הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גלגל בטן, למבינים בלבד

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום אנשים, יש לי את גלגל הבטן ואני מצליח לעשות את התנועה של התרגיל אבל לא בדיוק כמו שראיתי בסרטונים. מה שאני עושה זה פשוט יורד כמעט עד למטה עם הבטן, תוך כדי שמפעיל את שרירי הבטן ונושם בין לבין.
בסרטונים אני רואה שהוא עושה את אותו דבר אבל התחת יותר בחוץ כזה, אני לא יכול לעשות את זה כי זה יוצר לי לחץ גדול על הגב תחתון ואני לא מצליח. השאלה שלי בתכלס זה משנה?

תודה!

אתה רוצה לכווץ את הבטן שלך ולכופף את עמוד השדרה שהוא יגיע למצב כמו בcrunch, זה מה שאתה מתאר כ"תחת בחוץ".
אם אתה עושה את זה, הכל טוב. אחרת, תנסה לשנות.

בכל מקרה, לחץ בגב התחתון זה לא סימן טוב, לכן אל תכנס לפוזיציות שגורמות לזה.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לכווץ את הבטן שלך ולכופף את עמוד השדרה שהוא יגיע למצב כמו בcrunch, זה מה שאתה מתאר כ"תחת בחוץ".
אם אתה עושה את זה, הכל טוב. אחרת, תנסה לשנות.

בכל מקרה, לחץ בגב התחתון זה לא סימן טוב, לכן אל תכנס לפוזיציות שגורמות לזה.
תודה על התגובה המהירה, תוכל להסביר למה התכוונת כי לא הבנתי? אם אני לא מוציא את התחת בחוץ זה לא טוב?

תודה על התגובה המהירה, תוכל להסביר למה התכוונת כי לא הבנתי? אם אני לא מוציא את התחת בחוץ זה לא טוב?
אתה לא צריך להוציא את התחת בחוץ, אתה צריך לכווץ את הבטן ולכופף את עמוד השדרה כמו בלמעלה של abs crunch. ואם אתה לא יודע מה זה אז תחפש בגוגל

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להוציא את התחת בחוץ, אתה צריך לכווץ את הבטן ולכופף את עמוד השדרה כמו בלמעלה של abs crunch. ואם אתה לא יודע מה זה אז תחפש בגוגל
אני יודע מה זה ABS crunch, פשוט לא הבנתי איך התנועה שם מתקשר לגלגל בטן, מצטער על הבורות

לאורך כל התנועה תשמור על התחת למעלה והגב ישר (הגוף כיחידה אחת), אם אתה מתגלגל יותר מדי קדימה (בהתאם ליכולת שלך) הישבן והירכיים "יקרסו" פנימה ואז יווצר לחץ בגו התחתון. אז שים לב עד לאן אתה מסוגל להתגלגל ומשם תכווץ את הבטן ותחזור

הי חברים קיבלתי מחבר לינק לאתר חדש שמציע מאמרים והורדת מוזיקה לאימונים
יש שם כל מיני תוכניות אימונים ומאמרים על תוספי תזונה שווה לראות..

המנהל הראשון שפוגש בך, יבעט בך לאלף עזאזאל. זה לא דרך לפרסם את עצמך, בטח לא לדחוף אותה הודעה בכל פוסט. היה שלום.

מה ש @Balbazor מנסה להגיד זה שהבטן צריכה להיות מכווצת לאורך כל התנועה.
תכווץ חזק את הבטן ותנסה "לקרב את החזה לאגן", זה יגרום לתחת לצאת החוצה, ולגב התחתון להיות מעוגל טיפה לכפי חוץ, שמור על המצב הזה לאורך כל התנועה.

• פותח/ת השרשור
מה ש @Balbazor מנסה להגיד זה שהבטן צריכה להיות מכווצת לאורך כל התנועה.
תכווץ חזק את הבטן ותנסה "לקרב את החזה לאגן", זה יגרום לתחת לצאת החוצה, ולגב התחתון להיות מעוגל טיפה לכפי חוץ, שמור על המצב הזה לאורך כל התנועה.
לקרב את החזה לאגן? חחח באמת שניסיתי להבין ולא הצלחתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית