דווקא הייתי ממליץ לך כן לצלם (בשביל עצמך,לראות טכני' וכו')תודה, אבל לפני שאני מגיע ל 200 אני לא מרשה לעצמי להתרברב/ לצלם (סקוואט ודדליפט).
וב-200,תעלה לפה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא הייתי ממליץ לך כן לצלם (בשביל עצמך,לראות טכני' וכו')תודה, אבל לפני שאני מגיע ל 200 אני לא מרשה לעצמי להתרברב/ לצלם (סקוואט ודדליפט).
דווקא הייתי ממליץ לך כן לצלם (בשביל עצמך,לראות טכני' וכו')
וב-200,תעלה לפה
נשמע לי קצת רע להוריד בנץ' כדי לקדם פרס.1. להפסיק עם הבנץ פרס שוב (כשלא עשיתי בנץ פרס עניתי כמעט על כל דרישות התוכנית והתקדמתי).
תנסה עוד אימון אחד ותנסה לבוא בשיא הריכוז ותאכל טוב לפני.2. להוסיף פוש פרס/ להחליף בפוש פרס לתקופה (זה הוציא אותי מתיקעה בעבר).
נשמע לי קצת רע להוריד בנץ' כדי לקדם פרס.
אתה אומר לי שאם תפסיק ותגיע ל100 ואתה תחזור לעשות בנץ' תצליח לעשות 100 פרס עוד פעם?
תנסה עוד אימון אחד ותנסה לבוא בשיא הריכוז ותאכל טוב לפני.
אם לא עולה תנסה להוסיף פוש פרס אם זה עבד לך בעבר יכול להיות שזה יעבוד לך גם עכשיו.
אם אתה רוצה רק בישביל להגיד עשיתי פרס 100 לך על זה.אבל להגיע פעם אחת ל 100 אני חייב.
אני חושב שמהשם של הלוג אפשר להבין מה המטרה שלו כרגע 😃אם אתה רוצה רק בישביל להגיד עשיתי פרס 100 לך על זה.
אם באמת חשוב לך התקדמות לניארית בכל התרגילים לא הייתי עושה את זה.
אז הוא יודע מה לעשות. 😃אני חושב שמהשם של הלוג אפשר להבין מה המטרה שלו כרגע 😃
אם אתה רוצה רק בישביל להגיד עשיתי פרס 100 לך על זה.
אם באמת חשוב לך התקדמות לניארית בכל התרגילים לא הייתי עושה את זה.
אז בהצלחה 🙃זה לא בשביל "להגיד", זה בשביל לדעת שעמדתי במטרה שהצבתי לי לפני ארבע שנים שהתחלתי להתאמן.
אז בהצלחה 🙃
ומדוע אינך מעדכן דרך המערכת לוגים?📢
לדעתי אם לא הולך לך שבוע הבא תעבור לפוש פרס ותסגור 100
לדעתי תן עוד נסיון אם באותו אימון לא עולהלמה כן? מה רע פה? 😲
ואז להמשיך כמה שבועות בפוש פרס באופן כללי?
מה דעתכם על לעשות ניסיון אחרון של 92 שבוע הבא?
נו זה מה שאמרתי תן ניסיון אחרון תבוא הכי מוכן שאפשר אם לא הולך תעשה פוש פרס.מה דעתכם על לעשות ניסיון אחרון של 92 שבוע הבא?
לדעתי תן עוד נסיון אם באותו אימון לא עולה
אז תעשה עוד נסיון עם פוש פרס ותאכל הרבה אתה עדיין מתסף בקריאטין?
לא משנה תאכל הרבה אם לא הולך לך שבוע הבא סט ראשוןמ לא מתסף בקריאטין, השתמשתי במשהו שהיה לי זמן מה והסתבר לי שהוא היה פג תוקף (התאריך היה מאד מאד מטושטש).
אין כרגע תקציב לאחד חדש...
פרס 93×1 שוב לא נסגר, מתסכל.
פולאפ רינגס
דיפס רינגס
לא יודע למה זה לא עולה, אני מניח שהתוכנית לא עבדה, אבך בכל זאת, נתתי 90×2 אני לא רואה סיבה ש 93 לא יעלה שבועיים ברציפות כשאני במאזן קלורי חיובי.
@coldfire
חשבתי על 2 אפשרויות:
1. להפסיק עם הבנץ פרס שוב (כשלא עשיתי בנץ פרס עניתי כמעט על כל דרישות התוכנית והתקדמתי).
2. להוסיף פוש פרס/ להחליף בפוש פרס לתקופה (זה הוציא אותי מתיקעה בעבר).
מה דעתכם?
יש לך אפשרות לשים 91-92 קילו על המוט? אולי כמה סינגלים עם זה יעזרו...