הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629
אם אני על 350 גרם פחמימה ו 3000 קלוריות בערך ( 3 שבועות בחיטוב), כדאי לעשות העמסת פחמימות?

זה נחשב דל פחמימה?כמה אתה שוקל בדיוק כדי להגיע לכמות הזאת?
תן נתונים(גובה,משקל,גיל)

• פותח/ת השרשור
גובה 1.80
מ.ג 88
בן 18
אני אוכל פי 2 חלבון ממשקל גוף, פי 1.25 שומן בערך, וכל השאר פחמימה..
משבוע הבא אני מוריד עוד איזה 300-400 קלוריות קצת משומן ובעיקר מפחמימה.

לפני שאני עונה לך על השאלה אני רוצה להבין שניה את ההבנה שלך בנושא שאני לא אחפור על דברים מיותרים.
האם אתה מבין מה המטרה של העמסת פחמימות?

אתה אוכל יותר מהBMR/RMR/WhateverR שלך ואתה בחיטוב?אלא אם אתה עושה אירובי ללא הפסקה כל היום ורץ מרתונים.

• פותח/ת השרשור
לפני שאני עונה לך על השאלה אני רוצה להבין שניה את ההבנה שלך בנושא שאני לא אחפור על דברים מיותרים.
האם אתה מבין מה המטרה של העמסת פחמימות?
כן. פשוט במסה הייתי מגיע לאיזה 500 פחמימה ועכשיו אני הרבה פחות אז אמרתי אולי צריך העמסה
אתה אוכל יותר מהBMR/RMR/WhateverR שלך ואתה בחיטוב?אלא אם אתה עושה אירובי ללא הפסקה כל היום ורץ מרתונים.
עושה אירובי פעם בשבוע במקרה הטוב.. נראה לי קיצוני מידי לרדת מתפריט המסה שלי(3800 קלוריות) לתפריט תחזוקה(2800 גג לפי מה שזכור לי) אז התחלתי שבוע ראשון 3400 קלוריות וכל פעם אני מוריד קצת.. שבוע הבא אני כבר יורד מ 3000

אם אתה יורד במשקל ומרוצה תמשיך, כל עוד אתה בגירעון קלורי.
כשתרד מתחת ל 150 יש מקום להעמסות.

כן. פשוט במסה הייתי מגיע לאיזה 500 פחמימה ועכשיו אני הרבה פחות אז אמרתי אולי צריך העמסה

עושה אירובי פעם בשבוע במקרה הטוב.. נראה לי קיצוני מידי לרדת מתפריט המסה שלי(3800 קלוריות) לתפריט תחזוקה(2800 גג לפי מה שזכור לי) אז התחלתי שבוע ראשון 3400 קלוריות וכל פעם אני מוריד קצת.. שבוע הבא אני כבר יורד מ 3000
אם אתה מבין את המטרה של העמסת פחמימות אז אתה לא צריך העמסת פחמימות.
הוא על 3000 קלוריות ו350 גרם פחמימה איך בדיוק הוא יורד במשקל 🤣

אז הוא כן כתב שהוא בחיטוב.. אז מה שאני אומר עדיין תקף.
3000 קלוריות או לא, אם הוא יורד (בדגש על אם) אלוהים יודע איך, שימשיך.

אם אני על 350 גרם פחמימה ו 3000 קלוריות בערך ( 3 שבועות בחיטוב)

זה לא נכון, גם כשאתה אוכל יחסית הרבה פחמימה, בכל גרעון קלורי מומלץ לעשות העמסה. המקרים הנדירים הם במשקלים גבוהים מאוד

זה לא נכון, גם כשאתה אוכל יחסית הרבה פחמימה, בכל גרעון קלורי מומלץ לעשות העמסה. המקרים הנדירים הם במשקלים גבוהים מאוד
ומה תהיה המטרה בלעשות העמסת פחמימות על 300 גרם פחמימה?

• פותח/ת השרשור
הוא על 3000 קלוריות ו350 גרם פחמימה איך בדיוק הוא יורד במשקל 🤣
3000 קלוריות או לא, אם הוא יורד (בדגש על אם) אלוהים יודע איך, שימשיך.
ירדתי 1.5 קילו בשבועיים. ברור לי שזה נוזלים וזה אבל עדיין יש ירידה אז זה בסדר מבחינתי. רוצה לקחת את זה לאט ולשמור ואפילו להעלות במשקלי העבודה שלי.

כמה זמן אתה חושב ייקח למאגרי הגליקוגן להתרוקן? המון זמן
ובלי קשר, אני לא מסכים איתך.
על 350 גרם פחמימה לדעתי אין צורך בהעמסה.

אבל אם יש לך רפרנס למאמר בנושא, שמדבר ספציפית על זה אז שלח.
אם זה היגיון עצמי שלך, אז רצוי שתציין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית