הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירקות

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
לאחרונה אני מנסה להקפיד יותר על לאכול יותר ירקות..
אבל זה קשה יחסית כי נגיד ראיתי שרשמו פה איפשהו שצריך 6-7 ירקות או שזה היה 5-6..
בקיצור אני מנסה להכניס לפחות 5 אבל זה קשה יחסית ולא כזה קל לאכול את זה :(
עד כמה זה באמת חשוב אם אני אכניס 2-3 במקום 5?

אני יכול להגיד שכשאני שם דגש על לאכול ירקות ביום אני מרגיש הרבה יותר טוב..אולי פלסיבו-אבל לאחרונה נדמה לי שיש איזו נישה שאכילת ירקות זה לחלשים...לא אוכל את זה

כתבתי לך הסבר פה למטה אם תרצה להבין במה הם תורמים , חוץ מזה שהם תורמים לנו על בשמירה על ביצועים הם גם מגנים על הגוך מפני פגיעות של רדיקליים חופשיים תוך ייצור של נוגדי חמצון[/LTR]
😭
עד כמה זה באמת חשוב אםאני אכניס 2-3 במקום 5?[/QUOT

חוקרים מאמינים שרדיקליים ח׳ אחראיים למחלות לב , סוגים של סרטן, הזדקנות וכאבי שרירים אחרי אימון.(חלקם מסייעים נגד חיידקים וריפוי פצעים,בכמויות גדולות מערכת ההגנה של הגוף לא שולטת בהם).

בפעילות עולה צריכת החמצן ובגלל זה נוצרים יותר רדיקלים , באימונים גורמים לקרעים קטנים ופגיעות בשרירים שמובילים לייצור של רדיקלים .

התרומה של הירקות חשובה , ואם אתה מצליח להכניס לפחות 2-3 ירקות ביום ואתה מוכן להשקיע אז תקנה לדעתי מולטי ויטמנים במינון נמוך שצריך ליטול אותו פעמיים ביום אפילו שלושה (אם יש) תראה שהוא עשיר בנוגדי חמצון ושיש בו 23 ויטמנים ומינרלים לפחות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית