Resource icon

האתגר של coldfire והמסע ל 100 פרס

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה מודע לכך ש- @coldfire מאמין באמונת התפלה הידועה: "פלטות של 25 מביאות מזל רע", נכון?

פלטות של "גברים" שאינם גייז, הן של 25.
לכן הכוונה היא ל-270:79nb:

הי הי הי, אני שוקל מתחת ל 90, אני עוד בקטגוריית "חטיף אדם" ע"פ אלכס.
שבוע 10:
פתחתי את האימון בצורה מזעזעת, נפלה לי על כף הרגל פלטה של 20 ק"ג (לא נעים עם אולסטאר).

בכל מקרה, כמו שאני תמיד טוען, לא לכל אחד מגיע להיות חזק, לא אגיע ל 200 דד עם תירוצים ובכיינות.

דדליפט- 145 5×5
קצת כאב בהתחלה והכף רגל קצת התנפחה, אבל האנדרנלין טשטש את זה והצלחתי לסיים כמו שצריך.
השיא זה 150 3×3… שבוע הבא אתן את זה ל 5×5!

פרס קל- 66.5 10×2

מתח עם משקל - מ.ג+ 50 לצמד
צריך התייעצות חברים, מחר אמור להיות לי בנץ' RM10 95 קג סט אחד לאחר 5X5 סקוואט.
לדעתכם כדאי לי לוותר על הבנץ' כדי לא לקחת את הסיכון שלא אתאושש עד חמישי? בחמישי יש לי 90 2X2 גורלי, השיא שלי הוא כמו שכבר אמרתי 90 1X1...
מצד שני, זה סך הכל חימום עם סט אחד קשה.

מה אתם אומרים?

הייתי מחליף בבנץ׳ קל, ואולי שומר את ה-10RM לאחר הפרס (אפילו באותו יום).

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מוותר על הבנץ זה לא נחוץ .

הייתי מחליף בבנץ׳ קל, ואולי שומר את ה-10RM לאחר הפרס (אפילו באותו יום).

רעיון טוב, אני חושב שאפילו אסתפק באותו היום בסקוואט ומתח.
מיום חמישי המאני טיים כבר מתחיל, אפילו ביטלתי עבודה לאותו היום בשביל לוודא שאוכל לישון כמו שצריך ושלא אבוא עייף לאימון.
עכשיו אני כבר במלחמות על 3500 קלוריות ליום, לפחות עד סוף התוכנית, זה ממש ממש קשה אבל ככה זה, 100 פרס לא אמור לבוא בקלות...
מתי יבוא היום שבו זה היה פרס קל אצלי 🙁

עם השנים זה יבוא 😃

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 135 5×5 PR היה קשה בטירוף, אני חושב ששתי עבודות עם סקוואט ודדליפט 5×5 הולכות יחד, נראה לי שאעבור ל3×3 בסקוואט, זב כבר גבל באי הצלחה.

מתח 5× max

בחימום של הסקוואט לקחתי 100 קילו לידיים לסט אפ של פרס (לבדוק איך זה מרגיש)… זה הרגיש כבד ברמה אחרת, בקושי החזקתי את זה, אני לא יודע איך אלחץ את זה מעל הראש.
אני מקווה שזה פסיכולוגי וסתם נבהלתי מהכובד כי זה הרגיש לי כמו הפרש הרבה יותר גדול מ 10 קילו (בין 90 ל 100).

סקוואט - 135 5×5 PR היה קשה בטירוף, אני חושב ששתי עבודות עם סקוואט ודדליפט 5×5 הולכות יחד, נראה לי שאעבור ל3×3 בסקוואט, זב כבר גבל באי הצלחה.

מתח 5× max

בחימום של הסקוואט לקחתי 100 קילו לידיים לסט אפ של פרס (לבדוק איך זה מרגיש)… זה הרגיש כבד ברמה אחרת, בקושי החזקתי את זה, אני לא יודע איך אלחץ את זה מעל הראש.
אני מקווה שזה פסיכולוגי וסתם נבהלתי מהכובד כי זה הרגיש לי כמו הפרש הרבה יותר גדול מ 10 קילו (בין 90 ל 100).
יאללה מאמין בך!😄
זה פסיכולוגי.

• פותח/ת השרשור
סוף שבוע 10
היה אמור להיות 90 פרס 2×2...

פרס 90 קג 2 חזרות סט ראשון PR!!
סט שני לא הצלחתי להעלות אפילו חזרה אחת.

זה אומנם פחות ממה שהתוכנית דורשת אך שיא זה עדיין שיא, לא נשכח שהתוכנית בנויה במקור לבנץ.

בנץ פרס - 95×10 עלה סבבה.

בשבוע הבא אמור להיות 94 2×2 (בחלומות בהקיץ אולי), ההבדל אצלי עצום בין RM1 ל 2...
אני חושב שאלך על 1×1 94 שזה PR של 4 ק"ג, לאחר מכן פשוט אעלה בקילו/שניים עד שאגיע ל 100.
אין סיכוי שאחרי 90 די קשה תוך שבועיים אהיה ב 100... מעדיף לעשות את זה לאט ובטוח.

אני חושב שהסיבה העיקרית שעד היום לא עברתי את מחסום ה 90 בפרס זה כי לא עברתי את מחסום ה 80 במשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
תותח על שאפו! 👑

תודה!
אתה עושה תוכנית של באנצ׳ לפרס? 😱

יאפ, התוכנית במקור היא לבנץ' פרס, זה הדבר הכי קרוב לתוכנית שיכולה להתאים לפרס שמצאתי.

מה שהתוכנית הזאת לימדה אותי זה שהפרס לא אוהב הרבה חזרות, הוא אוהב התקדמות בסינגלים.
אחרי שבוע הבא ההתקדמות תהיה כבר לא קשורה לתוכנית, אעשה מיקרו לואדינג של פעם בשבוע (אוסיף סוגרים כנראה).

• פותח/ת השרשור
מ.ג. 81.5 - אני לא יודע מי מטריל אותי, המשקל שלי או הגוף שלי (או שבאמת זה שהוספתי 300 קל' הוסיף לי קילו בשבוע).

דדליפט 5×5 150 PR
בלוק קודם הפסקתי 5×5 ב 135 וזה הקנה לי 190 דדליפט, מעניין אם זה באמת יתן לי הפרש כזה משמעותי לסינגל גם הפעם.

בנץ 100×8 PR!
לפני חודשיים וחצי בדיוק היה לי 100 ל 4! (שנתן לי 120 עם עצירה).

Rings pull up- 3×10 + 10 kg היה קליל.

אני ללא ספק בתקופה הכי חזקה שלי.

האמת שלא, כשנכנסתי לחדר הכושר היית לי תקופה כאדם שמקשיב למדריך שלו שלא מבין יותר מידי והייתי עסוק באימונים על כדור בוסו וכל מיני שטויות בסגנון.
הבנתי שזה לא עובד ומאז התחלתי לחקור ב LBS (לפני כמה שנים כבר...).
התוכנית הרצינית הראשונה שלי היית SS (לא בדיוק אבל כמעט זהה).

מה שמצחיק זה שנולדתי עם היפוטוניה שמתבטאת בחולשת כתפיים, נקודת הפתיחה שלי היית מזעזעת, הרבה יותר חלש מילד רגיל.

הפיזיותרפיסטים והרופאים המליצו על שחייה ואמרו שלא בטוח אוכל להיות חזק כמו בן אדם רגיל.

מאז הבטחתי לעצמי שאני אשים 100 קילו מעל הראש D:
קטע. גם לי יש את זה בכתפיים אם כי בדרגה דיי קלה. היה איזה רופא אחד שאשכרה המליץ להורים שלי להזריק משהו.
ואז הם הלכו לאחד אחר ואמר "תמשיכו בחיים יהיה טוב"

היו לך פריקות בכתפיים ?

קטע. גם לי יש את זה בכתפיים אם כי בדרגה דיי קלה. היה איזה רופא אחד שאשכרה המליץ להורים שלי להזריק משהו.
ואז הם הלכו לאחד אחר ואמר "תמשיכו בחיים יהיה טוב"

היו לך פריקות בכתפיים ?
בד״כ אי אפשר לסמוך על הרופאים מהקופ״ֿח בדברים כאלו

ערכתי לך

באמת שמעטים הרופאים שאני מרגיש שהם גם מקצועיים (יודעים משהו) וגם אמינים.

נו ולך היו פריקות ?
לא, אצלי זה ממש לא רציני, נגיד בתור תינוק הייתי הולך ומרים את הראש וכו' אחרי כולם, ועד עכשיו אני לא מצליח לכתוב ולהחזיק עפרון כמו שצריך כי יש לי חולשה בכל כף היד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית