הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

האתגר של coldfire והמסע ל 100 פרס

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
דדליפט 200×1 PR!!!!!
החלטתי לנסות לשבור את המחסום המזויין הזה והצלחתי, למען האמת אני די בטוח שיש לי יותר, לא רציתי לשרוף את עצמי.

סקוואט- 145 3×3

רינג פולאפס 5×max

מאז שלקחתי את האתגר של @coldfire שיפרתי את הדדליפט שלי ב 20 ק"ג! (אני שוקל רק 2-3 קילו יותר מתחילת התהליך).
מבחינתי 20 קג בארבעה חודשים זה טירוף, עוד 20 אני מגיע ליעד!

אני עדיין תקוע על אותו המשקל אז החלטתי להכנס לניטרלי.
בקרוב אתחיל להכנס לגירעון קלורי קטן בהדרגה ומשם שוב למאזן חיובי, בדרך כלל זה מה שפותר לי את הבעיה + משפר לי את הרטיו+ עוד תירוצים של שחיפים.

עכשיו מספיק עם הזוטות:

דדליפט 165 3×3 (לא קל).

בנץ: 105×5, הגיע הזמן להוסיף קצת נפח לבנץ, משבוע הבא 5×5 בימי ראשון והפרס יהיה בחמישי שלא יתנגשו.

היום הקרוספיטרים השתלטו על הראק, אז נאלצתי להסקוויט על סטנד שלא מקובע לכלום (פחד אלוהים).

150 3×3 סקוואט
רינג פולאפס.

פרס 92X1 לא ננעל.
מבאס לחשוב שתוכנית של 3 חודשים שיפרה אותי בכל הפרמטרים חוץ מבהכי חשוב (סינגל).
לא נורא, אתחיל משבוע הבא 5X5 גם בפרס ונראה מה יהיה.

בנץ' 120X1 עלה.
תכף יעלה סרטון של הבנץ' לפורום פאוורליפטינג.

דדליפט 3×3 170 ק"ג

בנץ - 70 5×5 קליל

דיפס רינג.

אני חושב שכשאגיע ל 180 3×3 אתן סינגל PR שיהיה בתקווה בין 205-210 ואז אתחיל את הלינארית.
אני צריך חופשה מכל הנפח הזה, יש לי כבר כאבים כרוניים בכל מיני מקומות בגוף.

סקוואט 155 3×3
היה על הסטנד המתנדנד, הדבר הכי מפחיד בעולם, להחזיר את המוט היה קשה יותר מהסט עצמו.
IMG_20150904_152727.jpg

פרס 60 5×5 קליל.

ולחשוב שרציתי לקנות את החרא הזה לבית לאימונים אישיים.....

ולחשוב שרציתי לקנות את החרא הזה לבית לאימונים אישיים.....

גם אני רציתי, לפרס זה סבבה, עושה את העבודה.
לסקוואט זה פחד אלוהים, אני צריך ש @nlr666 ילמד אותי את "ברכת הדרך" כדי שיהיה לי ליתר ביטחון לפני כל סט.

דדליפט 175 3 עלה קשה 3 עלה קשה מאד ו 2 היה נוראי.
תכננתי להגיע ל 180 אבל זה לא יקרה הסבב הזה...
שבוע הבא סינגל PR, כל מה שיהיה מעל 200 יתקבל בברכה.

בנץ- 75 5×5 קליל עם מנוחה של דקה בין לבין כי לא היה זמן.

עדכון קטן לגבי המשך האימונים:
דדליפט: החלטתי שאני נח קצת מכל הנפח הזה עם לינארית של ביל סטאר לפחות עד שאחזור למאזן קלורי חיובי (אני על שלילי קטנצ'יק של 200-100).

סקוואט: ממשיך 3X3 עד שיהיה קשה מידי, לאחר מכן גם לסקוואט אעשה ביל סטאר.

בנץ- ממשיך 5X5

פרס- ממשיך 5X5

כשאחזור למאזן קלורי חיובי אעשה עוד בלוק של 5X5 בדדליפט ובסקוואט (אני מאמין שתוך גג חודש אני אתחיל, נראה איך ילך בלינארית) .

ועל זה אתה שובר שיאים? 😱

בודאי, אני כבר רגיל.
אני כל הזמן באותו טווח משקל (נע 5 קילו לפה 5 קילו לשם) בגלל שהירידה שלי במשקל מאד מתונה ודי קטנה זה מעולם לא פגע לי במשקלי עבודה, מה שבעצם משפר לי את הרטיו מסבב לסבב (בין שלילי וחיובי) + שוקל קצת יותר על קצת פחות אחוז שומן.
מבחינת מסת שריר זאת אומנם התקדמות איטית יחסית (אני אף פעם לא עולה פשוט 15 קילו ומחטב) אבל מה שכן כמו שהזכרתי היחס משתפר (שזה הדבר החשוב) וגם אני לא במצב של שמן/אנורקס אף פעם.

בודאי, אני כבר רגיל.
אני כל הזמן באותו טווח משקל (נע 5 קילו לפה 5 קילו לשם) בגלל שהירידה שלי במשקל מאד מתונה ודי קטנה זה מעולם לא פגע לי במשקלי עבודה, מה שבעצם משפר לי את הרטיו מסבב לסבב (בין שלילי וחיובי) + שוקל קצת יותר על קצת פחות אחוז שומן.
מבחינת מסת שריר זאת אומנם התקדמות איטית יחסית (אני אף פעם לא עולה פשוט 15 קילו ומחטב) אבל מה שכן כמו שהזכרתי היחס משתפר (שזה הדבר החשוב) וגם אני לא במצב של שמן/אנורקס אף פעם.
להיות שמן ואז רזה יותר כיף. משעמם להיות סטטי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית