הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשמח לדעה שלכם לגבי התפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור invis
  • פורסם בתאריך

invis

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן חברה,

אני מתאמן סביבות שנתיים ברוטו - בנטו זה יצא הרבה פחות, קשה לי להגיד בדיוק.
בכל מקרה החלטתי לעשות חיטובון קטן לקיץ למרות שאני שוקל מעט - בעיקר בגלל שהפנים שלי מממשששששששששש משמינות במסה ובכללי מעדיף להראות חטוב כמה שאפשר בקיץ 😃

הנה הנתונים עליי:
בן 22
גובה 181
משקל 79
BMR 1910 קלוריות - RMR 2300 קלוריות
מתאמן 4 פעמים בשבוע, מדי פעם מוסיף יום אירובי.
התוספים היחידים שאני לוקח כרגע זה חלבון וקפאין, בעתיד חושב לקנות אומגה 3 (האם לדעתכם אני צריך באמת?), קריאטין ומולטי.

בכל מקרה זה התפריט:

upload_2015-6-23_18-43-43.png

במידה ויש לכם הערות ועצות לשיפור, יותר מאשמח לשמוע!

תודה רבה 😃

בגדול התפריט נראה טוב רק קח בחשבון ש ה2300 קלוריות (RMR) הם לא הנייטרלי שלך, אתה אמור להוסיף לRMR את הEMR שהEMR זה בעצם כמה קלוריות אתה שורף באימונים, ומשם להוריד קלוריות.

• פותח/ת השרשור
בגדול התפריט נראה טוב רק קח בחשבון ש ה2300 קלוריות (RMR) הם לא הנייטרלי שלך, אתה אמור להוסיף לRMR את הEMR שהEMR זה בעצם כמה קלוריות אתה שורף באימונים, ומשם להוריד קלוריות.
אז אתה אומר בימים של אימון להוסיף קלוריות? לאן? פחמימות?חלבון?

אז אתה אומר בימים של אימון להוסיף קלוריות? לאן? פחמימות?חלבון?
נגיד אתה שורף באימון X קלוריות ויש לך 4 אימונים בשבוע אז אתה שורף 4X קלוריות בשבוע מאימונים.

תחלק 4X ב7 ומה שיצא לך תוסיף לכל יום את אותם קלוריות, תקפיד על חלבון כפול 2 מכל ק"ג משקל גוף 0.8-1 גרם שומן והשאר פחמימה.

• פותח/ת השרשור
נגיד אתה שורף באימון X קלוריות ויש לך 4 אימונים בשבוע אז אתה שורף 4X קלוריות בשבוע מאימונים.

תחלק 4X ב7 ומה שיצא לך תוסיף לכל יום את אותם קלוריות, תקפיד על חלבון כפול 2 מכל ק"ג משקל גוף 0.8-1 גרם שומן והשאר פחמימה.

אחלה אקח לתשומת לבי, תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית