הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוג פלטות

• פותח/ת השרשור ido6s
  • פורסם בתאריך

ido6s

משתמש מתחיל
92
16
נק' מוניטין:
24
92
16
בניתי כלוב ביתי מעץ (כמו בסרטון DIY של Buff Dudes לדוגמא) ועדיין לא קניתי מוט ופלטות (בינתיים רק ספת לחיצה).
אז אני אשמח להמלצות.

ראיתי בסאלספורט את הערכה של הAgain Faster שנראה שהיא מתאימה לי בול אבל אני לא בטוח אם יש לי צורך בפלטות במפרים, כי הכלוב שלי בנוי ככה שאפשרי לשים את המוט על מוטות ביטחון והוא יהיה סנטימטרים בודדים מעל הרצפה ויהיה אפשר לעשות מהם דדליפט. אז בגדול אין לי שימוש בפלטות במפרים אז אילו פלטות שווה לי לקנות? האם ההבדל גדול בין פלטות במפרים/מצופות גומי סטנדרטיות/ברזל?

הכלוב שלי בנוי ככה שאפשרי לשים את המוט על מוטות ביטחון והוא יהיה סנטימטרים בודדים מעל הרצפה ויהיה אפשר לעשות מהם דדליפט.
רע מאוד!!!
זו דרך נהדרת להרוס (לעקם) את המוט שלך, שהוא הציוד הכי חשוב שלך. איזה פלטות זה לא באמת משנה - אבל מוט עקום זה מוט חסר ערך. אם אתה מתכנן לבצע הרמות אולימפיות, אז רצוי מאוד באמפרים. אם לא - זה לא משנה. גם לדדליפט. כל עוד יש חיפוי רצפה מספיק טוב (ובסאל ספורט אתה סוגר את הפינה הזו בעזרת שני שטיחים של מטר על מטר כל אחד), זה לא יהרוס את הריצפה גם אם אלה יהיו פלטות ברזל. ואם לא תזרוק את המוט - זה גם לא יהרוס את הפלטות.

אתה יכול להיעזר בביקורת הזו על הציוד של סאל ספורט: https://www.lbs.co.il/threads/55089/#post-697147

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית