכן אפשר לנעול המשיך את דרכי דרך יעוץ בפורום המיועד לקלן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית