הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פנדלי 5x5

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
האם בסקוואט ובבנץ' המשקל נשאר זהה במהלך כל השבוע? אם ניקח סקוואט לדוגמא, האם באימון 1 (5x5) ובאימון 3 (1x5) המשקל הוא אותו משקל?

ביום חמישי אתה מוסיף משקל לעומת יום ראשון ועושה רק שלשה. ביום ראשון שאחריו, אחרי מנוחה בסופש, אתה צריך להרים את המשקל החדש לחמישיה, וכן הלאה.

ביום חמישי אתה מוסיף משקל לעומת יום ראשון ועושה רק שלשה. ביום ראשון שאחריו, אחרי מנוחה בסופש, אתה צריך להרים את המשקל החדש לחמישיה, וכן הלאה.
אתה מדבר על הלינארית של ביל סטאר.

• פותח/ת השרשור
על פי התכנית באתר אני חושב שאתה טועה:
תיאור התוכנית

שלב הנפח (שבועות 1-4):

יום ראשון:

סקוואט 5x5
בנץ': 1X5
חתירה: 1X5

יום שלישי:

סקוואט 5X5 עם 20% פחות משקל מיום ראשון.
דדליפט: 5×5
פרס: 5×5
מתח: 5×5

יום חמישי:

סקוואט: 5x1
בנץ': 5×5
חתירה: 5×5

• פותח/ת השרשור
הוא התבלבל בין הלינארית של ביל סטאר לבין ה5x5 של פנדליי
@mars
תוכל לומר לי האם ה 5x5 של יום ראשון וה 1x5 של יום חמישי מבוצעים עם אותו משקל? (אני לא מצליח להציב מספרים באקסל).

תוכל לומר לי האם ה 5x5 של יום ראשון וה 1x5 של יום חמישי מבוצעים עם אותו משקל? (אני לא מצליח להציב מספרים באקסל).
אין לי מושג, בחיים לא עשיתי אותה.
אם אני לא טועה ספגטי ואופיר עשו אותה ותיעדו בלוג שלהם, תעבור עליהם כדי לקבל מידע.
אם אני לא טועה ספגטי ואופיר עשו אותה ותיעדו בלוג שלהם, תעבור עליהם כדי לקבל מידע.

תודה איתמר, תודה.

מבצע אותה כרגע - המשקלים לא אותו הדבר. הלוואי שהיו חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית