Resource icon

האתגר של coldfire והמסע ל 100 פרס

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
קטע. גם לי יש את זה בכתפיים אם כי בדרגה דיי קלה. היה איזה רופא אחד שאשכרה המליץ להורים שלי להזריק משהו.
ואז הם הלכו לאחד אחר ואמר "תמשיכו בחיים יהיה טוב"

היו לך פריקות בכתפיים ?

למזלי לא היו פריקות...

לא, אצלי זה ממש לא רציני, נגיד בתור תינוק הייתי הולך ומרים את הראש וכו' אחרי כולם, ועד עכשיו אני לא מצליח לכתוב ולהחזיק עפרון כמו שצריך כי יש לי חולשה בכל כף היד
לא ממש הבנתי

אתה לא מצליח להחזיק עפרון כמו שצריך בגלל חולשה אבל להחזיק 200 ק"ג כן ?

עם איזה עפרון אתה כותב ?

• פותח/ת השרשור
לא, אצלי זה ממש לא רציני, נגיד בתור תינוק הייתי הולך ומרים את הראש וכו' אחרי כולם, ועד עכשיו אני לא מצליח לכתוב ולהחזיק עפרון כמו שצריך כי יש לי חולשה בכל כף היד

ניסית להשתמש בגריפרים?

כל הרופאים שפגשתי בחיי היו נחמדים ואמינים.
חוץ מהרופא המפגר בלשכת גיוס.
אז יש לך פוקס או שפשוט לא שמת לב לזה

חלק ממש לא קטן מהרופאים פשוט תאבי בצע ולא אכפת להם משום דבר אחר

• פותח/ת השרשור
אלה פשוט שרירים שלא אימנתי, נשארתי חלש בהם.

כן, לא נוח.

אתה יודע להכנס לסטאפ עם גריפרים? מסכים שזה לא כל כך נוח אבל גם 200 קג על הגב זה לא כל כך נוח...
היית לי את אותה בעיה עם העיפרון, הגריפר סידר לי אותה לחלוטין, היום אני יכול לפצח אגוזים ביד.
שווה לך להשקיע בגריפרים (לדעתי)

אתה יודע להכנס לסטאפ עם גריפרים? מסכים שזה לא כל כך נוח אבל גם 200 קג על הגב זה לא כל כך נוח...
היית לי את אותה בעיה עם העיפרון, הגריפר סידר לי אותה לחלוטין, היום אני יכול לפצח אגוזים ביד.
כן אני יודע, תמיד התייאשתי אחרי כמה ימים כי לא היה לי נוח. אולי אני אנסה שוב.

סליחה על הבורות אבל מה זה גריפרים ולמה צריכים את זה?😕

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
פרס- 93×1 לא ננעל :/ ניסיתי פעמיים, אומנם הצלחתי להיות מאד קרוב, הכי קרוב שהייתי, אבל זה לא הספיק.
אין תירוצים בנושא, אני ממש מאוכזב, אבל שבוע הבא אנסה שנית.

סקוואט- 140 3×3 די קל.

דיפס רינגס- 10 קג 3×10

הפרס והסקוואט שלך כולכך קרובים שזה פשוט מגוחך. 😆

• פותח/ת השרשור
הפרס והסקוואט שלך כולכך קרובים שזה פשוט מגוחך. 😆

חח לא ממש קרובים, ב RM1 יש הפרש של 70-80 (נותן הערכה גסה כי המון זמן לא נתתי RM1 בסקוואט).

אגב, כשאגיע ל 100 פרס אני מתכנן להתמקד בבנץ' וללכת לתחרות בדצמבר למקצה של עד 82.5 בבנץ, כבר פעמיים התפספסה לי תחרות.

• פותח/ת השרשור
כמה היה הRM1 האחרון?

לפני כמעט שנה נתתי 190 שאמרו לי שלא שבר (הרגשתי שהיה חסר לי קצת), הצלחתי 175 (באותו האימון).
זאת היית תקופה טובה יותר בסקוואט, מאז החלפתי מכון כושר כי פשוט הוציאו את הראק (אין לי מושג למה) ולא יכלתי להסקוויט כמה חודשים...
חזרתי להסקוויט באופן סדיר לפני שלושה חודשים בערך (אחרי כמעט חצי שנה הפסקה).

אני מאמין שהיום אני גם עומד על משהו כזה...

לפני כמעט שנה נתתי 190 שאמרו לי שלא שבר (הרגשתי שהיה חסר לי קצת), הצלחתי 175 (באותו האימון).
זאת היית תקופה טובה יותר בסקוואט, מאז החלפתי מכון כושר כי פשוט הוציאו את הראק (אין לי מושג למה) ולא יכלתי להסקוויט כמה חודשים...
חזרתי להסקוויט באופן סדיר לפני שלושה חודשים בערך (אחרי כמעט חצי שנה הפסקה).

אני מאמין שהיום אני גם עומד על משהו כזה...
מרשים מאוד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית