עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן. פשוט במסה הייתי מגיע לאיזה 500 פחמימה ועכשיו אני הרבה פחות אז אמרתי אולי צריך העמסהלפני שאני עונה לך על השאלה אני רוצה להבין שניה את ההבנה שלך בנושא שאני לא אחפור על דברים מיותרים.
האם אתה מבין מה המטרה של העמסת פחמימות?
עושה אירובי פעם בשבוע במקרה הטוב.. נראה לי קיצוני מידי לרדת מתפריט המסה שלי(3800 קלוריות) לתפריט תחזוקה(2800 גג לפי מה שזכור לי) אז התחלתי שבוע ראשון 3400 קלוריות וכל פעם אני מוריד קצת.. שבוע הבא אני כבר יורד מ 3000אתה אוכל יותר מהBMR/RMR/WhateverR שלך ואתה בחיטוב?אלא אם אתה עושה אירובי ללא הפסקה כל היום ורץ מרתונים.
אם אתה מבין את המטרה של העמסת פחמימות אז אתה לא צריך העמסת פחמימות.כן. פשוט במסה הייתי מגיע לאיזה 500 פחמימה ועכשיו אני הרבה פחות אז אמרתי אולי צריך העמסה
עושה אירובי פעם בשבוע במקרה הטוב.. נראה לי קיצוני מידי לרדת מתפריט המסה שלי(3800 קלוריות) לתפריט תחזוקה(2800 גג לפי מה שזכור לי) אז התחלתי שבוע ראשון 3400 קלוריות וכל פעם אני מוריד קצת.. שבוע הבא אני כבר יורד מ 3000
הוא על 3000 קלוריות ו350 גרם פחמימה איך בדיוק הוא יורד במשקל 🤣אם אתה יורד במשקל ומרוצה תמשיך, כל עוד אתה בגירעון קלורי.
כשתרד מתחת ל 150 יש מקום להעמסות.
לא קראתי הכל.. מודה 🤣הוא על 3000 קלוריות ו350 גרם פחמימה איך בדיוק הוא יורד במשקל 🤣
וואלה לקרוא שורה שלמה זה קשה רצח 😆לא קראתי הכל.. מודה 🤣
מקס יא קרציה.וואלה לקרוא שורה שלמה זה קשה רצח 😆
אם אני על 350 גרם פחמימה ו 3000 קלוריות בערך ( 3 שבועות בחיטוב)
זה לא נכון, גם כשאתה אוכל יחסית הרבה פחמימה, בכל גרעון קלורי מומלץ לעשות העמסה. המקרים הנדירים הם במשקלים גבוהים מאודאם אתה יורד במשקל ומרוצה תמשיך, כל עוד אתה בגירעון קלורי.
כשתרד מתחת ל 150 יש מקום להעמסות.
ומה תהיה המטרה בלעשות העמסת פחמימות על 300 גרם פחמימה?זה לא נכון, גם כשאתה אוכל יחסית הרבה פחמימה, בכל גרעון קלורי מומלץ לעשות העמסה. המקרים הנדירים הם במשקלים גבוהים מאוד
הוא על 3000 קלוריות ו350 גרם פחמימה איך בדיוק הוא יורד במשקל 🤣
ירדתי 1.5 קילו בשבועיים. ברור לי שזה נוזלים וזה אבל עדיין יש ירידה אז זה בסדר מבחינתי. רוצה לקחת את זה לאט ולשמור ואפילו להעלות במשקלי העבודה שלי.3000 קלוריות או לא, אם הוא יורד (בדגש על אם) אלוהים יודע איך, שימשיך.
כמה זמן אתה חושב ייקח למאגרי הגליקוגן להתרוקן? המון זמןזה לא נכון, גם כשאתה אוכל יחסית הרבה פחמימה, בכל גרעון קלורי מומלץ לעשות העמסה. המקרים הנדירים הם במשקלים גבוהים מאוד
ועוד לא שמעת על אח שלי...כולכך הרבה פחמימה זה יותר ממה שאני אוכל במסה אפשר את הגוף שלך בבקשה?